Březnové Sněhurky a pět trpaslíků
Tak snad tohle téma přinese štěstí i nám 5 trpaslíkům 😀
jéé,tak Sluninka už taky. to se někdo má🙂
Kac007-jasně,že ji známe, chodila k nám taky od března🙂
Ilonko a Sluninko !!!
Hodně štěstíčka a ať to máte brzy za sebou a své zlatíčka u sebe 🙂 🙂 🙂
ahoj luci jak se vede? jj u nas je taky hnusne ,ale to je jasne kdyz je u vas u nas taky.)
Tak teď jsem se jinde dočetla že Slunince se včera večer narodila Natálka.
Takže Sluninko, gratulace veliká, hodně štěstíčka, zdravíčka a pohody. 😉
Ahoj El, tebe už jsem sakra dlouho neviděla! Jestli to nebude tím, že jsem sem dlouho nechodila 😀
Jak se vede tobě?? Jak pokračujete s plozením dalšího potomka??? 😉
U nás vše při starém. Oba jsme naprsoto OK a mimi nikde. Ale kdo si počká ten se dočká.
🙂 luci ja uz moc taky ne ,ale ten mam zas doma pocitac i pres den, tak sem mrknu. u nas taky nic moc - a azoospermie jsme se dostali na 1,1 milionu. tak jsme mela jit na ivf ale zas manzelovi zjistili zlateho stafylokoka v hojnem mnozstvi.tak ot musel prelecit a dnes byl s moci tak kdyz to bude ok a budou spermie -doufam tak jdeme na ivf . zadost uz mam schvalenou
Ty jo tak to ti budu držet palečky, aby to dopadlo dobře a aby si na ivf mohla jít. Doufám, že dáš vědět.
dobré ránko...tak Slunince moc gratuluju k Natálce, to byla rychlovka...snad je vše v pořádku...
Tak šup, dneska Ilonka a zítra že by Léňa?
Maky, ahoj. Třebas Léňa ještě dneska. Vždycky tu bývá mezi prvníma a dneska tu ještě není.
ahoj Luci a jak byla Natálka veliká?
Na Léňu si myslím je ještě brzo, dívala jsem se do alba a má tam na 20.1.napsanou kontrolu, tak třeba je u dr.
a jo, ona měla jít na kontrolu.
jak byla Natálka veliká nevím, našla jsem jen že se včera odpoledne narodila.
Ahoj holky,
Jak se máte při úterku?
tak my máme dneska první "měsíční" narozeninky 😉 😅
Velká gratulace Slunince k Natálce !!!!
Moc myslím na Ilonku, ať má brzo miminko u sebe a porod za sebou !!!
A Lence hodně štěstíčka ke kontrole. Třeba jí Dr. udělá hamiltona a další mimi bude brzy mezi námi 😉
Ahoj Péťo,
jj, třebas už si tam Leničku po dnešní kontrole nechají. Uvidíme uvidíme. Každopádně se rozjela další vlna porodů. 😉
ahoj holky jdu sem mrknout jaký máme nový miminka, moc moc velká gratulace všem maminám a prckům

TAdy se to rozjelo jako blázen když sjem tu nebyla a teď jsem tu a zase nikde nikdo. ☹