Bazárek na Modrém koníkovi, jste už v "plus"?
Tak tu asi končím s prodejem. ☹
Je to dva dny (cca) co mi na obrazovce naskočila "nabídka" at si na bazárku předplatím službu PLUS.
Moje inzeráty prý budou upřednostňované.
Aha.
A dnes ráno koukám a na bazaru tu naskakují jen samé inzeráty s "plus". 😠
Já zatím nic nezaplatila.
Jak tak koukám kdoví jestli ještě někdy něco prodám.
Co na to vy, všechny? Všechny co nemáme plus? Asi si bud sáhneme do kapsy nebo máme s prodejem věciček po dětech tady utrum.
Jaký je Váš názor?
Hezký den všem 🙂 😵
@nov777 Zkus tuto skupinu, myslím si, že je to ta, kteru jsi hledala.
https://www.modrykonik.cz/group/4710/detail/
Musím opravit svůj původní názor, v "plusu" nejsem a přesto se mi zrovna minulý týden povedlo prodat vcelku dost věcí. Takže pravděpodobně to jen v "plusu" nebude 😉
tak je jasné, že tu budou už jen profi inzeraty, takže služba maminkám, že si povyměňují věci po dětech bude nenavratně pryč...mě to mrzí, ani ne kvuli prodeji, ale spíš kvuli nakupu, nechci, aby se mi zobrazovali inzeraty ze sekáču, ale levné věci od maminek a že jsem tu nakoupila furu věcí na obě děti
dneska jsem si to zaplatila tak uvidíme 🙂, ale jen na měsíc
Tak jaká, plusačky, myslíte že se platit za zviditelnění inzerátů vyplatí?
Je pro vás tato investice vratná? 😉 🙂 😵 Poznali jste na prodeji nějaký přínos za vynaložené korunky? 🙂 😵
@beruskaveruska Věrko, za měsíci budu ráda za Vaši reakci. Máte podobně inzerátů jako já, prodávám věci čistě po vlastních dětech a reálné zhodnocení bych ocenila. Hezký den
@beruskaveruska Také mě bude zajímat, jaké budeš mít výsledky.
@beruskaveruska Už se nějak projevilo že sis připlatila? 😉 😵
bazárek tu jsem měla ráda ale platit fakt nebudu. Budu primárně prodávat prostě na fb., kde lze zviditelnit bez placení. Škoda ☹
@hanula11 jedna mikča za 50, dvoje tepláčky za 40 a dneska se mě paní ptá na tričko za 30 .... takže žádná hitparáda - dala jsem po delší době věci na MMB a prodala jsem tam za týden víc než tady za měsíc - jen na ten MMB mě neba zmenšovat ty fotky, ale tady je zase buzerace, když napíšeš skoro nové nebo chceš prodat něco nového tak tady je to problém - na to je nejlepší ten MMB
takže za mě je zatím shrnutí takové, že další měsíc již platit nebudu 🙂
@beruskaveruska mmb?
Já mám PLUS tuším dva týdny a za tu dobu jsem prodala čtyři věci, u dvou čekám na platbu, u další byl zájem, ale neseděla velikost a u jiné čekám na vyjádření. Mně se tedy obchody rozhýbaly a PLUS můžu jen a jen doporučit.
@cukrik123 mimibazar
@beruskaveruska Častokrát se vyplatí, když si nastřádáš věci, které právě dáš do inzerátů na prodej a frčíš ve velkém. Ale co popisuješ, tak ti opravdu moc nepomohlo.
@beruskaveruska zmenšování a neuvěřitelné množství reklam na MMB je šílené, už tam ani nenakupuji. 😖
@isoldaeva prodej mám na MK stejný jako předtím- takže u mně opravdu žádná změna, ale třeba to některým maminkám hodně pomůže - já když něco sháním stejně hledám přes klíčové slovíčko a tam se mi ukáže vše 🙂
@zvalentova Na MMB už od jara zmenšovat NEMUSÍŠ! 🙂 😵
Sice tě to upozorní, že máš "jiné" fotky, ale ty se ted po jejich vložení AUTOMATICKY UPRAVÍ na požadovanou velikost.
Takže zmenšování fotek na mimibazaru skončilo. Byla to piplačka, taky jsem si s tím dřív užila,
ale TOHLE JE FAJN,ZMĚNILI SE K LEPŠÍMU.
Taky můžeš fotky z MMB rovnou "hodit" na aukci na MMA, dají se kopírovat.
Inzerce je tím pádem jedodušší než tam kdy bývala. 😵
Mile mě tím překvapili, myslela jsem, že se to už všeobecně ví, ale asi to plno z vás ještě nezaregistrovalo. 😵
Aktualizace a ... jsem na straně 580 😉 😠 😀 😅 .
Tak ja rozdala vsechno za postovne. Sice z toho mam dobry pocit, ale toho casu, co jsem s tim stravila. Bohate, bohate. Porad zvazuju tu popelnici 😉
@nov777 popelnice je asi nadsázka, ne? 🙂 Já oblečení taky neprodávám, na to se můžu vybodnout, abych se pomalu doprošovala a za to poštovný dávala minimálně nošený kousky. Všechno to jde do kontejnerů na šaty (u nás máme krom ČČK i Charitu Broumov, dřív jezdily vybírací vlaky, teď nastavěli do měst kontejnery), přijde mi to smysluplnější než celý bazar. Plenky, ev. značkový botky jo, věci k péči o dítě taky dobrý (odsávačky, kočárky aspol.), ale to oblečení je fakt lepší takhle.
já mám tedy nejraději , když jsou u nás burzy 😀 to je super jsou někdy i každý měsíc a tam se dobře prodává a hlavně nemusím nic fotit - nabalím do tašek odnesu a za 2 dny si tam dojdu - něco se vždy prodá 🙂 - nemusím fotit, přeměřovat jen oblečení označím lepíkem 🙂
Kde se přidávají nové inzeráty? Nemohu to teď najít 😅 Kde je chyba? 😀 Díky.

Je to síla, str. 455, ber to jako průzkum jak funguje bazárek na Modrém koníkovi 😉 , @nov777.