Byli jste podvedeni osobou s č. ú. 670100-2213374822/6210?
Hodně z vás zde bylo podvedeno přes Bazoš a Sbazar...... neposílal jste někdo peníze na tento účet a nemáte ani peníze, ani zboží? Mě podvedla majitelka tohoto účtu a přišla jsem o 1800 Kč. Mám pocit, že nebudu jediná... pokud máte stejný problém, ozvěte se mi prosím.
@zdenkasch Dobry den, poslal jsem mu "nějaké peníze", protože si "mužským jménem" stěžoval na umírajícího tatínka. Kdo si o mně troufá napsat, že jsem blbec, uznávám! Ale byl jsem z těchto důvodů na měkko: V posledních 6 letech jsem pochoval babičku, dědu, tátu, a před rokem maminku. Jsem na pohřbech a u notářů místo každoroční dovolené...
Nešla by sepsat nějaká hromadná žaloba??? Můj email: azurovenebe@post.cz
Je sice "trochu anonymní", ale v této situaci už opravdu nevím...
@budilinka ano, přišel jsem o peníze 1209Kč a posílal je na podobný účet 670100-2222823482. Uživatelka mi nabízela mobil Xiaomi Redmi note 8T, ale po poslaných penezich přestala komunikovat i kdyz slíbila ze jde hned na poštu. Celou vec jsem včera ohlásil na policii ČR. Je to prý asi známá firma. Doufám, že jste také byla na policii CR?
Dnes mě majitele toho účtu povedla na facebooku. Vydáva se za Nikola Krejčova. a prodává lístky na festival.
To je mi líto, a zkusíte to nahlásit na policii p. Kašpárku? Když nás bude víc, tak se s nad chytí a nebude další lidi okrádat.
@budilinka Chápu Vás, ale je to škoda. Nicméně také už bych na policii asi nešel - zatím se mi neozvali a už je to 2 měsíce. Spíš to asi odloží, když od nich od 20.7. nemám žádnou zprávu a ani telefon.
tak.. dnes jsem tady poslal 580,- KČ, po zaslání jsem se podíval na google a teď vidím tohle, zítra ráno jdu na policii, nechápu, že tohle dělá od roku 2016-2017 a stále se nic neděje !
Obnovuju diskuzi ptz tohle je fakt zajimave ...jak muze nekdo takhle okradat lidi ?
Taky mě okradla. Komunikace na 1 do doby, než jsem poslal peníze. Potom se už neozvala ani si nezobrazila zprávy. Přišel jsem o 480 Kč
Krásný den všem a doufám, že si to přečtěte opravdu všichni.
Dnes mi přišel dopis od soudu, že náš drahý bude 26. února mít soud. Těm, kteří jste neváhali a šli ho nahlásit na policii moc děkuji. Těm ostatním snad udělám radost takovouhle satisfakcí🙂
kolem 25 minuty .. Kauza Hřebičík V tuto chvíli by podle RobStark měl být ve vazbě.
@kamino pachatel stále na útoku. Já se nechal nachytat přes odkaz na dpd dopravu - prodával jsem hodinky a stanislavkas34@gmail.com se ozval že má zájem. Komunikace trvala skoro měsíc, jelikož jsem byl tou dobou v zahraničí. Bohužel na odkaz jsem zadal informace a bum, od stanislava ani zpráva. 2 platby - 2700kč na stejný účet jako všem ostatním a moje stupidita. Dávejte si bacha
@tomaskolpak Ach jo, to je mi líto. Hřebíček prý disponoval cca 400 čísly a adresami, kseftoval se vším možným. Od vstupenek, fiktivních štěňat, po cukroví. Jeho činnost trvala 10 let.
Zdravím všechny, akorát jsem se dočetla v čem všem tato osoba okrádala, akorát před týdnem jsme byli také podvedeni o 889,- z čísla účtu 670100-2227203346/6210 pod jménem Tomáš Hradil. Tak je mi to divné, jakto že stále pokračuje když má soud? 🧐
@maurencova jděte na Policii a připojte se, vyšetřování probíhá, zatím je zadržen kvůli jiné činnosti.
@maurencova jinak se spekuluje o tom, že není jediný, že se jedná o skupinu.
@kamino ahaa, děkuji. Samozřejmě, že půjdem. Já jsem si právě zprvu myslela, že ho dostali kvůli tomuto a pak mě taky napadlo, že se jedná o skupinu.

@zlatniiik
office@blanka-mueller.cz
IDDS: jfsivi