icon

Čeká někdo chlapečka?

janickajana
9. čer 2016

Všude kolem mě asi co jsem počítala 17 těhotných čekají holčičku.
Je tu někdo kdo čeká chlapečka?
Bude přebabíno asi 😀

hanpavka
9. čer 2016

My budeme mít chlapečka a už se moc těšíme!! Ale je pravda, že i u mě v okolí jsou ted samé narozené a čekající holčičky 🙂

dokument
9. čer 2016

kazdy rok, vsude na svete, se rodi vic kluku 🙂 priroda 🙂

eva118
9. čer 2016

Já jak jsem čekala Ondru, tak všechny kamarádky i známé v okolí čekaly kluky, ještě jsme se bavily s holkama, kde budou brát nevěsty. Pak dvě kámošky otěhotněly znova a zase pytloši. Já za půl roku pak čekala holku a jako potom všichni kolem. Ty dvě pak z legrace říkaly, že měly počkat, až bude ta holčičí vlna. Prostě náhoda 🙂. Neboj, já myslím, že tady na koníku určitě někdo chlapečka čeká 🙂.

blecha94
9. čer 2016

@dokument Ale v ČR je statisticky cca o 20 000 více žen. 🙂)

michaela_2
9. čer 2016

@janickajana My máme 4letou holčičku a 2,5letého chlapečka. Když jsem byla těhotná se synem, čekaly kluka i tři naše sousedky 🙂. Manžel má tři sestry, je jediný syn a ve vnoučatech je přitom pro jeho rodiče značná převaha kluků - 5 vnuků a jenom dvě vnučky 🙂.

Nedávno se narodili tři kluci takhle mezi známýma a jedna holčička. Naopak, mě zase připadá, že je v našem okolí ,,přepytlíkováno'' 😀

nelam
9. čer 2016

Vazne? Ja mam kolem sebe same kluciky. Na cviceni jsme ctyri-vsichni kluk, sestrenice kluk,tri kamaradky konarky kluk,vlastne neznam ted nikoho s holkou 😀 a jinak s temi statistikami,take jsem myslela,ze holcicek se rodi vic,ale manzel se ted zrovna ucil na zkousku a za minuly rok pripadlo v CR na 100 holek 106 kluku.

michaelahorakova
9. čer 2016

Dobry den za 5 tydnu se mi narodi mali kubik a jsem rada protoze jsme v rodine same zenske tak se i docela tesim

pralimka
9. čer 2016

taky čekáme kluka 🙂 a v mém okolí naopak chybí holčičky :D

tingle
21. čer 2016

My čekáme chlapečka a všechny kolem mě taky čekají kluka, tak jsem si říkala, co to je za období, ale asi je to jen tady na jihu Moravy 😀 😀 😀

sofie2015
21. čer 2016

My,cekame chlapecka a taky jsme na jihu moravy 🙂

yelowangel
21. čer 2016

my máme taky chlapečka a známí čekají taky kluka takže neboj 🙂 Opět jižní morava

meronym
22. čer 2016

Připojuji se k těm, co čekají kluka (a mají v okolí samé kluky) - jižní Morava 🙂

uhz
22. čer 2016

My cekame kluky rovnou 2 a taky Morava, i kdyz trochu vychodneji :D

petullka927
22. čer 2016

My původně měli mít holčičku, ale po druhé genetice to bude kluk 🙂 Morava - Olomoucko 🙂

micha2105
22. čer 2016

jižní Morava, taky čekáme kluka 🙂 (a v okolí máme taky samé novorozené kluky)

minky22
31. črc 2016

My čekáme taky chlapečka 🙂.Bude to Eliáš 😉 Praha 🙂