icon

Březnové Sněhurky a pět trpaslíků

luckamb
12. zář 2008

Tak snad tohle téma přinese štěstí i nám 5 trpaslíkům 😀

jitie
23. říj 2008

hrůza,hrůza, hrůza..já tam jdu z vlastní vůle..máme totiž poslední hodinu matiky a pak už jen písemku,tak tam musim,abych aspoň něco věděla... 😒

tercie
23. říj 2008

no a ještě na písemku, to by mě tam nedostali ani heverem 😀

strouzek
23. říj 2008

ježiš škola co to je????? 😖 já se v životě neučila ani na maturu 😅 ale udělala jsem a to je hlavní 😀

jitie
23. říj 2008

no chci-li si vzdělání zvyšovat, musim se učit...

tercie
23. říj 2008

strouži viď, dobrovolně by mě teď do školy už nikdo nedostal. Maturou a závěrečkama jsem proplula taky ani nevím jak, a ještě štěstí, že to je za mnou, už nikdy více 😀

tercie
23. říj 2008

Jit co že to vlastně děláš za schule? Asi už jsi mi to říkala, ale těch inforamcí je tolik... a zapomínání je přirozená obrana organismu 😀

jitie
23. říj 2008

VOŠ finanční poradenství 😉

strouzek
23. říj 2008

já říkám takhle kdo má dobrou hlavu nepotřebuje titul. viz moje švagrová sice ing ale tupá a v každým zaměstnání vydrží 2 měs. bydlí u rodičů a neví ani jak se uvaří vajíčko natvrdo. když už jí někam vemou tam měla menší plat než já a to samé kámoš tak VŠ ale můj manža bere jednou tolik na výplatu

jitie
23. říj 2008

Marti to jo..ale ne každý tituláč je blbec 😉
třeba u nás v práci, dělám ve státním podniku, jsou výplaty podle tabulek, tzn. čím vyšší vzdělání,tím více peněz 😉

petis
23. říj 2008

Ahoj, zdravím od obídku ... 🙂
Jitu, tak tak ... sice nedělám ve státním podn., ale tabulkové platy máme taky a povýšila jsem taky jen díky vzdělání ... tak na něco je to dobré 😉

jitie
23. říj 2008

holky,jdu do školy,tak se mějte a paaaaaaaaa zítra 🙂

petis
23. říj 2008

Pa a ať ti to tam myslí 😉

tercie
23. říj 2008

Tak jsem si to přihasila z obídku, měla jsem docela ucházející špagety. A tady asi nikdo, nejradši bych si dala šlofíka ale bohužel, jsem v procesu, to je vopruz 😀

petis
23. říj 2008

Já se hlásím, že tady ještě chvíli jsem 🙂

lucasaerik
23. říj 2008

ahojky holky ..zdravím...stále 2v1 naštěstí...no když se tak bavíte...nu já mám asi 5kg a něco v 27tt, ale bojim bojim po tady tom polehávání a zobkáním...no uvidímde...hlavně at je malá v pohodě 😉 .

martek
23. říj 2008

luci, ahoj, vahu vubec neres!!!!! halvni je, ze jsi porad 2v1 😉

jitie
24. říj 2008

dobré ráno.....

petis
24. říj 2008

Dobré ráno,
dnes jen na skok, po snídani mizím k Dr., pak do práce, pak na nákup, k našim a domů až odpoledne ...

jitie
24. říj 2008

teda peto,ty máš nabitý program..
tak ať všechno zvládneš 😉

petis
24. říj 2008

Ahoj Jitu, nabité ani ne. 😎
Na 9:45 mám doktora a pokud mi dá lístek na peníze, tak s ním musím do práce a pak k našim na obídek 😵

jitie
24. říj 2008

tak kvůli penězům bych šla taky 😀
já se musim vyškrábat z postele..ale vůbec se mi nechce... 🙄

petis
24. říj 2008

Ani se ti nedivím, že se ti nechce ...
Venku je sice krásně, ale budu muset škrábat auto 😖

tercie
24. říj 2008

Dobré ránko holky 😉 Pátek, konečně co? 😉

Hodím do alba svůj graf, povíte mi váš názor? Po zadání dnešní teploty mi to ovulku šouplo bůhvíkam, tak já teď nevím vůbec která bije ☹

petis
24. říj 2008

Já vyrážím, pa pa...
Odpoledne písnu, jak jsem dopadla.

tercie
24. říj 2008

Holky já taky dneska škrábala auto, vůbec to nešlo dolů, neřád zmrzlej. A pak mi to ještě nechtělo startovat, musela jsem vzbudit tchána, jinak bych neodjela, takový nervy po ránu, hrozný...

JIti koukala jsi na to? Já jsem z toho normálně jelen. Protože jsem údajně minulej cyklus měla ovu 22DC tak mi jí to teď šouplo taky na 22. Jenže to jsme se teda snažili úplně mimo a zas z toho bude prdlajs ☹

tercie
24. říj 2008

Haló kde jste kdo? 😉

lehna
24. říj 2008

dobré ránoooo
Terc já ti teda neporadím, v tom se teda nevyznám☹

jitie
24. říj 2008

hužž sem tu
terci ahoj..no to sem z toho jelen 😕 já si ale myslim, že byla ten 18DC, o minulém víkendu..tohle značí jen menší pokles, kdy vajíčko začíná cestovat a uhnizďovat se..

tercie
24. říj 2008

JIt myslíš že třeba v průbehu dnů se to ječtě přemaluje třeba?

tercie
24. říj 2008

Leni ahojky 🙂

Strana