icon

Čekání na // 🙂

loveme
9. led 2016

Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂

loveme
autor
9. led 2016

Holky jen se tak zeptam,po jak dlouhe dobe snazeni vam dr napsal utros apod?

kolmenka
9. led 2016

@loveme po roce

martinkamoj
9. led 2016

@loveme Já dostala clostilbegyd po více jak půl roce snažení.. A to zafungovalo ale opět jsme na začátku po odstranění mimíska tam kde nemělo být ☹ v pátek jdu na kontrolu, krev atdd.. a jsem zvědavá co dostanu tentokrát 😉

klara215
9. led 2016

Přidám se...snažíme se od května 2015 a stále nic😞

loveme
autor
9. led 2016

Mě dr na preventivce na podzim řekl že pokud do konce léta neotěhotním tak až pak tomu nějak pomůžem....no doufám že nebudeme muset!🙂

kolmenka
9. led 2016

Já byla 2 ,roky ,bez. Mš a ,bez ovulace až teď v lednu po Clostiku a pregnylu jsem měla ovulaci. Teď beru utrogestan a jsem 3 dny po ovulaci

luca16
9. led 2016

@kolmenka Držím palce, ať to vyjde🙂

loveme
autor
9. led 2016

@kolmenka tak hodně štěstí!;)

kolmenka
9. led 2016

@luca16 Děkuji.Taky vám přeji aby to vyšlo co nejdříve.

kolmenka
9. led 2016

@loveme děkuji

Blbne mi. tablet proto chyby. V textu omlouvám se

rejni
9. led 2016

Ahoj holky. My se snažíme od února minulého roku. Až dorazí MS (doufám, co nevidět po vyvolavačce) jdu na HP a začínám s clostíkem. Moc všem přeji ať se brzy dočkáme // a taky hlavně ať je vše v pořádku 🙂

kolmenka
10. led 2016

Krásné dobré ráno. Jak se dnes máte a jak se cítíte? Já jsem dneska 4DPO a od rána mě dost bolí podbřišek. Snad je to dobré znamení.

luca16
10. led 2016

@kolmenka Dobré ráno. To vypadá nadějně🙂 Já jsem 7DC a min. 10 dní budu ještě čekat na ovulku. Ale kdo si počká, ten se dočká 😀

kolmenka
10. led 2016

@rejni A ty máš nepravidelný cyklus? Nebo jiný problém?

kolmenka
10. led 2016

@luca16 No zatím to může být jen pregnylem který mi dr. pichnul 6.1 já nejdříve za 10 dní budu dělat TT dřív to nemá smysl kvůli tomu pregnylu.

cl8ireh
10. led 2016

@kolmenka Já jsem dneska 8DPO a cítím se totál rozbitě. Do toho se mi rozjeli předevčírem zase kvasinky, které jsem před půl rokem vymýtila. Chjo. Takže zase objednat Gynex.

kolmenka
10. led 2016

@cl8ireh. Gynex na co? Ten je na podporu otěhotnění ne?! Třeba už těhotná jsi. 😉

cl8ireh
10. led 2016

@kolmenka Ten je na všechno ženské 🙂 A s kvasinkami mi jako jediný pomohl. No netuším právě a říkám si, jestli ho budu moct v těhu brát, protože prej jsou kvasinky častější. V podbřišku mě pobolívá a chodím hodně čůrat, ale připisuju to těm kvasinkám.

kolmenka
10. led 2016

@cl8ireh koukni na net na přibalový leták pokud ho nemáš doma.Tam to bude určitě napsaný ale mám zato že v těhotenství ho můžeš ale jistá si nejsem.

kajka93
10. led 2016

Ahojholky, můžu se k vám přidat prosím? .. s partnerem se o mimi snažíme od února 2014 a stále nic. Pan dr. mi řekl že mám PCOS ale prý, dle jeho slov, to u mě není žádná hrůza. jednou jsem na TT našla dvě čárečky ovšem byl to bohužel falešňák. Doufám že mě mezi sebe příjmete 🙂

kolmenka
10. led 2016

@kajka93 Ahojky vítám tě. A dal ti dr. Nějaké léky??? Mám stejnou diagnózu a dal mi clostilbegyt.

kajka93
10. led 2016

@kolmenka Děkuji za přivítání 🙂 ... no akorát mi doporučil užívat inofolic nebo nosifol no podpoření ovulace ale ovu jsem za tu dobu fakt cítila jen jednou a to bylo zrovna v dobu kdy byl můj na služebce v Německu na 4 týdny 😀.

kolmenka
10. led 2016

@kajka93 já právě ovulaci a ani ms neměla 2 roky až teď po tom clostiku konečně teď v lednu ano. Taky jsem brala nostifol, kontryhel a jiné podporující preparáty a nepomohlo bohužel vůbec nic. My se naštěstí teď v tom lednu stihly snažit takže určitě budu testovat za 10 dní.

kajka93
10. led 2016

@kolmenka to já s MS měla problémy odjakživa 😀 .. neskutečně nepravidelnou, a měla jsem vždycky strašně krátké cykly, což je ovšem paradox když mám PCO 😀 ... Kontryhel jsem jednu dobu pila a rozházel mi cyklus ještě víc a tak jsem si myslela že jsem ho uživala nějak špatně a teď jsem zase začala a udělal mi to samé co minule ... 😀 MS mi teď trvá už 11 dní (dneska už je to naštěstí jen slabé špinění) a přichází zase tak po 15 max 20ti dnech ... takže já jsem s kontryhelem skončila. ale docela mi právě pomohl ten inofolic. 🙂 .. jednou mi cyklus dokonce i prodloužil 🙂

kolmenka
10. led 2016

@kajka93 Ty jo to je hodně krátký cyklus. To se vajíčko nestihne uhnizdit. To by dr. asi řešit měl.

kajka93
10. led 2016

@kolmenka no praaaave, ted mi dal ascprutin na zastaveni krvaceni ale stejne mi to nepomaha uz hp beru 5 dni a nic 😀 zitra tam musim zavolat ☹ akorat nevim co se mnou bude zas delat :-/

kolmenka
10. led 2016

@kajka93 Já tě chápu. Já si tímto procházela celé dva roky kdy jsem měla pocit že na mě testuje kde jaký lék. 😀 ale věřila jsem mu a on to dokázal. Ono asi každé tělo reaguje jinak a každému zabere něco úplně jiného.

kajka93
10. led 2016

@kolmenka presne tak jak rikas 😀. Akorat ja mam nekdy ppcit ze uz jsem otravna a ze tam volam kazdou chvilku. Prijde mi to kolikrat uz hloupe 😀

kolmenka
10. led 2016

@kajka93 Ber to tak že vystudoval za daně tvých rodičů a že je tam právě od toho aby ses ptala a on ti odpovídal a pomohl ti. Já poslední půl rok byla u něj každých 14 dní.

kajka93
10. led 2016

@kolmenka a to je vlastně taky fakt 🙂 tož uvidím co mi zítra řekne 🙂

Strana