Březnové Sněhurky a pět trpaslíků
Tak snad tohle téma přinese štěstí i nám 5 trpaslíkům 😀
@lehna 😀 no nejsem debil? 😀 a mě vůbec nenapadlo si spočíst, že když jsi na Vánoce zjistila těhu, těžko budeš jak slonice rodit až za rok 😀 😀 😀 mateřská mi blbne mozek 😀 😀 Mám radost, fakt velkou! Hele, ještě chvíli se budem bavit na téma tvé těhu, pak se přidá Péťa a holky nechám se ukecat 😀 koukala jsem ti Leni do albíčka,před chvílí, na Štěpulku když se narodil a šimralo mě v podbřišku 😵 asi radost nebo co a vzpomínala jsem na našeho tuhoše, jak prochrápal celé krmení a pak nespal když měl....
@kacenka25 -to je v pohodě,taky mi to mateřství blbne mozek 😀. jasně bavme se na téma těhu dál i s Puckou a za chvíli bude, zas těhile všechny najednou 😀, to by bylo prima,ne? 🙂. to už ani není pravda,že byl Pipouš tak maličký,teď je kus chlapa, musím tam dát konečně taky něajaké starší fotky 🙂
teda, teda teda ......co to nevidím !!!!!!!!!!!!!
WHAW !!!!
Obrovitánská gratulace Leničce k těhulkování 🙂 🙂 🙂
Jsem se tu právě zasmála, jak jsem si pročítala, jak ses ptala, kdo bude další a že vy ne 🙂 Víš jak se říká ... Odříkaného největší krajíc 😉
je to krása, moc vám to přeju 🙂
@petis asi nebude mít tolika času to pozorovat, ale třeba to bude naprosto v pohodě, bez nevolnosti a tak..... zas ten šrumec se Štěpánkem asi pomůže nepozorovat nějaké neduhy a tak.... to by byla ta lepší varianta, kamarádka to má bohužel naopak, je šíleně unavená, je jí blbě a do toho dvouletá cácorka.... říkala že by nejradši prospala půl den.. chudák
holky já zatím bez nevolností. stejné jak u Štěpánka,tak snad to bude i nadále 🙂.
já už s tím smířila, co mi zbývá 😀. samozřejmě máme radost oba s MM 🙂
@lehna no právě že nechci aby to do dubna uteklo 😀 já se tam bojim pokaždý ☹ ale joooo vlastně chci at už je dubeeeeeeeeeeen páč během března bychom se měli stěhovat, tak v dubnu už budu na zahraaaaděěěěě 😵 😵 😵 😵 😵hele Leni to snad nevadí ne, že tam nechodíš přesně na měsíc? Já to teda hlídám páč zobu pilule, tak mi to vychází baj oko přesně....
@lehna ahojky Leni, jak ti je? dobré všechno? tady nám už slezl sníh, vykoukla ta divná špinavá hmota a psí bobany... Na zahradě už taky kouká tankodrom, tráva nikde, zato haldy hlíny a bince... dělníci vyhazují odpadky z okna, krabičky od cigaret, zbytky rohlíků, zbytky materiálu.... a mezitím Kubíček a pes.... 😔
ahoj Leni, přejeme Štěpánkovi všechno nej k jeho 2.narozeninám, ať je zdravý, spokojený a moc nezlobí 🙂
ahoj holky,
dnešní KO dopadla blbě. jsem 9tt+2 jenže mimi tam skoro není,takže musím v pondělí na revizi ☹
mějte se hezky....

@kacenka25 - Kačko, moc díííky. to není termín toho 25.11. 😀, ale datum poslední MS 😀. Datum porodu vychází začátkem září, no mohlo by to být i 8.9. na naše výročí svatby 😀. Říct si to zas nechám, to nevydržím zase čekat až do porodu 😀. jen to jméno pro kluka tentokrát bude asi boj 😀. Naši to ví, jelikož jsem to zjistila mezi svátky,a nemohla jsem popít na silvestra,tak jsme jim to řekli 🙂,mají radost a hlavně jsou překvapení jako já,že čekám druhé dítě 🙂