icon

Březnové Sněhurky a pět trpaslíků

luckamb
12. zář 2008

Tak snad tohle téma přinese štěstí i nám 5 trpaslíkům 😀

tercie
26. zář 2008

Lenísku pááááá hezkej víkend a dík 😉

jitie
26. zář 2008

terci,rapid jsem měla já a // my ukázal 🙂

kacenka25
26. zář 2008

rapid nevychází, to se potvrdilo i mý kamarádce. byl negativní, zatímco mamatest pozitivní a fakt byla těhotná

tercie
26. zář 2008

Holkyyyy... už dost prosím 😀 zejtra mám mrchu jak vyšitou, uvidíte.

tercie
26. zář 2008

Tak, a sežrala jsem Kofilu 🙂 a je mi hned líp

kacenka25
26. zář 2008

Míšo jsem to četla, nevyšlo to? Taky mi bylo divný, že mám pořád vysoký teploty, pamatuješ? A sama ty a další "jarňačky" jste moje pocity popsaly jako těhu. A ono bylo 😵 . Ti říkám, nevzdávej to dokud MS nepřijde 😠

tercie
26. zář 2008

Kaři jak říkám, dokud nebudu mít jistotu, neuvěřím 😀 Třeba zejtra teplota zas klesne a bude vymalováno. Ale budu to sledovat, neboj a dám vám vědět, všem, kdyby něco, a možná že i kdyby nic. A nebo jedné z vás, která to sem napíše 😉 Domluveno? 😉

kacenka25
26. zář 2008

už tě necháme jo? ať nám z toho nezblbneš ☹
a dej vědět, někdo to sem písne

nezbyla kofila i pro mě? sice mám plný bříško ale něco bych zobala

tercie
26. zář 2008

Kačenko strašně ráda bych se o Kofilku rozdělila, ale přihlásila ses pozdě, už je u mě v bříšku, a celá, ani drobeček nezbyl 😀

kacenka25
26. zář 2008

mě to neva, já bych si stejnak radši dala lipo. Takový to kyselý, jak ono se to jmenuje......... Ksichtíci 😀 mňam. No v případě nouze klidně i Ovocné čočky nebo Besipky. To je fuk. Miluju lipa 😵 😝

tercie
26. zář 2008

Jo tak ty taky můžu Ksichtíci jsou moc kyselý, ale čočky a lipa těch můžu jíst na kila 😀

jitie
26. zář 2008

hooj,sem musel pracovati 🙄

já se teď pustila do slunečnicových semínek v barevné čokoládě 😵 mňam 😵

tercie
26. zář 2008

No jit... to jsem nevěřila Kačce, že to existuje, ale včera jsem je viděla v krámu na tydle vlastní voči, akorát mám doma ještě zásobu normálních, tak si je koupím příště. Prej jsou hrozně zdravý před početím...

jitie
26. zář 2008

jsou výbroný..ale nevim jestli i ty v čokoládě 😀

tercie
26. zář 2008

já taky mušim pracovati ale se mě nechce... pátek odpoledne a já mám vždycky nejvíc práce, to je k vzteku...

kacenka25
26. zář 2008

no jasně a kachně se nevěří 😠
to jsem si mohla myslet 😠

holky 😀 když počít tak klidně i s čokoládou 😀 😀

tercie
26. zář 2008

No kač náhodou něco pravdy na tom asi je, proč by jinak se říkalo, že je čokoláda lepší, než sex? 😀

jitie
26. zář 2008

terci,taky mi přijde, že nejvíc práce je v pátek 🙄

jitie
26. zář 2008

berušky,krásný víkend,mažu domuu,tak paaaaaaaa 🙂

kacenka25
26. zář 2008

a Míšo porodíš čokoládovýho zajíčka 😀

čauky krásný víkend Jiti

tercie
26. zář 2008

Jiti papapa v pondělí 😉

Kačenko já jdu makat ať tu nemusím nocovat, mám toho moc moc moc, tak papa a já se kdyžtak o víkendu ozvu a dáš sem zprávu, kdyby něco?

kacenka25
26. zář 2008

určo paaaaaaaaaaaaaaaa

tercie
26. zář 2008

Tak ahooooooj a užijte si sluníčkovej víkend 🙂

petis
26. zář 2008

Ahoj holky,
teď jsem vás dočetla.

Míši, nechtěla jsem tě nahlodávat, ale já mám s testem Rapidcler špatné zkušenosti. Když jsem si udělala Mamatest, druhá čárka tam byla, byla slabá a já chtěla mít "jistotu", koupila jsem si Rapiclear a tam nebyl ani ťuk, ani náznak, prostě nic. Druhý den byl Mamatest zase pozitivní a vidíš, jsem těhule.
Takže fakt dokud nemáš MS, není nic ztraceno 😉

kacenka25
26. zář 2008

čauky Péťo

to jsem říkala taky, že rapidclear blbne, i mojí kamarádce // ukázal mamatest a rapid byl čistej 😒

misa.ottovka
26. zář 2008

Ahoj holky, jdu pozdravit, jak se všechny při pátku máte. Já bohužel ne moc oky, v týdnu jsem se dozvěděla, že moje mamka i babička i strýc jsou všichni nosiči mutace genu pro cystickou fibrozu, což jsem se dozvěděla až ted,protože strejda se s mamkou nestýká a když se dozvěděl o mém těhu volal jí at se nechám vyšetřiu že je možný přenos i na mně. No a manžovo táta má zase onemúcnění slinivky a je taky nosič tohoto genu takže doufam že to manža nemá taky, jinak budu mít vážně o miminko strach. Bratrangc se s tím narodil a víc jak 30 let se prý nedožije. Takže mi začíná série vyšetření což mi vůbec netěší.

kacenka25
26. zář 2008

😲 no nazdar! co to je za gen probůh? to jsem nikdy neslyšela 😲

misa.ottovka
26. zář 2008

Nevím nějaký gen který když májeden rodič, je 25% pravděpodobnost onest onemocnění dítěte cystickou fibrozou, kdyžho mají oba, je tam 50% pravděpodobnost onemocnění. Tak uvidíme, každopádně tohle vyšetřují jen v Praze v Motole a prý jsou schopni v těhotenství ještě húdně věcí ovlivnit naštěstí 😔

petis
26. zář 2008

Asi se zeptám blbě, ale co je to Cystická fibroza?
Já jsem to nikdy neslyšela.

kacenka25
26. zář 2008

ježiš to jsou mi ale choroby 😢 ty jo chudák máma, která přežije své dítě 😢

taky nevím, co je to za nemoc, ale zděsila mě už věta, že se nedožije 30. narozenin 😢

Strana