icon

Běháme

nnnadja
29. únor 2016

Behate?Zacinate? Pojdme se hecovat,predavat zkusenosti. Chystate se na zavody? Zacala jsem behat pravidelneji na zacatku prosince-nyni zvladnu 5km v kuse🙂 ale chybi mi pravidelnost🙂

Strana
z4
patrusa
4. bře 2016

@nastys nike+

patrusa
4. bře 2016

Taky je zdarma

nastys
4. bře 2016

Runkeeper jsem měla ze začátku také. Pak se mi zalíbila EPP.. je hlavně česká, takže super 😎

evcounek
5. bře 2016

Děvčata v čem chodíte běhat. Již brzy začnu (děti jsou již rekonvalescenti 😀 ). Nechci nějaké značkové věci, ale tepláky mi vadí již z hodin TV. Stačí třeba Lidl nebo leginy? 😒
Díky

hahebu
5. bře 2016

@evcounek já mám zateplené legíny, termo triko, termo mikču (lehčí) a sofsheelku. A čepku 🙂 Fajn věci má Tchibo a za rozumné peníze 😉

patrusa
5. bře 2016

Beham v zateplenych sportovnich kalhotach, na leginy fakt nemam postavu. Jinak funkcni triko a lehkou funkcni mikinu. Dle pocasi cepici a rukavice. Vcera jsem mela supr cas, za to dnes to bylo za trest

hahebu
5. bře 2016

já dnes 4,6 km/30 minut. No musím to zase dostat na 5 km/30 minut 😀 A na legíny mám taky řitisko, ale kašlu na to :-P

patrusa
5. bře 2016

Ja dnes 5 za 33,45. Ale vcera pri 7km jsem na petce mela 31 minut. Taky mam cil 5 za 30

patrusa
5. bře 2016

Dnes 32,45 prvni byl preklep 🙂

hahebu
6. bře 2016

@patrusa tak to máme plus mínus stejné tempo 🙂

nnnadja
autor
6. bře 2016

Ja pouzivam endomondo-a taky jsem spokojena. A jinak beham v leginach,mikine,bunde. Chci si koupit nove leginky a hlavne boty. V cem behate? ja zatim obyc tenisky.

patrusa
6. bře 2016

Boty mam bezecke, pro beh na tvrdem podkladu. Zvazuju, ze az doslouzi, tak si necham udelat diagnistiku doslapu a zvolim bity presne pro me. Preci jen nabeham kolem 100km mesicne.

nnnadja
autor
6. bře 2016

@patrusa 100km to je nadhera! Taky chci! Porad mi jen nejdou skloubit deti a prace a vsechno.

nnnadja
autor
6. bře 2016

Jinak devcata,co si dat nejakou tydenni vyzvu?🙂 treba my co behame mene,ze tento tyden nabehame 15,20..km?

hahebu
6. bře 2016

@nnnadja Já včera ušla 20 km a dnes zase 20 km, takže já si určitě zítra dávám padla 😀 Ale 15 km bych za příští týden dát mohla, výzvu přijímám 😉

nnnadja
autor
6. bře 2016

@hahebu perfektni. Takze kazdy den pisneme jak na tom jsme?🙂

patrusa
6. bře 2016

@nnnadja chodim behat vecer, kdyz ulozim deti do postylek. Manzel pohlida, kdyby neco.

nnnadja
autor
7. bře 2016

Ahojky,tak ja dnes me obvykle kolecko 3,26km🙂 po cca 2 tydenni pauze. Cas radsi psat ani nebudu:/

nastys
7. bře 2016

@nnnadja
Já se hlásím na 15 km výzvu 😀 Pokud zvládnu víc, tak budu jedině ráda.

frami
7. bře 2016

Ahojky, ráda se přidám. Běhám ráda, ale s tím časem je to naprd. Přes zimu jsem dala pauzu, když je už ve čtyři tma, tak to prostě nejde. Ale od konce února už zase běhám. V sobotu jsem dala 6 km a v neděli 10 km. Běhám v legínách a šusťákové bundě, tu po dvou kilometrech sundávám a dobíhám v krátkém rukávě. Leginy v Lidlu jsem koupila jednou a prosvítaly mi, takže je nenosím a ty trička mi taky moc nevyhovují, ale někdo si to naopak chválí.

patrusa
12. bře 2016

Ahoj, tak jak se vam beha tento tyden? Ja uz mam 20km za sebou a jeste zitra dam 11km. Dneska jsem mela moznost zucastnit se treninku s bezeckym trenerem. Bylo to moc fajn. Mohli jsme si nechat udelat i diagnostiku doslapu a celkoveho behu. Prijemne to bylo 🙂

hahebu
12. bře 2016

@patrusa Ja mám tento týden 3 výběhy po 3 km, takže suma 9 km. Ale sport nflákám, prokládám to šlapáním na kole a výlety, takže mám spíš nachozeno než naběháno 🙂

patrusa
12. bře 2016

@hahebu tak to je pekny, vsak neni jen behani 🙂. Ja zatim nemam na nic jineho cas 🙂

nastys
12. bře 2016

U nás bylo tenhle týden skoro jarně., fakt parádně. Mladší syn začal jezdit na kole, takže jsem běhala za ním 😀 Přiznávám se bez mučení, že samotná jsem se k běhaní vůbec nedostala 😕

nnnadja
autor
14. bře 2016

Tak já se přiznám, že jsem naběhala za minuly tyden jen 7 km - vybehla jsem 2x. Cel týden pršelo:( No doufám, e tnto týden to bude lepší - ale zase bude manel ze 7 dnů 4 pryč. Až uběhnu tu 15ku budu asi slavit🙂Ale koupila jsem si behaci triko🙂)

evcounek
15. bře 2016

Ahojky ženy zkoušela jste některá rozdíl mezi během a jízdou na kole? Včera jsem dostala opušťák na hodinu. Rozhodnuta pro běh jsem nakonec vyměkla a vzala kolo. Potřebovala bych lehce shodit (3-5kg) a zformovat prd-el na prdelku a ptám se co bude lepší běh nebo kolo

patrusa
15. bře 2016

Ja kolo nemam rada, nejak mi k sedci neprirostlo, ale na zadek bude take dobre. On je dobry jskykoli pohyb 🙂

evcounek
15. bře 2016

@patrusa ja mam zase radši kolo. K běhu mám lehký odpor z dob tělocviku kdy jsme běhali celou hodinu do kolečka učitelka na nás řvala ať přidáme.

patrusa
15. bře 2016

@evcounek ja beh uplne nesnasela, kdyz jsme ho meli jsko kondicni pripravu na leto. Ted na me byvale spoluhracky koukaji jsk na exota, nejvetsi remcal beha 30km tydne :D

frami
15. bře 2016

Ahoj holky, tak já minulý týden taky nebyla. :( V úterý byl ten strašný marast a pak už se to táhlo. Ale dneska chci vyběhnout. Ale vypadá to asi jen na 5 km. Já osobně tedy miluju jak kolo, tak běh. Ale když mám čas na chvíli, tak raději vyběhnu. Když už mám sednout na kolo, tak už aby to stálo za to, takže výlet někam dál. Tedy od 30 km výš. A jinak tento týden předsevzetí na 30 km. Tak jsem zvědavá.

Strana
z4