icon

Čekání na // 🙂

loveme
9. led 2016

Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂

kajka93
13. led 2016

@myjusiatko Děkuji za palečky a podporu. Jen nevidím důvod smazat si koníka?? :-O .. mám tady kamarádky a hodně věcí se tu dozvím a vůbec, chodím sem ráda.

myjusiatko
13. led 2016

@kajka93 Pomôže ti to na to nemyslieť si myslím. 🙂 Ale to sú moje pocity, tak to môžeš mať inak. 🙂

maslicko
13. led 2016

@kajka93 přesně, já sem taky uvažoala jestli smazat nebo ne, ale pak sem zjistila, že tu chodím taky ráda a nejenom kvůli těhotentsví, celkově jsou tu dobré témata, bazárek a tak 🙂

g_m
13. led 2016

@myjusiatko
@kajka93
@maslicko Já lehce souhlasím s Kajkou, že nechodit na koníka pomáhá, ale já bych potřebovala, aby mi to někdo poradil před tím, než jsme se začali snažit. To jsem žila ve sladké nevědomosti, netušila kolik těhotenství končí zamkle apod. Kámošce, která se na podzim začala snažit, jsem rovnou řekla, ať sem nechodí a hlavně nic na internetu nečte, protože to je špatně a zbytečně nad tím člověk pak dumá. A jde to vidět i ve snažilkách, jak je spousta lidí nesmyslně vyplašených, co všechno se může stát apod.

pulecp
13. led 2016

@g_m Přesně, jakmile se člověk s něčím identifikuje, už "se veze" nebo ještě hůř, "už ho to veze". Je prima mít spřízněnou duši, ale je dobré vědět, jak zároveň může působit, že "jsme v tom spolu".

linusha
13. led 2016

@kajka93 @maslicko děkuji moc holky. 🙂

@kajka93 to tě obdivuji že to zvládáš po 2 letech pokusů.

kolmenka
13. led 2016

Holky kdo bude testovat jako první???

kajka93
13. led 2016

@linusha No ono je to už tak neskutečně vysilující, že dál to prostě nejde. Řekli jsme si že momentálně upřednostníme další "věc" v našem životním plánu, která vyžaduje taky mnoho úsilí a až potom se budeme třeba zase soustředit na mimčo 🙂 ...

maslicko
14. led 2016

@kolmenka já mamna to jeste 14 dnbí čas 🙂 teprve čekám na ovulku 🙂

myjusiatko
14. led 2016

Býva vám pred menzesom niekedy na blinkanie? Nevolno? Pozorujem to už druhý mesiac. Minulý to bolo cca dva až päť dni pred tým, čo som dostala menzes, tentokrát uvidíme, čo príde. Ale je mi nevoľno už od utorka.

maslicko
14. led 2016

@myjusiatko jo mě někdy třeští hlava

loveme
autor
14. led 2016

Ahoj holky,tak já založím tuhle diskuzi a pak se tady ani neukážu 🙂 ..ale včera skončila ms a jedeme dál...chci se zeptat kolikátý den začínáte po ms s ovu testy?

kolmenka
14. led 2016

@maslicko Tak já dneska koupila mamatest citlivost 10 takže teď už bude hodně těžké se udržet netestovat. Ale ještě mám čas. Teprve jsem 8 DPO.Ještě alespoň 4 dny

myjusiatko
14. led 2016

@kolmenka este aspon dva. 🙂

My ideme zajtra na vikend na chatu, tak ak nedostanem do pondelka menzes, skusim to v pondelok rano.

kolmenka
14. led 2016

@myjusiatko Tak já vydržím alespoň do toho pondělí. I když to budu po noční takže asi až úterý ráno.

kolmenka
14. led 2016

Holky plánujete některá koupit ten přístroj na poslouchání srdíčka dítěte? Teď nevím jak se to teď jmenuje. Dá se to na břicho a slyšíte srdíčko. Já o tom dost uvažuju.

cl8ireh
14. led 2016

Tak já už mám lednové čekání za sebou. Dočkala jsem špinění, takže do dvou dní je tu MS ☹

kolmenka
14. led 2016

@cl8ireh nebo //

cl8ireh
14. led 2016

@kolmenka To asi ne..mám to špinění od včerejšího ultrazvuku, takže mi ji asi pan dojtor popohnal. A bolí mě v podbřišku jak na MS. To je bez šance..

kolmenka
14. led 2016

@cl8ireh A nemůže to být uhnízdění? Nebo třeba praskla jen nějaká žilka.Naděje ještě podle mě je.

cl8ireh
14. led 2016

@kolmenka Ta zilka me taky napadla, ale poboliva me i bricho..kvuli zilce by tak nevyvadelo..

kolmenka
14. led 2016

@cl8ireh ta bolest může už být od úplně něčeho jiného. Dokud nedorazí ms naděje stále je

cl8ireh
14. led 2016

@kolmenka Dyt uz jsem ji skoro dostala. To uz poznam, tak unor.

kolmenka
15. led 2016

Tak jsem 9.DPO takže už se mi to čekání na testování konečně začíná krátit. Huráááá 😵

myjusiatko
15. led 2016

@kolmenka Ja som dnes podla poslednej MS mala dostat menzes. Podla ovulacie az 20.1. tak som napnuta. 🙂

kolmenka
15. led 2016

@myjusiatko Jéééé to vypadá moc dobře!!!! Držím palečky. Já asi zkusím TT zítra (10DPO) co kdyby náhodou a když bude bílo tak pak až 20.1 to bych měla mít MS taky dle ovulace

myjusiatko
15. led 2016

@kolmenka budem mat cez vikend blby signal, ale skusim nakuknut. 🙂 Drzim palce.
Ako sa citis?

kolmenka
15. led 2016

@myjusiatko No čas od času mě trochu zabolí v podbříšku jinak nic ale to může být čímkoliv. Raději si žádné naděje nedělám.

myjusiatko
15. led 2016

@kolmenka jasne, napodobne. 🙂

kolmenka
16. led 2016

Ahojky tak dnes 10dpo a test negativní.Další rozhodující za týden

Strana