icon

Březnové Sněhurky a pět trpaslíků

luckamb
12. zář 2008

Tak snad tohle téma přinese štěstí i nám 5 trpaslíkům 😀

martek
20. led 2009

jitule, nezlob! JA CHCU MIT PRUKAJDU JAKO PRVNI 😎

jitie
20. led 2009

dobrá, dobrá, starší se musí poslouchat 😀 tak mi budeme hned za tebou

martek
20. led 2009

jitie, ok 😎 😎 😎 😎

maky82
20. led 2009

ahoj holky, zdravím vás po obědě... 🙂

jitie
20. led 2009

Martku 😀
maky ahoj 🙂 cos měla dobrého??

strouzek
20. led 2009

jé holky konečně mi něco zlepšilo náladu, právě mi přišla nemocenská na účet a není to taková katastrofa jak jsem čekala, za ten první měsíc kdy bývá nemocenská nejmenší mi to udělalo jen 3 tis. rozdíl oproti pěnězům jaké bych dostala v práci, a když si vemu že projezdím normálně tisícovku do práce tak vlastně jsem na tom hůř jen o nějaké 2 tis. to jde. Fakt mi to udělalo radost jsem měla nervy jak z té nemocenské vyžijem ale pujde to 😵

luckamb
autor
20. led 2009

Puckalucka: co máte za pejska?? Ty naši taky sežerou co najdou. Kor ten malinkej, ten je schopnej sežrat snad mě i manžela 😀

jitie
20. led 2009

Marti,buď ráda, že jsi nezačala marodit až v lednu,to bys takovejch peněz neměla, teď je ta nemocenská úplně na prd..první 3 dny zadáčo, pak ti platí 14 dní práce a to s tím, že víkendy se neproplácí,takže přijdeš o dost peněz...

strouzek
20. led 2009

no však právě to jsem ráda, i proto jsem si zařídila tu operaci už v prosinci jednak jsem nechtěla čekat na mimi a pak taky kvůli té nemocenské

puckalucka
20. led 2009

Luci máme slečnu shi-tzu, mám jí v albu, ale stříhám si jí sama podle sebe a tak moc té rase není podobná, jak říká naše veterinářka není"šicounovatá" 😀 . Nechápu, že to sežere, když to ani po ničem nevoní...bude to s ní ale asi věčný boj 🙂 . Luci, hoď fotečky těch Vašich polikačů ohně do albíku 🙂 .

luckamb
autor
20. led 2009

Tak mmt jdu na to 😉

strouzek
20. led 2009

jé to je krásný pejsek puci akorát na pomazlení 😵

luckamb
autor
20. led 2009

Puci je to tam 😉

strouzek
20. led 2009

luci koukám na tvoje zvířectvo, no to musí být doma veselo. akorát ještě hrobeček si aktualizuj máš tam mrchu naposled v létě 😉

luckamb
autor
20. led 2009

Ten tvůj pejsek je krásnej.
Strouží mrchu aktualizovat nebudu, kašlu na to 😀 Spíš ho smažu.
Jinak s nima doma veselo fakt je 😀

puckalucka
20. led 2009

Je to hrozně chytrej(vyčuranej)a hravej pesan a na pomazlení to teda je 🙂 , kdybyste viděli s jakou silou se na nás tiskne a chce být u nás a šmajchlovat se, je to zlatíčko.

luckamb
autor
20. led 2009

Jo Luci, tak to znám a teď si vem že se na tebe tisknou tři 😀

strouzek
20. led 2009

jé já chci taky mazlící zvíře, vždycky když jsme měli nějaké zvíře tak bylo hrozně nemazlivé 🙄

puckalucka
20. led 2009

Týjo, Luci ty máš ale zvěřinec 🙂 . Jsou super a ty jejich kukuče. Já jsem zvířátkomil, můžu všechno teda kromě koní a ptáků k těm jsem si nikdy žádný vztah neudělala. Stačí mi ten jeden mačkálek, nedokážu si představit, že bych se u telky nemoha už vůbec pohnout 🙂 .

luckamb
autor
20. led 2009

No tak koní se od té doby co mě nakopl bojím, ale taky jsem je milovala. Jinak jsem taky zvířátkomil, což je ostatně asi znát z toho co mám doma. A mám tu kliku, že manžel je to samé. Oni zmetci spí všichni v posteli, takže my s manželem spíme najedné půlce postele a kluci na druhé, protože jinak se tam prostě nevejdeme 😀

petis
20. led 2009

Holky,
jdu se za vámi podívat, jestli už tady nejsou nějaké novinky o Ilonce nebo Lence a zatím nic 😢
Ale kdo si počká, ten se dočká 😉

Koukala jsem na vaše hafíky, moc pěkní, takoví mazloni, ne jako to naše telátko venku 😀 😀

Tak zase pá pá 😵

luckamb
autor
20. led 2009

HOlky náš KUba - to je ten mops - je fakt jak miminko. Máme ho od května 08 a můžu vám říct, že ho fakt máme místo dítěte a on je i tak rozcapenej že to ani není možný. Taková moje malá obludka. Já ho vůbec nechtěla, vůbec se mi ta rasa nikdy nelíbila a už chápu proč je lidi milujou. Je to kvůli jejich povaze.

puckalucka
20. led 2009

Z koní mám respekt odmalička, radši k nim vůbec nechodím...
Kočička by mi u přítele neprošla, ale má je sousedka, tak si je pošišmám u ní 🙂 .
Elina s náma taky spí v posteli, ale naučila se lehat mezi nám, aby jsme k sobě nemohli 😀 . Je to žárlivka a když se obejmeme, tak jí máme hned u sebe a musíme jí taky pošovat 😉 . Jsem zvědavá, jak se sžije s tím, že k nám někdo přibude, ale má ráda společnost a návštěvy, tak si myslím, že to bude v pohodě.

martek
20. led 2009

beagle forever 😎 😀

kaca007
20. led 2009

tak co ilon a lenička??? víte někdo něco?

luckamb
autor
20. led 2009

Luci tak toho se taky bojím jak se ti tři, hlavně KUba a Líza jednou smíří s tím, že tam je ještě někdo další. No budou muset.
Martek: 😀 😀 😀

martek
20. led 2009

nas psik dneska rano v pul osmy odmital vstat z postele...... to je miminko rozmazleny 🙄 😀

luckamb
autor
20. led 2009

Martek: tak tohle taky znám. Psum se nechce z postele a kocour do mě mlátí protože chce žrát. J eto prima 😀

puckalucka
20. led 2009

Luci, v té Vaší smečce si ani nevšimnou, že je tam někdo další 😀 . Láďovi se šicouni taky nelíbili, že jim chybí čumák a teď je to pro něj ten nejhezčí pes 😉 . A jak píšeš, že je Váš Kuba, jako miminko, tak to samé je Eli taky 🙂 . Prostě jsme nedali na řeči veterinářky, že se k ní máme chovat jako ke psu, pro nás je to takový človíček a Ty určitě víš o čem mluvím 😀 .

puckalucka
20. led 2009

Já vstávám v 7:30 a Elina ještě zůstává ležet a spí...no coment 😀

Strana