Březnové Sněhurky a pět trpaslíků
Tak snad tohle téma přinese štěstí i nám 5 trpaslíkům 😀
Já koukala jestli to tu někde neprodávaj, protože přece jenom to poštovný stojí pomalu víc než samotnej čaj...
berušky,jdu zachvíli domu,tak paaa
terci co třeba v zelený lékárně??tam by mohli mít něco obdobného..
teď hrajou můj pane bože spásy mééééééééééééé 😀
http://www.obchod-usmev.cz/stranka-byliny-z-kla... Tady je to taky JIt, zkoušela jsem několik stránek a nejlevnější je to v tom prvním odkazu co jsem poslala, jinak se to pohybuje od 130-170 kč, to je rozdíl co? 😨
Taky o tom docela uvažuju...
terci je toho hodně, já mám doma ještě zbytek Femigardu,tak to asi dopiju..ten je taky pěkně drahej
no já mám právě taky ještě zbytek estrozinu, a ten jeřáb, akorát jsem zjistila, že se má pít bylinnej a já mám z pupenů, tak ho asi vyhodím :-P
terci to mi povídej..samí čaje i doma mám někde kontryhel,který jsem pila jen jednou 😅
J8 jsem si řekla že ho budu pít tenhle cyklus pravidelně až do ovu a ještě jsem si ho taky neuvařila... tak asi dneska. ALe má se vypít aspoň litr, to nevypiju v životě 😀
mě ten kontryhel docela chutnal, měla jsem jeden v práci, jeden doma (vždycky sypanej).... a ještě mi zbyl, ani jsem ho nestihla všechen dopít a ted ho už nepiju, páč nevím, jestli se to smí
ahoj kačí! copak copak?
Kačo ahojky, no mě taky docela chutná, ale já mám daleko varnou koncvici v práci a jsem líná si chodit vařit 😀 to je ten kámen úrazu. Ale dneska doma si ho udělám 😉
dobré ráno,
já jdu zas jen na skok, přijede mi kolme desíti kámoška s věcičkama pro Sašu, tak musím trochu poklidit.
Tak se omlouvám, mějte se hezky,papa
dneska je venku pěkný hnus
😠
Vaření a počasí máme probraný, tak by mohli přijít na řadu chlapi ne? 😀 Co takhle každá napsat nějakou vtipnou manžílkovo příhodu 😀 ?
Leni ahojík, a co malá, čekáš do čtvrtka do kontroly, nebo jsi volala?
Holky a co lucasaerik, nemáte na ní někdo kontakt?
ter, co jinyho taky, bohuzel to ale ma nasledky, sem tlusta jak prase a mimco furt nikde a dlouho nebude 🙄
Míšo, dík za optání. malá je asi v pohodě, počkám do čtvrtka. dneska v noci jsme ji dost cítila,tak je asi přes den lenivá jako já 😀
Na lucas bohužel kontakt asi nikdo nemá☹

jéé terci to by mohlo být dobrý 🙂 asi si to objednam 🙂