Čekání na // 🙂
Pojďme si spolu příjemně zkrátit čekání na vytoužené // 🙂
@kajka93 Pomôže ti to na to nemyslieť si myslím. 🙂 Ale to sú moje pocity, tak to môžeš mať inak. 🙂
@myjusiatko
@kajka93
@maslicko Já lehce souhlasím s Kajkou, že nechodit na koníka pomáhá, ale já bych potřebovala, aby mi to někdo poradil před tím, než jsme se začali snažit. To jsem žila ve sladké nevědomosti, netušila kolik těhotenství končí zamkle apod. Kámošce, která se na podzim začala snažit, jsem rovnou řekla, ať sem nechodí a hlavně nic na internetu nečte, protože to je špatně a zbytečně nad tím člověk pak dumá. A jde to vidět i ve snažilkách, jak je spousta lidí nesmyslně vyplašených, co všechno se může stát apod.
Holky kdo bude testovat jako první???
Býva vám pred menzesom niekedy na blinkanie? Nevolno? Pozorujem to už druhý mesiac. Minulý to bolo cca dva až päť dni pred tým, čo som dostala menzes, tentokrát uvidíme, čo príde. Ale je mi nevoľno už od utorka.
@myjusiatko jo mě někdy třeští hlava
Ahoj holky,tak já založím tuhle diskuzi a pak se tady ani neukážu 🙂 ..ale včera skončila ms a jedeme dál...chci se zeptat kolikátý den začínáte po ms s ovu testy?
@kolmenka este aspon dva. 🙂
My ideme zajtra na vikend na chatu, tak ak nedostanem do pondelka menzes, skusim to v pondelok rano.
@myjusiatko Tak já vydržím alespoň do toho pondělí. I když to budu po noční takže asi až úterý ráno.
Holky plánujete některá koupit ten přístroj na poslouchání srdíčka dítěte? Teď nevím jak se to teď jmenuje. Dá se to na břicho a slyšíte srdíčko. Já o tom dost uvažuju.
Tak já už mám lednové čekání za sebou. Dočkala jsem špinění, takže do dvou dní je tu MS ☹
Tak jsem 9.DPO takže už se mi to čekání na testování konečně začíná krátit. Huráááá 😵
@kolmenka Ja som dnes podla poslednej MS mala dostat menzes. Podla ovulacie az 20.1. tak som napnuta. 🙂
@myjusiatko Jéééé to vypadá moc dobře!!!! Držím palečky. Já asi zkusím TT zítra (10DPO) co kdyby náhodou a když bude bílo tak pak až 20.1 to bych měla mít MS taky dle ovulace
@kolmenka budem mat cez vikend blby signal, ale skusim nakuknut. 🙂 Drzim palce.
Ako sa citis?
@myjusiatko No čas od času mě trochu zabolí v podbříšku jinak nic ale to může být čímkoliv. Raději si žádné naděje nedělám.
@kolmenka jasne, napodobne. 🙂
Ahojky tak dnes 10dpo a test negativní.Další rozhodující za týden

@myjusiatko Děkuji za palečky a podporu. Jen nevidím důvod smazat si koníka?? :-O .. mám tady kamarádky a hodně věcí se tu dozvím a vůbec, chodím sem ráda.