Březnové Sněhurky a pět trpaslíků
Tak snad tohle téma přinese štěstí i nám 5 trpaslíkům 😀
Já bych taky nespala, asi bych si četla, nebo bych se jenom tak válela 😀 Všechno lepší, než sedět v rachotě. Blueeee
já byla s holkama ze střední na pizze, lpak jsem vyzvedla manžela na pivku a hurá dom.
tak to si se moc nepokoukala, co?! Tak to mi asi neřekeš co bylo v ošklivce Katce ☹
HOlky moje, takže ja se s váma rozloučím. Mějte se tu krásně, moc po mě nesmutněte a pa pa pa zítra zlatíčka.
No teda dámy kde jster? Jsem si skákla na oběd, a vy jste zatím doskákaly až na druhou stránku, no toto 😀
Já taky, akorát zrovna přemýšlím o tom, že mě už třetí den pálí žáha fuj ať jím, co jím...
ahoj zlatíčka
jsem musela pracovat a teď jsem byla ve městě pro něco k jídlu. Pomátla se vám kamarádka. Já 😀 . To budete koukat, co jsem koupila pro dítko 😀 Zítra ránko nafotím a dám do alba 😀 . Tolika peněz asi jsem vyšinutá, ale znáte ten pocit, že něco musíte mít a nemůžete bez toho z obchodu odejít? 😀 Tak ten jsem teď měla a odešla s lehkou peněženkou ale blaženým úsměvem na tváři 😵
Jééé Kači ten pocit mám velmi často, asi proto neušetřím ani korunu 😀 A co jsi Kubčovi pořídila pěknýho? 😉
už jsem tu. tak 15 minut noooooo.
ty jsi zvědavka. je to výzdoba do koutku, kde bude postýlka. Páč máme malý byt, tak mimi nebude mít svůj pokoj, jen roh v naší ložnici. Tak do toho rohu jsem si koupila za hříšný peníze výzdobu 😵
Naše mimi jednou taky bude mít svůj roh v ložnici 😀 Tak to je krásný, už se těším na fotku 😉 budeš to hned instalovat až přijdeš domů?
Nebudu instalovat, trochu váhám, jak tu postýlku umístit. Je hned v rohu pod tou zkosenou střechou a je tam asi 20 cm škvíra mezi postýlkou a komodou. Mám strach, abych pak nějak neobratně nezvedla mimi z postýlky a nebacila ho do hlavy do toho zkosenýho. Tak mě napadlo, že bych tu postýlku šoupla blíž ke komodě a od zdi bych měla oněch 20 cm volný prostor. Na plíny třeba. Tak nechci nic lepit dokud to nevymyslím.
nepředělávala bych půl pokoje, je to mini ložnička, ale mám i borduru a tu než nalepím, tak bych to chtěla mít rovně a ne lem kus jinde 😀 Napadlo mě, že bych to schovala do skříně, MM nic neřekla a pak to nalepila, až budu doma jako překvapení. Jen bůh ví, jestli by ho nemrzelo, že o to přišel..... V tomhle je těžko se rozhodovat, někdy je náladovej a jindy chce být u všeho co se miminka týká..... Tak abych nešlápla vedle...
Aha, tak to bych mu to radši asi řekla předem a ještě bych ho třeba poprosila aby mi s tím pomoh... třeba se mu nebude chtít a nebo to radši nechá na tobě a budeš vědět na čem jsi a předejdeš zbytečným hádkám 😉
to je ončo 😉 jestli ho poprosit, protože je hrozně šikovnej a chytrej a moc by mi pomohlo kdyby mi s tím pomohl (takhle se na chlapy musí) anebo jestli to nechat jako tajemství děsně tajný a překvapit ho. Nevím, čím bych mu udělala větší radost....... Asi když ho poprosím o pomoc, přeci jen je to táta
Určitě, když nebude chtít, jeho mínus, ale nebude se moct zlobit na tebe, žes mu to neřekla, ne? To víš chlapi a ta jejich zatracená ješitnost :-P 😀

me furt