Čekání na // 🙂
Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂
@kolmenka Za dobu snažení ten skoro rok jsem měla cyklus 30-34 a spíše se i zkracoval, od léta 30-32, MS vždy přišla sama..a najednou když jsem byla v půlce prosince na folikulometrii a že to začnem řešit, folikuly malé a 41DC MS nikde a šla jsem na vyvolavačku, dnes už 1DC, hurá. A Dr říkal, že je možné, že jsem měla anovulaky častěji, když se nám ještě nezadařilo..jenže nechápu MS vždycky chodila sama,možná teda folikuly nezraly ale sliznice rostla..Je to vůbec možné? Tak jsem dostala clost. ale zítra ještě půjdu na HP.. A jak si snášela užívání clostiku?
Taky se snažíme od Unora 2014 a porad nic ☹ ☹
ahoj holky... připojuji se.. my se snažíme od listopadu 2015... testovat budu příští týden... 🙂
@luciasek1987 budu drzet palecky
@kajka93 děkuju moc... ale nedoufám v to.. přeci jen snažíme se teprve 3. měsíc... a jak jsi na tom ty?
@luciasek1987 no my se snažíme už téměř dva roky a furt nic ... ☹ ... ale nezoufej kamarádka otěhotněla hned na první pokus ... já teď momentálně bych měla být někde v období ovu ... jsem 11DC a včera ovu test vypadal že by mohl být dnes pozitivní ale dneska jsem na něm nic moc neměla :-/ ... tak nevím ale jsem jakási nafouklá, tak zkusím ještě jeden testík jak dojedu domů z práce a uvidíme ...
Dobré ráno, jaká byla noc? Já měla děsnou. Celou noc mi bylo hrozné horko ale manžel říkal že v bytě je ok. Teď už jsem v práci a taky je mi dost horko a to mi tu vždy byla zima. :-/ nevím co se to děje.
Přeji dobré ránko 🙂 My jsme se s manželem začali snažit ofigo po svatbě - září 2015. Měla jsem vždy pravidelnou MS, ale stresem ze svatby se mi celá rozházela a teď tak nějak čekám, až se to pomalinku srovná. Pročítám si, co by bylo asi tak nejlepší užívat...Ségra mi v listopadu koupila fertility blend na podporu početí a trochu se mi tím MS zase srovnala....Všem přeji, aby jste brzy našly na testíkách // 😉
@machacisko Ahojky., Stres je hodně špatný. Snad to bude brzy ok.
@kolmenka To je, ale teď už je to v pohodě...Jen ještě nějak pořešit tu ovulaci 😒 Nemáš na doporučení nějaké bylinky nebo něco zaručeného? Hodně jsem četla o tom gynexu 🙂
@machacisko Já za ty 2 roky vyzkoušela vše co mi kdo doporučil. A upřímě mi nepomohlo vůbec nic. Až dr. Byli to z mé strany jen vyhozené peníze.
@machacisko Jsem na tom podobně jako komenka. Taky jsem vyzkoušela kde co a pomohl mi vždy jen dr. Gynex jsem používala x měsíců a nic. Navíc se mi zkrátila luteální fáze:( Teď jsem si koupila nosifol, ale moc nadějí do toho nedávám.
@machacisko od června minulého roku...nosifol taky doporučují, ale jako komu to pomáhá...
Ahojky holky, taky s manželem od července čekáme na // a pořád nic :(
No, jak to tady tak pozoruju, tak už se všechny snažíme dost dlouho. Vyhlašuju leden a únor za úspěšný měsíc! 😉 To by bylo, aby se nám na přestupný rok nezadařilo, což? 😀
Včera mi manžel sahal na bříško a ptá se: "Myslíš, že už tam roste život?" 🙂 To bylo tak krásný..ale kdoví, odpověď mu dám až o víkendu. 😀
@maslicko
@cl8ireh holky takove chlapy vam zavidim 😀 ne ze by ten muj byl spatny, to ani nahodou. Ale mrzi me ze on takove veci zas az tak neřeší. Jako treba kdyz ja jsem smutna ze se nepovedlo tak rekne no a co tak treba priste. Nebo kdyz si chci po sexu dat nozky nahoru tak se zasmeje a rekne zas?? 😀 ale beru to sportovne, taky nemam uplne ciste svedomi, ono to totiz kolikrat vypada tak ze s nim spim jen kvůli tomu abych otehotnela a pro radost nikoliv. ☹ ale je to stejne ten nejlepsi chlap pro me 🙂

Bude tu někdo příští týden testovat? Ve středu jdu na gyndu kvůli cystě a to budu 11DPO. To asi UZV nic nepůjde vidět co? 😀