Čekání na // 🙂
Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂
@loveme Já dostala clostilbegyd po více jak půl roce snažení.. A to zafungovalo ale opět jsme na začátku po odstranění mimíska tam kde nemělo být ☹ v pátek jdu na kontrolu, krev atdd.. a jsem zvědavá co dostanu tentokrát 😉
Přidám se...snažíme se od května 2015 a stále nic😞
Mě dr na preventivce na podzim řekl že pokud do konce léta neotěhotním tak až pak tomu nějak pomůžem....no doufám že nebudeme muset!🙂
Já byla 2 ,roky ,bez. Mš a ,bez ovulace až teď v lednu po Clostiku a pregnylu jsem měla ovulaci. Teď beru utrogestan a jsem 3 dny po ovulaci
Ahoj holky. My se snažíme od února minulého roku. Až dorazí MS (doufám, co nevidět po vyvolavačce) jdu na HP a začínám s clostíkem. Moc všem přeji ať se brzy dočkáme // a taky hlavně ať je vše v pořádku 🙂
Krásné dobré ráno. Jak se dnes máte a jak se cítíte? Já jsem dneska 4DPO a od rána mě dost bolí podbřišek. Snad je to dobré znamení.
Ahojholky, můžu se k vám přidat prosím? .. s partnerem se o mimi snažíme od února 2014 a stále nic. Pan dr. mi řekl že mám PCOS ale prý, dle jeho slov, to u mě není žádná hrůza. jednou jsem na TT našla dvě čárečky ovšem byl to bohužel falešňák. Doufám že mě mezi sebe příjmete 🙂
@kolmenka to já s MS měla problémy odjakživa 😀 .. neskutečně nepravidelnou, a měla jsem vždycky strašně krátké cykly, což je ovšem paradox když mám PCO 😀 ... Kontryhel jsem jednu dobu pila a rozházel mi cyklus ještě víc a tak jsem si myslela že jsem ho uživala nějak špatně a teď jsem zase začala a udělal mi to samé co minule ... 😀 MS mi teď trvá už 11 dní (dneska už je to naštěstí jen slabé špinění) a přichází zase tak po 15 max 20ti dnech ... takže já jsem s kontryhelem skončila. ale docela mi právě pomohl ten inofolic. 🙂 .. jednou mi cyklus dokonce i prodloužil 🙂

Holky jen se tak zeptam,po jak dlouhe dobe snazeni vam dr napsal utros apod?