icon

Čekáme dvojčátka 2015-16

rollova
24. říj 2015

Ahoj holky,ráda bych vytvořila diskuzi, kde bychom se mohly navzájem podporovat a předávat zkušenosti ohledně vícečetného těhotenství .Já jsem v 6+2tt po ket jednoho embrya a i přesto me mi bylo řečeno ,že jsou vidět dvě dutinky ,takže jedno je přirozeně a jedno z ket.Srdicka vidět ještě nebyla a v hlavě mam tisíc myšlenek ..doma ještě ročního chlapečka 🙂. Čípek mam po konizaci ,tak mam docela strach ze všeho . Najde se někdo ,kdo je na tom podobne? Nebo alespoň ceka dvojčátka ?

Strana
z4
a_nnysek
27. lis 2015

@rollova jj dokonce si tatka vsimnul pindika sam a dr.to potvrdila..u syna uz jsme to taky vedeli od 13 tt

danous
27. lis 2015

@a_nnysek moc gratuluji. Takže už ti řekli pohlaví, to je super. Takže se můžeme i s rollova těšit na screening a né se jenom bát. Jinak u mě žádné novinky . Clexane píchám dál, mám dalších 30 injekcí. Na screening jdu 11.12.. Tak uvidíme. Hezký den

danous
27. lis 2015

@a_nnysek moc gratuluji. Takže už ti řekli pohlaví, to je super. Takže se můžeme i s rollova těšit na screening a né se jenom bát. Jinak u mě žádné novinky . Clexane píchám dál, mám dalších 30 injekcí. Na screening jdu 11.12.. Tak uvidíme. Hezký den

a_nnysek
27. lis 2015

@danous urcite se teste,cloveku se ulevi a hned vi,na cem je.A to pohlavi je takovy bonus 🙂

a_nnysek
4. pro 2015

Tak co, ženy, co nového? Mě už je poslední dva dny konečně lépe, tak jsem se vrhla na cukroví..Zítra mám v plánu jet nakupovat hadříky do výbavičky, to bude ranec 😀 😀 😀 Ale co, chci toho stihnout pořídit co nejvíc teď, kdoví, jestli pak nebudu muset třeba ležet a přes internet všechno nepořídím 😒 Už řešíme i kočárek, plánujem ho pořídit také co nejdřív, fakt to chci mít z krku 🙂

marticcelli
4. pro 2015

@a_nnysek ahoj, taky shanime kocarek, ale asi pujdeme do bazaroveho, mas nejaky vytipovany? Libi se mi easywalker a bubleride, nove vychazi s korbickama 25tisic.. :(

marticcelli
4. pro 2015

bumbleride 🙂

a_nnysek
4. pro 2015

@marticcelli chtela bych bugaboo donkey,bazarovy.Snad to doma projde.Potrebuji co nejskladnejsi,nemame velky kufr u auta..

marticcelli
4. pro 2015

@a_nnysek ten taky vypada moc dobre, jen ta cena...

a_nnysek
4. pro 2015

@marticcelli Taky nejsme milionáři, ale zatím mi padl do oka nejvíc,a ženský si ho hodně chválí. U mě je to poslední těhu, tři děti stačí, tak ať z toho něco mám a chlap se třeba po.... 😀 😀 😀

rollova
autor
4. pro 2015

Ahoj holky ,koukám ,že řešite kočárky 🙂. Můj chlap chce bogaboo donkey. .me přijde moc drahý .Kamarádka mela Easywalker a byla s nim maximálně spokojena . Takže oba jsou dobrý a jeden z nich taky budeme mit ,když vše dobře dopadne tuk tuk tuk na zuby 🙂. V pondělí jdem na první screening, tak drzte palce 😉.

rollova
autor
7. pro 2015

Ahoj holky ,tak dneska první screening...se těším a zároveň bojim. Drzte palce 😉. Minule jsem si to moc neuzivala při prvním synovi ..ten Mudr byl u toho tak vážny, že jsem jsem jen čekala jak to dopadne a nakonec dobry.

a_nnysek
7. pro 2015

@rollova Jasně, že to bude dobré 🙂 Uslyšíš srdíčko a bude ti hned lépe..Každopádně nervy chápu, taky jsem byla nervozní, a když dr.zkoumala jednotlivé částečky delší dobu, trnula jsem, co z ní vyleze 🙂 Krásně rostou, takže bude vše v pořádku, držím pěsti a dej vědět 😉 😉 😉

rollova
autor
7. pro 2015

@a_nnysek snad to bude ok,děkuji 😉..dam.

rollova
autor
7. pro 2015

Ahoj holky ,tak vše dopadlo o.k. a na 80.% budeme mit holčičku a chlapečka 🙂

danous
7. pro 2015

@rollova Tak to moc gratuluju!!! Páreček - to je sen. Já jdu až v pátek, tak uvidíme. Doufám, že bude vše v pohodě. 🙂 🙂 🙂 🙂

ester_ak1
Odpověď byla odstraněná
rollova
autor
8. pro 2015

Ahoj holky po včerejším screeningu me boli břicho...dost me tam mačkal. .jela jste to nějaka tak ?

a_nnysek
8. pro 2015

@rollova moc gratuluji.me nic nebolelo,ale ja jsem zvykla,po me furt malej leze a bricho je jak magnet,tech kopacek uz bylo..To prejde 🙂

rollova
autor
8. pro 2015

@a_nnysek raději jsem už v čekárně u doktora ..nechci nic podcenit . Ta bolest me i budila ,měla jsem jít zítra ,ale to bych nevydržela. Ale dík 😉

a_nnysek
8. pro 2015

@rollova Jasně, aspoň budeš mít klid v duši 😉

a_nnysek
9. pro 2015

Tak jsem dnes byla na KO. Klucí v pohodě, rostou jak mají 🙂 Ale se mnou je to horší, dr.se nelíbí, že jsem nic nepřibrala, respektivě že jsem dvě kilča shodila..No bodejť, když je mi tak zle ☹ Navíc mám hodně nízké hodnoty glykémie,což je taky špatně, takže příště další odběry..A to jsem prosím se synem měla těhu cukrovku a hodnoty hodně zvýšené 😀 😀 😀 Se z toho p.seru, já snad musím zkusit všechno 😖 😖 😖

rollova
autor
9. pro 2015

@a_nnysek co bych dala za to ,kdybych nepřibrala 🙂...ono se to ted zlepší ..udělá se ti lépe a začneš přibývat 🙂

marticcelli
9. pro 2015

@a_nnysek taky ted vubec nepribiram, jim normalne, bez nevolnosti, a od zacatku tehu mam nahore 7kg, ale to jsem nabrala jeste nez jsem dostala zakaz sladkeho a jen v brisku, od te doby ani deko nahoru.. zacinam byt nervozni, chlapecci sice hezky rostou, ale ja hubnu tam, kde nechci...

uhz
9. pro 2015

Dobry vecer, tak u nas to zaky vypada na dvojky, jsem 8 tt, tak snad se bude vse dobre vyvijet. Chtela bych se zeptat

uhz
9. pro 2015

zda to nekdo zvladl bez vetsich nevolnosti. Vsichni, i dr, me strasi, jak byva zvlast u dvojcat desne zle, a ja pritom nic. Tedy zaludek na vode obcas vecer mam, ale zadna hruza. Jsem takovy exot nebo se i tehotenstvi s dvema da zvladnout bez ujmy 🙂 ?

marticcelli
9. pro 2015

@uhz ahoj, ja tedy nevolnosti nemela zadne, cekala jsem, kdy to prijde a neprislo 🙂

a_nnysek
10. pro 2015

@rollova 😀 Tak já nejsem z těch, co by řešila kilo navíc, a v těhotenství s příbytkem asi automaticky každá musí počítat..Jde mi jen o děti, aby dobře rostly a nechce se mi někde lítat po dr. nebo do nemocnice 😒 😒 😒 Se synem jsem přibrala minimálně, a v třetím trimestru, on dvě kila přibral a já jedno zhubla - prostě mě vycucl a já byla chodící žížala s pupkem 😀 😀 😀 za což mohla hlavně těh.cukrovka..Ale moje dr. to teď řeší, tak uvidím, co z ní vypadne...Pár dní mi bylo lépe a teď to jede nanovo, ku.va 😖 😖 😖

a_nnysek
10. pro 2015

@marticcelli Oni si dětičky berou od tebe 😉 Já to měla u prvního syna, on přibýval a já hubla..Ale dr.v nemocnici to neřešili..Každopádně to jsem měla dietu při těhu cukrovce a to byl mazec - hlavně když jsem ležela 5 týdnů ve špitále - to byla sakra dieta, 3x denně mini porce jídla, furt jen chleba a vajíčko natvrdo, brrr..Pak už jsem to nevydržela a chlap mi tajně sem tam něco donesl - chlebíčky, pizzu, zákusek a to mi huba mlaskala 😀 😀 😀 Přibrala jsem za celé těhu 5 kg a malej měl 3,54kg + všechno to okolo viď, takže jsem z porodky šla štíhlá jako proutek 🙂 🙂 🙂

a_nnysek
10. pro 2015

@uhz Gratuluji k dvojčátkům a přeji pohodové těhu..Mě bohužel nevolnosti stále drží (15tt), ale určitě jsou maminky, co jsou na tom lépe..Není to nic, co by se nedalo zvládnout, ale....mám 14 měs. velmi akčního syna, takže musím fungovat, proto je to pro mě horší... 😉 😉 😉

Strana
z4