icon

Blbne tu už někdo s Vánocema?

misana
13. zář 2012

Ahojky,blbne už tady někdo s Vánocema,jako já? Jsem magor do Vánoc 😅 A jen se trošku ochladilo,tak už mi tu hoří svíčky a hraje Popelka 😕

beruskanula
2. lis 2012

😵 diky za dalsi inspiraci.... 😵, uz se tresim, az se na neco z toho vrhnu 😀 😎 🙂

ad knoflikovy stromecek...kdysi jsem narazila na knoflikovou banku 😵- polystyrenovou kouli doma mam, tze ji udelam 😎 😵

a taky se tesim silene moc na baleni darecku a pak az budou malymu zarit ocicka, az si darecky bude rozbalovat 😎

ruzenkas
2. lis 2012

Já mám Vánoce taky ráda, tu atmosféru, pohodu, vůni. Takže já už mám taky aroma lampu s vánoční vůní. A dárky jsem první nakoupila už loni 29. 12. 😀. Ale o tom to není...

marhulinka
2. lis 2012

@palomitacheca taky to tak mám,když ostatní rozbalují,jsem táááááááááák napnutá 😵 A teď,když si to užívám u malého,jak vidím ty jiskřičky v očích🙂

benjik
2. lis 2012

@marhulinka já loni balila i omalovánky zvlášt,Nelča to rozbalování miluje 😵

marhulinka
2. lis 2012

@benjik 😀 😀 joo taky balím všechno zvlášť😀 Pamatuju jak naši si kolikrát dělali srandu a abychom byli hodně napnutý,tak nám i jeden dárek /který samozřejmě šel/ rozkouskovali a pobalili zvlášť😀

palomitacheca
2. lis 2012

@marhulinka to jo, s dětma je to hned o něčem jiným 🙂

framboise
3. lis 2012

Holky já už mám pro všechny kromě manžela a psa (ti nejdůležitější 😀 ) objednané 🙂 .

-mamka - kožená peněženka+ skleněná podložka pod horké nádobí
-taťka - retro termoska+ toaletní voda
-sestra - paleta 100 očních stínů+ srdce na zeď na fotky / kapsář
-manželova mamka - svícen, na kterém jdou měnit 4 různé designy stínidla+ pashmina a asi ještě něco do kuchyně
-manželův taťka - houbařský nožík + kosmetika (taštička, sprej, voda po holení, sprchový šampon na vlasy a tělo)
-švagrová - pokojová vůně (taková váza se stébly a vůně pomeranče) + pashmina
-švagr - 3 dvd Šéf na grilu + toaletní voda
-neteř - knížky: 365 pohádek na dobrou noc+ Kočička z kávové pěny+ malá panenka
-babička - skleník na parapet Motýlí květiny
-manželova babička: termo láhev v pleteném obalu + čaje, fotorámeček s naší fotkou
-pes: pelíšek na chodbu
-manžel: set pivních speciálů, trička, a dál zatím nevím, možná foťák pod vodu
-mamka narozeniny: diář s propiskou Aspinal of London (stejný barva jako ta peněženka - nebo spíš tak - tu peněženku mají špatně vyfocenou, takže je stejná jako diář abych byla přesná)
-noo a sobě jsem samozřejmě koupila také nějakou kosmetiku z Elfu, peněženku a dvoje hodinky, ale pod stromek si to nedám

framboise
3. lis 2012

A zítra jedem do Brna tak nakoupím nějaké nové ozdoby na stromeček 🙂

vvvecna
3. lis 2012

@kri dotázk k těm věncům jak jsi dávala na stránku 4,u toho červeného je to tak,že tam pořád navazuješ ty mašličky?

benjik
3. lis 2012

@framboise co je to ta kočička z kávové pěny? 😕

benjik
3. lis 2012

@framboise a už vím,už jsem se zeptala stýčka googla

framboise
3. lis 2012

@benjik kdyžtak i pro ostatní:
"Kočička z kávové pěny se toulá předměstskou krajinou - zimou, jarem i létem a hledá známé vůně domova. Eva Volfová proměnila látky, hadry, prachovky a utěrky v čisté obrazy a křehký příběh pro nejmenší čtenáře. Ilustrace textem doprovodila Tereza Horváthová. Tato obrazová pohádka vypráví o kočičce zrozené z teplé kávy a nadýchané pěny, kterou její nevědomí stvořitelé vyhnali z domu. Po peripetiích najde kávová kočička nový domov. Jednotlivé obrazy jsou vyšity barevnými nitěmi na starých látkách. V tomto svérázném fiktivním obrazovém prostředí ve stylu arte povera je pak zasazen jednoduchý a krátký doprovodný text. Barevnost jednotlivých použitých materiálů podtrhuje gradaci děje s jeho klidnějšími i dynamičtějšími částmi, nepřesné "tahy" nití vykreslujících scénu a její subjekty jsou zkratkovité a naivitou simulují dětskou ruku. ."

benjik
4. lis 2012

Holky,tak vánoční přípravy u mě můžou začít v plném prouduVčera dávali vánoční reklamu na coca colu 😵 Aby jste chápaly - já mám od dětství tuto reklamu spojenou právě s začátkem příprav na vánoce 😵 Já ty jejich kamiony miluju 😵 😵 😵

kri
4. lis 2012

@vvvecna jj přesně tak, mašličky se navazují jedna vedle druhý. 😉

@benjik to máme podobně a když začnou dávat reklamu na Kofolu "nene já nemusím, já už ho vidím" 😀 , tak je to definitivní! Tuhle reklamu miluju! 😵

@framboise tedy tak to klobouk dolu! Já mám tedy taky už něco nakoupeno a další vymyšlené, ale ty už to máš komplet! 🙂

kri
4. lis 2012

Něco pro háčkařky 😉 , jestli bude čas, určitě zkusím.

benjik
4. lis 2012

@kri kofola je super

framboise
4. lis 2012

@kri Díky 😅 ! No v celku už ano, jen dořešit manžela a psa a bude to!

benjik
4. lis 2012

Další tisícovka v pr....,objednané knížky ve výprodeji na buxu

beruskanula
4. lis 2012

@benjik : ja tam brala knizky minulej mesic 😀 😎

@framboise : teda super darecky dostanou tvi pribuzni, blizci 😵 😎

framboise
4. lis 2012

@beruskanula Já na Vánoce moc neutrácím (už tak, když je těch lidí víc a posčítá se to...), ale zároveň se vždy snažím, aby se to líbilo 🙂 , tak snad..

benjik
4. lis 2012

@framboise ne vůbec neutrácíš 😀

benjik
4. lis 2012

@beruskanula no já to letos vidím na knižního ježíška.Mám objednáno celkem už asi 20 knížek,pracovních listů atd jen pro mojí babi a naše děti.A v prosinci ještě pár pokoupím 😢

kri
4. lis 2012

@benjik já jsem zrovna listovala katalogem knižního klubu a taky jsem něco vybrala. Babička s tátou určitě dostanou nějakou knížku, druhá babi velký osmisměrky a pak chci nějaké knížky pro Fíka a malé takovou tu zapisovací do 3 let. A pro synovce mám vybranou velkou knížku, kde jsou jen bílé stránky, ale je v tvrdé vazbě, že si tam můžeš zapisovat lepit atd.

valea
4. lis 2012

Holky, nevíte, kde by se daly nechat udělat vánoční ozdoby se jmény?

benjik
4. lis 2012

@valea zkus fler

cabalkova
4. lis 2012

Holky s vanocema je to u nas taky uz v behu, manzel vcera dojel koupit krasny smrcek s balem, zasadili jsme ho do stavebnich necek, nasadili svetylka a uz nam to na terase sviti, doma hori vonne svicky a na okne v kuchyni svicen s adventnimi svickami. S darky jsem pozadu, letos to budeme muset financne nejak ukrotit, ale nalada uz je. 🙂

benjik
4. lis 2012
lucy222
4. lis 2012

Ahojda,
Tak uz i my pomalu zaciname resit Vanoce. Letos z nich mala bude mit uz vetsi rozum (budou ji 2 roky),tak si dame zalezet 😵
O vikendu za 14 dni se chystam,ze spolu budeme pect a zdobit pernicky 😵 a darky? Zatim jsme s manzelem u seznamu-az bude chvilka, objedname neco z internetu, ale nebude uz toho moc-kupujeme prubezne behem roku jak je potreba.

Strana