Čekáme dvojčátka 2015-16
Ahoj holky,ráda bych vytvořila diskuzi, kde bychom se mohly navzájem podporovat a předávat zkušenosti ohledně vícečetného těhotenství .Já jsem v 6+2tt po ket jednoho embrya a i přesto me mi bylo řečeno ,že jsou vidět dvě dutinky ,takže jedno je přirozeně a jedno z ket.Srdicka vidět ještě nebyla a v hlavě mam tisíc myšlenek ..doma ještě ročního chlapečka 🙂. Čípek mam po konizaci ,tak mam docela strach ze všeho . Najde se někdo ,kdo je na tom podobne? Nebo alespoň ceka dvojčátka ?
Tak co, ženy, co nového? Mě už je poslední dva dny konečně lépe, tak jsem se vrhla na cukroví..Zítra mám v plánu jet nakupovat hadříky do výbavičky, to bude ranec 😀 😀 😀 Ale co, chci toho stihnout pořídit co nejvíc teď, kdoví, jestli pak nebudu muset třeba ležet a přes internet všechno nepořídím 😒 Už řešíme i kočárek, plánujem ho pořídit také co nejdřív, fakt to chci mít z krku 🙂
@a_nnysek ahoj, taky shanime kocarek, ale asi pujdeme do bazaroveho, mas nejaky vytipovany? Libi se mi easywalker a bubleride, nove vychazi s korbickama 25tisic.. :(
bumbleride 🙂
@marticcelli chtela bych bugaboo donkey,bazarovy.Snad to doma projde.Potrebuji co nejskladnejsi,nemame velky kufr u auta..
@a_nnysek ten taky vypada moc dobre, jen ta cena...
@marticcelli Taky nejsme milionáři, ale zatím mi padl do oka nejvíc,a ženský si ho hodně chválí. U mě je to poslední těhu, tři děti stačí, tak ať z toho něco mám a chlap se třeba po.... 😀 😀 😀
Ahoj holky ,koukám ,že řešite kočárky 🙂. Můj chlap chce bogaboo donkey. .me přijde moc drahý .Kamarádka mela Easywalker a byla s nim maximálně spokojena . Takže oba jsou dobrý a jeden z nich taky budeme mit ,když vše dobře dopadne tuk tuk tuk na zuby 🙂. V pondělí jdem na první screening, tak drzte palce 😉.
Ahoj holky ,tak dneska první screening...se těším a zároveň bojim. Drzte palce 😉. Minule jsem si to moc neuzivala při prvním synovi ..ten Mudr byl u toho tak vážny, že jsem jsem jen čekala jak to dopadne a nakonec dobry.
Ahoj holky ,tak vše dopadlo o.k. a na 80.% budeme mit holčičku a chlapečka 🙂
Ahoj holky po včerejším screeningu me boli břicho...dost me tam mačkal. .jela jste to nějaka tak ?
Tak jsem dnes byla na KO. Klucí v pohodě, rostou jak mají 🙂 Ale se mnou je to horší, dr.se nelíbí, že jsem nic nepřibrala, respektivě že jsem dvě kilča shodila..No bodejť, když je mi tak zle ☹ Navíc mám hodně nízké hodnoty glykémie,což je taky špatně, takže příště další odběry..A to jsem prosím se synem měla těhu cukrovku a hodnoty hodně zvýšené 😀 😀 😀 Se z toho p.seru, já snad musím zkusit všechno 😖 😖 😖
@a_nnysek taky ted vubec nepribiram, jim normalne, bez nevolnosti, a od zacatku tehu mam nahore 7kg, ale to jsem nabrala jeste nez jsem dostala zakaz sladkeho a jen v brisku, od te doby ani deko nahoru.. zacinam byt nervozni, chlapecci sice hezky rostou, ale ja hubnu tam, kde nechci...
Dobry vecer, tak u nas to zaky vypada na dvojky, jsem 8 tt, tak snad se bude vse dobre vyvijet. Chtela bych se zeptat
zda to nekdo zvladl bez vetsich nevolnosti. Vsichni, i dr, me strasi, jak byva zvlast u dvojcat desne zle, a ja pritom nic. Tedy zaludek na vode obcas vecer mam, ale zadna hruza. Jsem takovy exot nebo se i tehotenstvi s dvema da zvladnout bez ujmy 🙂 ?
@uhz ahoj, ja tedy nevolnosti nemela zadne, cekala jsem, kdy to prijde a neprislo 🙂
@rollova 😀 Tak já nejsem z těch, co by řešila kilo navíc, a v těhotenství s příbytkem asi automaticky každá musí počítat..Jde mi jen o děti, aby dobře rostly a nechce se mi někde lítat po dr. nebo do nemocnice 😒 😒 😒 Se synem jsem přibrala minimálně, a v třetím trimestru, on dvě kila přibral a já jedno zhubla - prostě mě vycucl a já byla chodící žížala s pupkem 😀 😀 😀 za což mohla hlavně těh.cukrovka..Ale moje dr. to teď řeší, tak uvidím, co z ní vypadne...Pár dní mi bylo lépe a teď to jede nanovo, ku.va 😖 😖 😖
@marticcelli Oni si dětičky berou od tebe 😉 Já to měla u prvního syna, on přibýval a já hubla..Ale dr.v nemocnici to neřešili..Každopádně to jsem měla dietu při těhu cukrovce a to byl mazec - hlavně když jsem ležela 5 týdnů ve špitále - to byla sakra dieta, 3x denně mini porce jídla, furt jen chleba a vajíčko natvrdo, brrr..Pak už jsem to nevydržela a chlap mi tajně sem tam něco donesl - chlebíčky, pizzu, zákusek a to mi huba mlaskala 😀 😀 😀 Přibrala jsem za celé těhu 5 kg a malej měl 3,54kg + všechno to okolo viď, takže jsem z porodky šla štíhlá jako proutek 🙂 🙂 🙂

@rollova jj dokonce si tatka vsimnul pindika sam a dr.to potvrdila..u syna uz jsme to taky vedeli od 13 tt