Březnové Sněhurky a pět trpaslíků
Tak snad tohle téma přinese štěstí i nám 5 trpaslíkům 😀
Sluni...nevim musíme doufat holka!!!!!
Ted si na řadě ty pak já a pak Lena...tak holky to zvlládnem,ne!!!!
Dobré ranko, holky !!!
Těhulky už skoro maminky, jak se cítíte? Stále žádná změna??? Ilon, Leni, Sluninko? A co naše mamča v porodce, Terka??? Já jsem napnutá jako stranu a moc a moc drřím palušky 🙂
dobré ránko,
já pořád nic. sice mě v noci vzbudilo takové divné píchnutí v podbřišku, ale nic z toho nebylo,tak jsme v klidu spala dál.
Leni, neboj, Saška čeká asi na termín 😉
Pamatuješ, já jsem chtěla taky rodit dřív a ne a ne ... až přišel malé čas, tak to šlo 🙂 Třeba to bude u tebe stejné 😵
Peti,jj, já se tím uklidňuju,že ještě nemám termín🙂
A jaké jste si koupili autíčko?
Dočkáš se, už brzy 😉
A pak ti začne doma kolotoč 😎
Leni, koupili jsme si VW Touran, větší rodiiné autíčko, super prostorné, starší, ale v super stavu a výbavě. No Palo je nadšený 🙂 🙂
jé, to se mi strašně líbí takové autí🙂
a co malá? už spinká v pohodě? co klíčku, má v pořádku? jak to doma sama zvládáš?
Malá je právě nakojená a zase si nebrkla, potvůrka jedna, tak ji mám na gauči vedle sebe 😉
Ona spinká v noci krásně (musím zaklepat), jen musíme vychytat usínání, usíná pozdě, až kolem 22 hodin. Jinak dnes v noci spala od 22 do 3, pak do 6 a pak do 9, takže paráda 🙂
Klíček už má prý v pořádku, tak už dáváme na bříško, ať trénuje 😵 😵
Doma zvládám Kájinku, ale už nezvládám vaření, úklid atd. 😎 Většinou je celé dopoledne vzhůru, bolí ji bříško, tak cvičíme a najednou je kupa hodin. A když je pěkně, tak chodíme kolem poledne ven, ale dnes je tam zataženo a inverze, tak budem sedět doma 😖
Ale už si zvyká na dudlík, tak je to lepší, že když ji trápí to bříško a ona si vezme dudlík, tak se aspoň trochu uklidní 😅
Tak si brkne třeba později🙂.
usíná tak pozdě? tak to spí asi dlouho odpoledne před koupáním,ne? no však to vychytáte🙂.
tak toho se taky bojím,že díky miminku nebudu doma stíhat, vařit, uklízet a td. Ty máš aspoň dobré,že ti Pavel jezdí z práce kolem třetí, ale Luk jezdí z práce až v půl 6. takže ceý den budu sama. no snad to taky nějak vychytám.
jo dneska je tam hnusně. ale zas tepleji jak včera.
ahoj holky, tak koukám, exi stále nic a ostatní holky taky ne...
petis, to je fajn, že je kájinka tak hodnoučká 🙂
Ahoj holky sms od Eximky...
Tak právě sedím na míči zatim se dají bolesti vydržet za půl hodky jdu na kontrolu a když budu otevřená aspon na 2cm rupnou mě vodu!Tak pak dám vědět zatim je vše o.k.Pozdravuje vás!!
Ilon, pozdrav Terku a že držíme palce !!!!
Leni,
no, právě, musíme to ještě vychytat, třeba včera spinkala odpoledne do cca 17 hodin a stejně nám pak usla tak pozdě. Den předtím jsme ji vzbudili v 18 na koupání.
Ono je to těžké, jak ji vzbudím, tak je pak taková plačtivá a nevrlá, když ji necháme dlouho spát, tak pak už večer chceme spát my a ona má očiska jak baterky. Hodila jsem do alba fotku ze včera (ta poslední)-to bylo kolem 21:30 a malá měla očenka, jako by se právě vzbudila 😀
Jsem fakt ráda, že Palo jezdí z práce tak dobře, dělá od 6 do 14, tak to mám fajn. Ale teď od ledna povýšil, tak ho bude čekat víc služebek a taky povinností a možná bude v práci zůstávat déle.
Třeba teď v pátek má akci z práce, tam bude muset postavit falšku na povýšení a na dceru, tak tu budu sama. A v sobotu večer má hraní, tak budu taky sama, tam bude taky zapíjet dceru, jej, to bude bolehlav 😵
Leni...ani jsme to nijak neslavili..Jinak děkuji za gratulaci..jsem ti uplně zapoměla napsat..
JAsně holky až se exim ozve tak vám sem hodim informace 😵
Peti,
jj, fotečky už jsem zkoukla🙂.
je fakt,že jdyž se dětičky probuudí,když nehctějí,tak jsou pak nevrlé. no ale každý to nějak vychytá a vy taky🙂
no to bude zapíjení, to bude v neděli tprět🙂
Peti....fotečky jsou pěkný....Malá je kouzelná 😵 Má obrovský oči 🙂 je to taková kukačka 😀
Už jsem mu říkala, ať to moc nepřežene, že pak bude muset fungovat 😉
Tak já jsem se vrhla na praní a dokonce i na vaření, jsem šikula 🙂 🙂 Sice bude "jen" rizoto, ale to se taky počítá 😉 MAlá sice nespí, ale leží v postýlce s dudlíkem, převezu si ji do kuchyně a budem vykládat 😵
Ahoj holky,
zdravím vás z pelíšku.
Eximce držím palečky ať to má co nejdříve za sebou.
Petis: malá je fakt božská.
Holky, díky 🙂 je to náš okáček 🙂
Už se moc těším na fotečky vašich miminek, vás VŠECH !!! Už aby to bylo, všchny Sněhurky i Trpaslíčci 🙂 🙂
Tak já jsem se překonala, uvařila rizoto, už jsem i pojedla, pak jsem udělala pudink s ovocem a vyprala a pověsila prádlo 🙂 Tolik jsem toho stihla udělat poprvé od doby, co jsem z porodky doma sama.
Ahoj..
SMS od Eximky:
Psala si před 2hodinama
Právě mě praskly vodu,zatim je to v pohodě...Až se to dothne do konce zase se ozvu!!
dobré ránko,
tak vidm žádné zprávy o Terezce a Nicolkou. Ilča assi ještě spí 😀
Já byla na kontrole, no spíš teda nebyla, protože u doktorky nešel proud,tak neordinovala. no takže se projedu zítra znova
Ahoj už jsem tu dámy...
Jsem poseL dobrých zpráv 🙂
Sms od Eximky..
DNES TO JE VČERA 14.1.09 V 22.37HOD SE NARODILA NIKOLKA VAŽÍ 2,80KG A MĚŘÍ 49CM.
JE MOC KRÁSNÁ A SIKOVNÁ HNEDKA CHTĚLA BUMBAT.OBĚ JSME V POŘÁDKU!!!

ilon...šmárjá boha...my fakt nebudem žádná rodit normálně 😀