Čekání na // 🙂
Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂
liliana89 zkusila bych ještě znovu testovat 🙂, ale teď už asi stejně víš, jak to dopadlo 🙂, věřím, že teď už jsi dva v jednom 🙂
Sakra..zase nic..13dpo a špinění začíná...10.měsíc snažení před námi
takže holky už jsem tady 🙂 rano ve 4:04 rano jsem se vzbudila a rikam : zkusim si testík nez půjdu k doktorovi..zkousela jsem 2testy mamatest+digitalní test clearblue...ani ne do minuty byli oba pozitivní (můžete porovnat samy dámy)....10minut jsem sedela v soku pac jak rikam tyden zpet zádna čárka 🙂...tak utikam k doktorovi a rika: delohu mate jinou a lehnete si tamhle k ultrazvuku mrkneme na to...a rekl ze nic nevidi 😒 ze tam nic nejde videt...:( tak se mi chtelo brecet..rekl at zitra rano donesu ranni moc ze mi udela test za 100kc speciální...takze uvidim zítra ale jak rikam bojim se co zitra...brisko zlobi....nevim asi doktor mel spatnou naladu ale proste jeste mi rekne hnusne na testy se nemužete spolehat..takze jsem s toho jakasi vykolejena ....jaky mate nazor vy??
@liliana89 u me slo tehu videt az v 6tt bez srdecni akce... Srdecni akci jsem mela od 7-8tt... Krev na hcg si muzes udelat sama jako samoplatce pokud ti ji doktor nwudela... Cena cca 200,- 🙂 netoufej 🙂
@liliana89 Gratuluju k pozitivními testu...kolikátý den cyklu jsi? Těhu by mělo být v děloze vidět až někdy kolem 6 tt a někdy se říká, že jakmile je HCG v krvi nad 1000 jednotek. Ale asi je to dost individuální. Doktor je teda pruďas, ale musí vyloučit mimoděložní těhotenství, takže jakmile to bude vidět v děloze, je to ok 😉 Myslím, že to bude ještě všechno v pořádku...moc ti držím palce 😉
anito dnes je to 45den od posledni menstruace. Bohuzel jsem typ kdy mivam hodne nepravidelnou menstruaci takze kdyz delam test VZDY negativní..rano jsem se dnes budila s pocitem..to zvladnu dalsi zklamani neboj se mas pritele na ktereho se muzes spolehnout 🙂 a pak na me vybafli dva pozitivni testy ...jinak podle digitalniho testu jak vidite bych mela byt ve 2-3tydnu od početí...
Moni92: no krev muj doktor nedela ze pry je to drahe a pojistovny to pak neproplaci..to mi tvrdil ale asi jak rika bibinka2208: mozna zajdu jako samoplatce uvidim co mi rekne zitra doktor...
Linusha: uvidim jaky bude mít zitra pristup.. Rikam si ze doktor je taky clovek a ma sve dny takze uvidim jak se bude chovat zitra...ale neboj uvazovala jsem nad tim celou cestu jak jsem jela domů pac jsem byla s toho vykolejena...
@liliana89 ono staci kdyz ti tvuj doktor vypise zadanku na krev a zajdes si do specializovaneho strediska na odber a kdyz mas tu zadanku tak nic neplatis... Plati se jen krevni testy na nt screening v 1.trimestru
Ach jo, 28DC a 13DPO na testu nic a ani necítím, že by se něco mělo dít :( Už mě to nebavííííí...
@liliana89 Ahoj, tak jak dnes? Myslím, že to bude ok... 😉 Na doktora se vybodni a pokud ti nevezme krev, dojdi si na ní sama...jestli ti test ukazuje 2 - 3 týden, tak je to rané těhotenství a v děloze nemusí být ještě nic vidět... Doktor je magor a nechápu, proč tě zbytečně stresuje. Chápu, že někdy je třeba pacienta připravit na horší varianty, ale tohle není třeba. Měl ti spíš říct, že z UTZ zatím není možné těhotenství prokázat, ale že může být brzy.
A s tou krví mu rovnou řekni, že na to máš nárok, tak ať ti jí kouká nabrat... A pokud nebude chtít, dojdi si sama...jako samoplátce zaplatíš 200 - 250,- Kč...to je strašná raketa co? Na to, aby to pojišťovna proplatila 😀 😀 😀
Změň doktora...tohle je fakt hnus ☹
Fuj, to jsem se zase rozčílila...
Jinak držím moc palce 😉 Ale mám pocit, že všechno bude, jak má být 🙂
liliana89 na ty pozitivni testy se tak krasne kouka 🙂. Doktor asi vážně neměl svůj den, za dva týdny už tam jisto jistě něco uvidí 🙂.
takže dámy cely den na Vás myslím 🙂 doktor je opravdu kokot - donesla jsem ranni moč jak chtel dala jsem mu 100Kč a rekl po par minutach jeho testování ze moc je negativní takze smula ze mi dá injekci na vyvolání menstruace. Vykulila jsem oci a chtela jsem mu vynadat ale videl muj vyraz a rekl anebo je moznost jeste pockat tyden a donesete znovu moc..rikam ze ano klidne ale ze injekci nechci.pak zacal mlít svoje sracky jako typu: ze mam delohu jak pred MS a ze tam nic nemam a na testy nespoleham ze klkietky prichazi a zjisti ze pak fakt tehotne nejsou...a ze to muze byt cosi latinského rekl (ze kvuli necemu ze kMS nemam) tak to jsem zacala rudnout a rekla : tak za tyden pane doktore a bouchla dvermi..za 5minut jsem volala do jine nemocnice zda by byli ochotni v pondeli mi vzit krev na hcg jako samoplatce..rekli at dojdu na 7rano...v nedeli si udelam jeste tehotenské testy dalsi..a na zaver dámy jsem sla na kontrolu k obvodnímu lekari ( jsem na nemocenské) a rekla co se stalo..sestricka se zhrozila ze to mosi byt malinkate ze se nedivi ze nic nejde poznat...a dala mi hned kontakt na noveho gynekologa takze v pondeli mu zavolam .... 🙂 takze damy nenechavej te se odrbávat jako ja..doktori jsou svine 🙂 a co vy?? jak se vam dari?? uz jste se dnes nektera testovala ?? jak jste na tom..??
zapomnela jsem jeste dámy napsat...možná si moje rady neberte k srdci, ale rekla jsem si ze to tu napisu a treba to nekomu pomuze nekomu treba ne... psala jsem tu co vse jsem brala za vitaminy ...ale muj pocit a nejsem si jista mi asi pomohlo to, že pri kazdem pohlavni styku jsem si presne na 30minut lehla a podlozila zadek..hlavne jsme se s pritelem snazili mit společne orgasmus, ponevadz se rika, že kdyz zena prijde k orgasmu cipek nasaje co nejvic spermii...ale to není tak ted podstatne..Po 30minutach a to je asi pro Vás důlezite jsem se sla jen vyčůrat a dala si vložky a NESLA JSEM SE OSPRCHOVAT. Možná si ríkate ze jsem prase...ale vícemene to napadlo meho muze 🙂 rekl ze kdyz se nam nedari at se zkusim po sexu nemít a nechat to do druheho dne at maji mršky šanci...🙂 doufam ze me tu ted nebudete odsuzovat ale myslím ze to treba nektere z vás treba pomuze...pokud ne, budu na vas myslet 🙂 a prat si at mam konečne dve carky na testu 🙂
Ahojky holky můžu mít prosím na Vás dotaz,na ty co našly // na testíku,anebo ty které tomu rozumí?už od 3DPO mám hodně hustý bílý hlen,takový jsem nikdy neměla,nevím zda je to normální anebo mám plašit k dr,jsem v 6ti nedělí.a holky vy co jste našly // tak měly jste ten hustý bílí výtok?a od kolik DPO,děkuji.
@juliemichal ahoj, jsem momentálně 10 DPO a musím říct, že přibližne už 3 dny pozoruji skvrny na spodním prádle, občas i na toal. papíře. Doteď jsem tomu pozornost moc nevěnovala, protože to občas pře MS mívám, ale dnes se objevil v mnohem větší míře a spíše vodnatější. Měla jsem to tak i při posledním těhu ( nebylo to tak dávno), ale těžko říct. Mám spíš pocit, že MS dorazí, včera při cvičení píchání v podbřišku, dnes se přidala bolest v kříži. Testovat jsem se rozhodla opravdu až v den MS, tzn. v úterý (28DC)
@ssaarkas ahojky děkuji moc,no já ho mám fakt dost silný což jsem nikdy neměla a fakt mě to štve a taky mi to vadí a fakt netuším zda nemám jít raději k dr 😀 no já testovat chci v pondělí to budu 9DPO,déle bych to nevydržela 😀 jinak v mém posledním těhu jsem toto právě neměla ☹ a u kluků si to bohužel nepamatuji,je to 8 a 5 let dozadu právě ☹ a v kříži si pamatuji,že mě bolelo taky teď v posledním těhu,tak uvidíš jak dopadneš,moc ti přeji // čárky na těhu testíku 🙂 a kdy ti nemá dojít ms?
Já radši moc nedoufám, MS čekám v úterý, tak uvidíme. Navíc na mě něco leze (chřipka nebo co), což kdybych těhu opravdu byla, tak by to byl taky pěkný průšvih ☹
ssarkas: ja si myslim ze to nevadi ze leze na tebe chripka, miminku neublizis. zkus septisan na krk..popripade bylinky cucave v tabletkach 🙂 a vůbec miminku neblizis...moc i fandim at ti v utery nedojde MS - drzim palecky 🙂 at je to co si prejes 🙂
Díky za typ, vyzkouším. Hrozně se bojím, protože při posledním těhu jsem právě byla nakřáplá právě kolem toho týdne, kdy mi pak bylo oznámeno, že se mimi přestalo vyvíjet. Tak jsem nevydržela a testla dnes ráno, samozřejmě bílo, ale to byla jen má nedočkavost, nic jiného jsem ani nečekala
@ssaarkas já si myslím,že by to průšvih nebyl 🙂 já jsem taky teď v tomto těhu byla nachlazená,ale bohužel to nedopadlo ☹ nezkoušela jsi testík?
juuuu 🙂 krááása wooow ....vidim to tam...🙂 krása...gratuluji 🙂
neprijde MS - ja tomu verim....drzim palecky 🙂

@liliana89 držím palečky 😉