icon

Čekání na // 🙂

loveme
9. led 2016

Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂

kolmenka
12. led 2016

Holky kolik dní od ovulace je uhnízdění vajíčka? Jsem dnes 6 den a zatím žádné špinění ani kolem čípku.

myjusiatko
12. led 2016

@kolmenka okolo 9. 🙂

kajka93
12. led 2016

@maslicko to ja jsem myslela ze ho taky vždycky nejak prekecam a sakeis ono vcera nic 😀 ale nevadi, rano je to vzdycky lepsi.
Jinak s tema ovu testikama. Ja si je kupuju od jedne pani tady na konikovi a mam 20 testiku za 160. A prijdou mi docela v pohode 🙂

kolmenka
12. led 2016

@myjusiatko Tak to mám ještě čas.Děkuji já už se bála že už je pozdě a není už šance.

myjusiatko
12. led 2016

@kolmenka a nikde neni napisane, ze musis spinit. Nestresuj. 🙂

katherinka33
12. led 2016

@kajka93 Kde se dají ty testy přesně pořídit? Předem děkuji. 🙂

kolmenka
12. led 2016

@myjusiatko Mám po 2 letech ovulaci tak jsem z toho celá vyplesklá. Děkuji

myjusiatko
12. led 2016

@kolmenka bude to ok, uvidíš. 🙂

kolmenka
12. led 2016

@myjusiatko Doufám. Beru utrogestan tak snad naděje ještě je.

kajka93
12. led 2016

@katherinka33 testy muzes poridit bud na ebay tam se prodavaji v ruznych baliccich jako treba ovi testy s tehu navic a tak je to tam za par kacek ale musis mit paypal pokud nemas a nechces resit pres ebay tak do VP jsem ti napsala profil pani ktera je prodava tady na bazarku 🙂

rejni
12. led 2016

@kolmenka jj, nidační špinění nemusí být vždycky.. A když bereš i utrogestan.. A u prvního dítěte jsi špinění měla?

kajka93
12. led 2016

@kolmenka zlatecko nepozoruj se zas az tak moc. Je jasne ze kdyz se projevi cokoliv co neznas a nerozumis tomu tak se zeptas, ale berunko nic nehledej nech tomu volny prubeh :-* vsechny ti drzime palecky ale nemuzes se tomu venovat az tak moc, to by ses za chvilinku zblaznila 🙂 🙂

kolmenka
12. led 2016

@rejni To právě vůbec nevím. Zaprvé je to víc jak 8 let a zadruhé jsem nosila veškeré prádlo tmavé a ani jsem tenkrát netušila že něco takového existuje.

kolmenka
12. led 2016

@kajka93 Já to výslovně nehledám. Ale jak si zavádím utroš tak vidím že prst je bílí a né třeba růžový nebo krvavý.

kajka93
12. led 2016

@kolmenka aha aha tak to potom jo, ale jak jsi psala v predchozim prispevku ze jsi driv vubec nevedela co to nidacni krvaceni je, tak jsem si tak rikala ze je kolikrat lepsi nevedet nic nez vsechno ze?? 😀 😀 co ja bych dala za to abych toho nevedela tolik co vim ted 😀 😀 😀

kolmenka
12. led 2016

@kajka93 souhlasím

maslicko
12. led 2016

@kolmenka myslis ze je lepsi zavadet??? ja utros taky beru a doktorka mi rekla, ze je to jedno...

linusha
12. led 2016

Ahojky holky, tak já hlásím že jsem nás s manželem dneska objednala k mojí gyn. na konzultaci abychom se domluvili co podniknem dál. Naštěstí gyn. pracuje v centru kde se řeší neplodnosti tak aspoň nebudeme muset lítat od čerta k ďáblu a bude vše najednom místě. Můžu Vám říct že se konce ledna nemůžu dočkat 🙂

kolmenka
13. led 2016

@maslicko no když jsem ho polikala bylo mi špatně od žaludku když ho zavádím tak je to ok. Jen musíš mít intimku protože to trochu vytéká

kolmenka
13. led 2016

@linusha Držím palečky a přeji hodně štěstí

linusha
13. led 2016

@kolmenka moc děkuji 🙂

maslicko
13. led 2016

@kolmenka aha tak me spatne nebylo, ale je pravda ze mi ho ten navysila na 1-1-1, tak asi kdyz to pujde budu radeji zavadet at mi z neho taky neni spatne. Ten utros bere snad kazda holka co tak slysim 🙂

maslicko
13. led 2016

@linusha taky přeju hodně štěstí 🙂 a pak deju vědět jak si dopadla 🙂

kajka93
13. led 2016

@linusha taky preji hodne stesti. Doufam ze vse u vas dobře dopadne :-* pak dej vedet 🙂

kajka93
13. led 2016

Tak holky, musim vam povykladat. Vcera jsem mela na navsteve kamaradku (moji nejlepsi) ktera je ve 3 mesici tehu. Povedlo se jim na poprve, my se snazime 2 roky a stale nic a ona prozivala vzdycky vsechno se mnou a ted kdyz jsem ji videla tak me to bylo trosku lito i z toho duvodu ze spolu se svym pritelem nejsou ani rok a uz jsou zasnoubeni a cekaji miminko. Asi zavist ☹ priznavam. Nicmene, bavili jsme se vcera s pritelem ze tomu dame posledni mesic a pak to utneme ☹ je to pro nas oba neskutecne vycerpavajici. Poplakali jsme si oba dva. Ale asi to odlezime o par mozna let pozdeji ☹ . a divim se ze to neni z jeho hlavy ale z moji, navrhla jsem to ja, ale uz dal nemuzu. ☹ asi sem takovy prispevek nepatri ale nevim komu to rict. ☹ kamaradka ktere bych to rici chtela me nepochopi, protoze to miminko ceka ☹

myjusiatko
13. led 2016

@kajka93 Kajka, ja viem, že to ti povie každá, ale proste na to kaslite, ale uzivajte si sex bez ochrany a nerieste to.

kolmenka
13. led 2016

@maslicko Já ho taky beru 1-1-1

kolmenka
13. led 2016

@kajka93 A co zkusit pomoc od dr?

kajka93
13. led 2016

@kolmenka no ja prave doktora zadala o nejakou pomoc zhruba pred rokem a pomohl mi aspon k te ovulaci a ted nedavno se me ptal zda chceme pritlacit na pilu, ze by jsme to ovu i sledovali atd atd a ja jsem rekla ze ne, ze to zkusime jeste nechat tak jak to je. A to z toho duvodu ze u me nejaky zavaznejsi problem neni. Spis ta psychika a kdyby jsme na to pritlacili jeste vic tak by to bylo takovy az moc vynucene. ☹ nevim zda me chapete ale jak pise
@myjusiatko ted si budeme sex uzivat bez jakekoliv ochrany a v jakoukoliv dobu bez mereni ovulaci a premysleni nad tim zda se zadarilo nebo ne

myjusiatko
13. led 2016

@kajka93 to bude najlepsie, co mozes v tomto stave urobit :-* a vymaž si konika. Držím palčeky. 🙂

Strana