Čekání na // 🙂
Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂
@kolmenka okolo 9. 🙂
@myjusiatko Tak to mám ještě čas.Děkuji já už se bála že už je pozdě a není už šance.
@kolmenka a nikde neni napisane, ze musis spinit. Nestresuj. 🙂
@kajka93 Kde se dají ty testy přesně pořídit? Předem děkuji. 🙂
@myjusiatko Mám po 2 letech ovulaci tak jsem z toho celá vyplesklá. Děkuji
@kolmenka bude to ok, uvidíš. 🙂
@myjusiatko Doufám. Beru utrogestan tak snad naděje ještě je.
@katherinka33 testy muzes poridit bud na ebay tam se prodavaji v ruznych baliccich jako treba ovi testy s tehu navic a tak je to tam za par kacek ale musis mit paypal pokud nemas a nechces resit pres ebay tak do VP jsem ti napsala profil pani ktera je prodava tady na bazarku 🙂
@kolmenka zlatecko nepozoruj se zas az tak moc. Je jasne ze kdyz se projevi cokoliv co neznas a nerozumis tomu tak se zeptas, ale berunko nic nehledej nech tomu volny prubeh :-* vsechny ti drzime palecky ale nemuzes se tomu venovat az tak moc, to by ses za chvilinku zblaznila 🙂 🙂
Ahojky holky, tak já hlásím že jsem nás s manželem dneska objednala k mojí gyn. na konzultaci abychom se domluvili co podniknem dál. Naštěstí gyn. pracuje v centru kde se řeší neplodnosti tak aspoň nebudeme muset lítat od čerta k ďáblu a bude vše najednom místě. Můžu Vám říct že se konce ledna nemůžu dočkat 🙂
Tak holky, musim vam povykladat. Vcera jsem mela na navsteve kamaradku (moji nejlepsi) ktera je ve 3 mesici tehu. Povedlo se jim na poprve, my se snazime 2 roky a stale nic a ona prozivala vzdycky vsechno se mnou a ted kdyz jsem ji videla tak me to bylo trosku lito i z toho duvodu ze spolu se svym pritelem nejsou ani rok a uz jsou zasnoubeni a cekaji miminko. Asi zavist ☹ priznavam. Nicmene, bavili jsme se vcera s pritelem ze tomu dame posledni mesic a pak to utneme ☹ je to pro nas oba neskutecne vycerpavajici. Poplakali jsme si oba dva. Ale asi to odlezime o par mozna let pozdeji ☹ . a divim se ze to neni z jeho hlavy ale z moji, navrhla jsem to ja, ale uz dal nemuzu. ☹ asi sem takovy prispevek nepatri ale nevim komu to rict. ☹ kamaradka ktere bych to rici chtela me nepochopi, protoze to miminko ceka ☹
@kajka93 Kajka, ja viem, že to ti povie každá, ale proste na to kaslite, ale uzivajte si sex bez ochrany a nerieste to.
@kolmenka no ja prave doktora zadala o nejakou pomoc zhruba pred rokem a pomohl mi aspon k te ovulaci a ted nedavno se me ptal zda chceme pritlacit na pilu, ze by jsme to ovu i sledovali atd atd a ja jsem rekla ze ne, ze to zkusime jeste nechat tak jak to je. A to z toho duvodu ze u me nejaky zavaznejsi problem neni. Spis ta psychika a kdyby jsme na to pritlacili jeste vic tak by to bylo takovy az moc vynucene. ☹ nevim zda me chapete ale jak pise
@myjusiatko ted si budeme sex uzivat bez jakekoliv ochrany a v jakoukoliv dobu bez mereni ovulaci a premysleni nad tim zda se zadarilo nebo ne
@kajka93 to bude najlepsie, co mozes v tomto stave urobit :-* a vymaž si konika. Držím palčeky. 🙂

Holky kolik dní od ovulace je uhnízdění vajíčka? Jsem dnes 6 den a zatím žádné špinění ani kolem čípku.