Běháme
Behate?Zacinate? Pojdme se hecovat,predavat zkusenosti. Chystate se na zavody? Zacala jsem behat pravidelneji na zacatku prosince-nyni zvladnu 5km v kuse🙂 ale chybi mi pravidelnost🙂
Jo a včerejší hlídání v pohodě. Kamarádka to s malou zvládla pěkně.Takže jsem si zaběhla 8,81 km a přišla krásně zpocená a nabitá energií domů. Bych v životě neřekla, že tohle můžu v kuse uběhnout a ještě mě to bude bavit. 😀
To je silene, kdyz pisu pres mobil🙂 jinak jsem normalni holky🙂
Běháte některá s kočárkem - případně cyklovozíkem? U nás to s tím hlídáním nic moc. Manžel běhá 2x týdně, ja si chci nechat 1x plavání, ale když k tomu přidám běh, tak to už se u večeře jako rodina stova potkáme 😀
a doporučíte nějakou aplikaci pro Nokii? která eviduje uběhnuté kilometry a čas?
Pouzivam nike+, vyzkousela hsem nekolik aplikaci a rahle mi funguje nejlepe
@ev.ka take ted pouzivam NIKE+. Zame bylo super Endo..ale bohuzel mi prestalo fungovat. Jnak s kocarkem jsem zkousela behat jednou a taky mi to neslo, potrebuji mit volne ruce🙂 A jak pise Patrusa - nejlepe sama, vycistit si hlavu. Ja odmitam beham i s kamoskama - proste jen chvilka pro me🙂
ahojky, pár dní jsem tu nebyla. Ale běhat jo. Opět něco mezi 6 - 8 kilometry ve čtvrtek a v neděli. A pokud přestane prštet, ráda bych i dneska k večeru. Snad to vyjde. Dneska má dcerka svůj mega uplakaný den,takže by se čistka hlavy hodila. Pár minut ticha a klidu 😵

Ja jsem cely minuly tyden nebyla🙂 me teda nic nebylo,alw chytla me nejakalwnora!!! A vzhledem k tomu ze manzel odjizdi na sluzebku driv nez v sobotu na rainbow se behat nedostanu.. vsem nemkcnym preju hodne zdravicka🙂