Březnové Sněhurky a pět trpaslíků
Tak snad tohle téma přinese štěstí i nám 5 trpaslíkům 😀
Lehni: v pátek jsem byla na plese a to jsem červa vypalovala opravdu statečně a ten zmetek se stejně nelekl 😀
Am: tak lentilky miluju.
Taky jdu baštit,ta malá potvůrka uvnitř má hlad,ale mamince kila ne a ne narůstat(ne že bych to potřebovala) 😀
Amel...v klidu já taky nepříbírala až posolední cca 2 měsíce a ted už zase hubnu 😵
leni-kašli na práci a odpočívej
ilonko-já taky nechci moc přibrat,nemám ani pro koho vařit,manža mi odjel...
Ilu- ty zas hubneš, tož to mi ani neříkej, já furt asi pž¨řibírám. teda jsme se od čtvrtka nevážila
Kači- kdepak máš manžu?
Jo tak skoro do Německa a kdy se vrátí,to fakt nevím.Snad mi večer zavolá a poví na kdy to vidí.
to jsi Ilu dobráááá, to závidím. já mám 14kg 😖
Kači- tam jel pracovně,jo? a neví jak dlouho tam bude?
Přijede určitě tento týden,ale kdy,tak to mi nedokázal říct.
No Ilonko,tak já mám tukové zásoby dostatečné.
ahoj holky
lucásku moooooooooc gratuluju k beátce,váha byla teda pěkná,možná dobře, žes rodila už ted a ne když měla přes 4 kilča 😉 asi sis užila své,ale jste obě v pořádku a to je hlavní. jinak jak píšeš, žes křičela v kontrakcích...vůbec si sama sebe nedokážu představit. snad to opravdu funguje tak, že když člověk rodí, je mu všecko jedno a soustředí se sám na sebe 😉
lehni, ilon, exim...tak která s vás to bude ted 😉
jinak ilon tvůj váhový přírustek je teda minimální, to je snad nejmín, co jsem kdy slyšela. to máš dobrý,aspon nebudeš muset tolik shazovat. lehni u tebe je to taky ok, já si říkám, když se vejdu do 12 kg budu na sebe pyšná 😉 ale hlavní je, aby mimi bylo zdravé, to je jasnééé
dobré odpoledne
co to čtu, lucasku moc gratuluju 😵 přeji oboum moc moc zdravíčka 🙂
no holky, tak kdo bude další 😎 😀

Luci- aha, tak to je blbé☹. tož to tak jedině štamprli na vypálení červa 🙂