Běháme
Behate?Zacinate? Pojdme se hecovat,predavat zkusenosti. Chystate se na zavody? Zacala jsem behat pravidelneji na zacatku prosince-nyni zvladnu 5km v kuse🙂 ale chybi mi pravidelnost🙂
Ahoj, také jsem začala běhat a to v lednu. Pravidelnost mi taky chybí!
Měla jsem představu, že budu běhat 3x v týdnu. Tak se snažím. Zatím jsem, tak na 3-5 km 😀
Budu ráda, když se tu budeme hecovat, sdělovat si, kdo kolik uběhl atd. 🙂
Tak zase nasnezilo:( behala jsem i ve snehu ale dnes ne. Ale jinak se snazim pres tyden aspon 3 km a o vikendu 5 km. Pres ten tyden idealne aspon 3x tydne,ale jeste se mi to nepovedlo. Tak co,kdy vybehneme?;)
Ahoj, behala jsem minuly rok od keta, pak byly deti nemocne a ja se na to vyordla. Ted trenuju od konce ledna na dubnovy pulmaraton. V nedeli jsem ubehla tatim nejdelsi trasu 13km. Vcera mi do treninku napadl snih, tak jsem nesla, ale dneska uz se zase hecnu a pujdu az deti vecer zalezou do postylek
Ahoj, běžecká skupinka je tady: https://www.modrykonik.cz/group/6469/
Ať to běhá!
@nnnadja jeee, prima téma 🙂 beham asi 20 let i když tez nepravidelne, v minulosti jsem běžela klasicky maraton a pak pulmaraton. No abych běžela znova klasicky nevim to by mi musela vazne rupnout v hlave 🙂 🙂 Ale tak strasne rada na to vzpominam, hlavne na tu atmosféru, bezim nebo spis si to pokulhavam 😀 Parizskou na Staromak do cile a davy lidi mi fandi 😀 😀
ja tedy i strasne rada beham ve snehu, v zime to resi nesmeky 🙂 /ale je fakt, ze když se v nich chvili dupe po asfaltu, chodnik není jednolite pokryt sněhem ci ledem tak to tak dobry neni/
Teda já si říkala, že taky po novém roce začnu, ale vše se se*re děti co chvíli nemocný (v lednu 3týdny v kuse v únoru byli zdravý max 14 dní) teď už jsme zavřený doma asi týden. Pokudmá dcerka teplotu tak musí dělat vše maminka ( smrkání, měření, krmení . . .) Už se těším až de hezky a budou zdraví tak se snad najde čas. Až usnou 😀
Ja se prihlasila na 10 km na ceskybeh zen,ale realne to nevidim:( nestihnu asi natrenovat. Takze to zmenim na 5km a v zari si najdu nejakou 10🙂. n
@terezapetrova tak kladicky maraton si nedokazu predstavit.
holky a to které začánáte - to ty 4 km běháte v kuse? Já to prostě nezvládám - spíš mám pocit, že víc chodím než běžím ☹
@emisekkk zacinala jsem behat na cas. Prvnich nekolik behu 20 minut. Pokud bys to nezvladla v kuse, tak se doporucuje indiansky beh - stridat beh a chuzi. Postupne jsem pridavala minuty. zkus se podivat na nejake weby o behani, tam je toho k zacatkum napsano hodne. Hlavni je nenechat se odradit 😉
Aktualne je pro me 5km nejkratsi trat, kterou si jdu zabehat.
@patrusa u me to bylo spontánní rozhodnuti ze dne na den
jinak bych do toho asi nesla 🙂 tehdy to bylo bez tréninku takze trochu šílenství 🙂
@emisekkk ja se taky rozhodla ze dne na den. A opravdz chvilinku bezela,chvilinku sla-nekolikrat cca 1,5km. Uvidis,ze pak to pujde samo. Po nekolika bezich uz jsem behala 2 v klidu v kuse,pak.pridala zase kousek. Sama jsem zvedava kam to dotahnu. Btw behat pro me vzdy bylo sproste slovo a myslela si ze to nezvladnu!
ja zacala loni na podzim. Mam operovany zada,tak jsem se bala,co to udela a furt to odkladala. Loni mi pak zjistili rakovinu kuze a me skrablo v hlave 😀 a prestala odkladat,co jsem roky odkladala-koupila bezecke boty a vhla se na to. Pres zimu chodim na pas,ale taky chvili chuze,chvili beh. Je to lepsi,ale i tak furt funim 😀. Z jara zase zacnu venku-casteji-a uvidim,co to udela..
Je fakt,ze beh je skvely na procisteni hlavy,protoze celou dobu myslim na to,abych prezila 😀 a na nic jinehu uz mi nezbyva energie 😀
Holky, tak já dneska 4 km (25 minut) venku 🙂 Sice je chladněji, ale dalo se to 😉
Co vy, hecly jste se?
ja byla vcera 5km (32minut), prselo, ale sla jsem.
Já se chystám za chvíli 🙂
Tak jsem dala 4 km, ale kam se na Vás časově hrabu.. 31 minut 🙂
Holky a jakou používáte mobilní aplikaci pro měření uběhlé vzdálenosti, času atd. Nebo měříte něčím jiným? 🙂

Ahoj! Já vždy začnu, strašně mě to baví a pak najednou přestanu 😀 Spíš mi chybí čas, ale jak bude teplo a venku déle světlo, tak to bude lepší, člověk bude moct jít i v 8 večer. Teď se v té tmě nedonutím, chodím běhat na polňačky a tam se pak takhle pozdě bojím.
Moje ideální trasa jsou 4 km, to si tak akorát zaběhám a ještě mě to baví. Delší už se musím nutit, tak se raději zatím nenutím, abych si to neznepříjemnila 🙂