Březnové Sněhurky a pět trpaslíků
Tak snad tohle téma přinese štěstí i nám 5 trpaslíkům 😀
By mě taky zajímalo, kdo přišel s tím, že se musí zakládat po 10tis. nové téma
přeji moc moc moc štěstí zbývajícím pěti trpaslíkům
ať jsou z nich hoodně brzo Sněhurky a další téma ať se jmenuje už jen Březnové Sněhurky a jejich sněhuláčci 😉 to by se mi líbilo jako nový název pro téma
máte to jako bojový úkol a zároveň pětiletku, je třeba splnit plán na 120%, jináč s váma nebudu mluvit, jestli budete porušovat plány 🙂 hezky těhulkovat a kulatit se. Moc vám to přeju berušky 😵
no tak snad to vyjde
Adminům jsem napsala a zrovna sjem se i ptala jak to je s těma 10tis.
hlasím se. než si zase zvyknu to bude děs 😀
kači jujda ty už máš ale nákupy to jájsem zatím u knížek, zavinovaček a bodýček. zítra chci pokoukat v ostravě nějaký mimi doplňky a taky těhu věci. postýlku nám koupí tchýně, monitor dechu asi manžova babička. naši nám koupí asi povlečení do postýlky, takže my už jen komodu na přebalování a kočárek
já nakupovala před těhu a nakupuju i teď vlastně od potvrzení doktorem nakupuju ve velkém a prdím na pověry 😉
přesně když o mimču nemluvíš nic nenakupuješ svede se to že si byla tak pesimistická že si to přivolala a když zase naopak mluvíš a kupuješ a stane se něco všichni to svádí na pověry. blbost já si možnost že se mimčo nepovede nebo potratím nepřipouštím a nakupuju.
Já taky včera konečně třídila věcičky, co už máme doma. Ty nové jsem dala do alba, moc jich není, ale jsem ráda i za to. Času dost 😀
Manža pořád říká, že až zmizí největší výdaje na stavbu, tak pak se bude kupovat pro mimi - tak asi v říjnu naběhneme 😉
holky však já začínám příští týden 11 tt takže 14 dnůa mám za sebou první trimestr 😀

musí Luci, jinak se na to vyprdnu 😀 😀 😀