icon

Čekání na // 🙂

loveme
9. led 2016

Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂

linusha
11. led 2016

Mohu se přidat k Vám? My jsme započali 13. měsíc snažení. 😒 Měla jsem pozitivní testíky v Březnu 2015 ale dr. těhu nepotrdila

luciasek1987
11. led 2016

@linusha ahojky.. jasně vítej 🙂)) a jak jsi na tom? kolikátý DPO? 🙂

beruska1889
11. led 2016

@linusha ahojky, taky začínáme 13. měsíc ☹ to čekání je nekonečné.... ☹

kajka93
11. led 2016

@linusha vitej 🙂 a preane jak pise
@luciasek1987 jak jsi na tom?? A kolikaty dpo?? 🙂

luciasek1987
11. led 2016

@kajka93 ahoj Kaji 🙂 jsem asi cca 12 DPO.. +-1 den... nevím přesně... no a dnes mi začaly předmenstruační bolesti, tak nevim.. ráno jsem sebou málem sekla na cvičení (to se mi v životě nestalo) ... ale nic si už nenamlouvám.. smířila jsem se s tím, že přijde MS... co ty?

linusha
11. led 2016

@luciasek1987 my začali min. týden nový cyklus, takže ovu je teprve před námi. Je to hodně náročné na psychiku, kor když člověk má kolem sebe spoustu těhotných kamarádek a známých.
@beruska1889 přesně tak čekání je nekonečné, ale věřím že i my všechny se jednou dočkáme 🙂

luciasek1987
11. led 2016

@linusha jo to sice jo... ale musíš to brát takhle... pořád je víc žen, které ve finále (dřív nebo později) otěhotní a mají zdravá miminka.... naděje vážně umírá poslední.... vím, že bych mluvila jinak, kdybych se už rok snažila a nic... ale jedno vím jistě.. stále bych doufala... 🙂

beruska1889
11. led 2016

@linusha jo ty těhule kolem člověku taky nepřidají, ne že bych jim to nepřála, ale taky bych už ráda svého mimíska... 😉 a ty už jsi to řešila s doktorem nebo tomu necháváš zatím volný průběh? taky věřím že se všechny dočkáme a doufám, že už to nebude trvat moc dlouho.... 😉

pafca4
11. led 2016

my se sice nesnažíme,ale zkusím vám dát radu, nám to vyšlo- po sexu jsem na pět minut dělala svíčku a přitom jsem si prstem jakoby vevnitř co nejhlouběji povrtala (jakoby prstem objela čípek)....slyšela jsem, že to pomohlo více lidem. a ještě jsme zkoušeli různé polohy-zepředu a zezadu- kdyby některá z vás měla zakloněnou dělohu,tak styk zezadu prý pomáhá (můj případ)..držím palečky,at se zadaří 🙂

linusha
11. led 2016

@luciasek1987 věřím v to že jednou to snad vyjde, ale ono je to o to náročnější když víš že za 12 měsíců to nevyšlo. To už pak hledáš chybu na čemkoli a jsi pro to ochotna udělat cokoli.
@beruska1889 s mojí dr. jsme se domluvili že vydržíme přes svátky 2015 a pokud to nevyjde začneme to řešit v podobě vyšetření mne a manžela. Což nevyšlo takže teď v nejbližší době nás k ní půjdu objednat ať se nějak pohneme z místa. Jak jsi na tom ty? Už to nějak řešíš?

beruska1889
11. led 2016

@linusha přesně jak píšeš, když se všude uvádí ten rok jako hranice co je "normální" tak jak ho člověk překročí je to v háji, začne vyšilovat a hledat chybu a nějaký problém ☹ už mi to kolikrát leze pěkně na mozek... ☹
Já mám super doktora, stavila jsem jse za ním v listopadu, napsal mi žádanku na hormonální profil, 12DC si mám dojít k němu na ultrazvuk, pak odběr krve na progesteron a mám objednat manžela do CAR na spermiogram... přes vánoce jsem se nechtěla stresovat, chtěla jsem si svátky užív v klidu doma s rodinou... takže mi žádanky leží doma na stole a já jsem se ještě neodhodlala rozjet to kolečko vyšetřování ☹ pořád to "o měsíc" okdládám, že to třeba vyjde a ono nic a čas letí... a teda po pravdě hlavní důvod je asi práce, mám to tam náročné s odchody a nevím co bych řekla šéfovi, zvlášť když jsem tam sama a nemám za sebe záskok... kdybych tohle měla vyřešené a bez problémů už jsem vyšetřená asi dávno ☹ je to těžké, no... ☹ ale budu se muset přestat ohlížet na práci a začít to pořádně řešit....

g_m
11. led 2016

@linusha Jsem na tom podobně, akorát jsem teda nějak 3DC, takže na ovu si ještě počkám.
Ale začli jsme se snažit loni v září, mezitím mi otěhotněly 4!!! kolegyně, z toho jedna nechtěla vůbec a celou dobu nadávala, jak je to strašné. Druhá je teď aktuálně těhotná a taky ještě nechtěla, vyhýbala se plodným dnům a najednou šup a druhý měsíc se zadařilo. Docela mě to zmáhá se teda přiznám :(

pulecp
11. led 2016

@beruska1889 Možná, že "kdybys tohle měla vyřešené" tak bys už byla těhotná. Nepodceňujte inteligenci Vašeho těla - mnoho trilionů buněk je schopno takové koordinace, jaké není schopna malá skupinka inteligentních lidí. Tělo ví, co dělá a najde si způsob, jak toho dosáhnout. Možná že když si vyřešíš problém zodpovědnosti (možná pocity viny) v práci, že nebudeš mít za sebe náhradu, tak bez potíží uspěješ 🙂

beruska1889
11. led 2016

@pulecp to je možné 😉 i když je pravda, že kdybych už byla těhotná, tak to v práci asi tak moc řešit nebudu, budu mít jistotu že se mimča dočkám a asi bych tu zodpovědnost tak moc nepřeháněla, prostě bych se těšila na prcka a na kontroly chodila, jak by bylo potřeba a měla bych důvod, který by i šéf pochopil a uznal... teď se spíš děsím toho, že když se nám stále nedaří, tak budu muset lítat po všemožných vyšetřeních a v práci to bude o to horší a šéf třeba bude zuřit... ☹

pulecp
11. led 2016

@beruska1889 Tak to zkus přes emoce. Moderuju tu skupinu Emoční terapie: https://www.modrykonik.cz/group/6695/ a všem členkám mimo rad a směrování vlastní práce na sobě nabízím při vstupu skype "sezení" o tom, jak "přejít kládu" (pro ty, které to nečetly, tak význam najdou o stránku zpět). Zdarma.

linusha
11. led 2016

@beruska1889 tak já to právě odkládat nechci protože nám doporučili mít rodinu do mých 26 let (ze zdravotních důvodů) což je jak by kamenem dohodil. Jediné co je blbé tak v práci do té doby asi nezískám smlouvu na dobu neurčitou, ale rodina je pro mě přednější než kariéra.
@g_m to úplně chápu. Mě zmohlo když mi oznámila v červnu moje sestřenice které je 20 že čeká rodinu s klukem po 3 měsíčním vztahu. To jsem regulérně ořvala

beruska1889
11. led 2016

@linusha jasně, tak jak jsou tam zdravotní důvody, tak není dobré to odkládat 😉 to máš pravdu... uvidíš, třeba to vyjde... a když ne, svět se nezboří, hlavní je mít zdravou a spokojenou rodinu 😉 tak držím moc pěsti ať Ti to vyjde co nejdřív 🙂

linusha
11. led 2016

@beruska1889 děkuji 🙂 Snad to vyjde nám všem tu 🙂

kajka93
11. led 2016

@luciasek1987 ahojky 🙂 no u me to vypada, ze dneska b mohla byt ovulka 🙂 dnes nebo zitra. Tak dneska s muzem na to vlitnem 😀 a zitra jeste pojistime. Uvidis zlato, kdy mas mit ms?? Zkus vydrzet dp ms a pokud neprijde jak ma tak zkus testik 🙂 ted jeste netestuj, je trosku brzo a kdyb tam byl duch a byl by nedejboze falesnak a pak by prisla ms tak by jsi byla zbytecne zklamana. Ale tfuj tfuj drzim palecky a neprijde 🙂

kajka93
11. led 2016

Posilam foto ovu testiku

linusha
11. led 2016

@kajka93 je to foceno po zaschnutí nebo mokrý? Pokud mokrý tak myslím že ještě ovu nebyla. Ale každopádně přeji hodně štěstí 🙂

luciasek1987
11. led 2016

@kajka93 MS má přijít teď ve čtvrtek... tak nechápu proč mě bolí břicho už v pondělí...

kajka93
11. led 2016

@linusha je to foceno po zaschnutí, akorat myslim ze tyto testy nejsou zrovna nejkvalitnejsi. Nikdy jsem na nich nemela tu testovací carku stejne silnou jak kontrolni. Ale kdo vi?? Proto rikam ze dnes na to vlitnem a zitra pojistime. Ale zkusim jeste jeden testik 🙂
@luciasek1987 nepredbihejme udalostem, ale treba je to dobre znameni. Nebo ms prijde driv ☹

terkakerka
11. led 2016

u prvního těhu, co nevyšlo, jsme se snažili 4 měsíce i přes problém se štítnou žlázou, (že prý nebude snadný otěhotnět) tak v listopadu // a hned v prosinci 2014 jsem měla revizi... no v únoru 2015 jsem našla zase // během těch 2 měsíců i před tím prvním těhu, co nevyšlo jsem užívala tinkturu z drmku a brala proveru 5mg, utratila hafo peněz za ovu testy, tak to tomu asi dopomohlo... ted mi tu ten "vymodleneček" spinká 🙂

maslicko
12. led 2016

@kajka93 klasika 🙂 zrovna mu běží něco v TV a já musím mít chuť na tulení 😀 občas se tomu potajnu směju 😀 jojo jsou to chudáci, ale musí se přinášet oběti 🙂

maslicko
12. led 2016

@terkakerka ony ty OVU testy zas enejsou tak drahe ......100kč balení 7 to se dá 🙂🙂

kajka93
12. led 2016

@maslicko my se tulili az dneska rano vecer na to nemel chut :-/ a ja byla nadrzena jak sane v lete 😀

terkakerka
12. led 2016

@maslicko přesně tak a pokud se ví, kdy by mohla ovulka být, + - , tak to balení stačí i na ten měsíc...a co to dnes je stovka 🙂

maslicko
12. led 2016

@kajka93 ja ho vzdycky nejak ukecam 🙂🙂 Tak sem zvedava ktera bude z nas holke prvni s // 🙂 Já užívám ty bylinky a je to peknej hnus 😀

maslicko
12. led 2016

@terkakerka no přesně, lidi utrácejí za blbosti mnohem více peněz 😀

Strana