Cesta mimo okresy. Existuje formulář či něco podobného?

tynuskap
19. bře 2021

Ahoj prosím chtěla bych se zeptat zda existuje nějaký formulář či něco podobného? Na vycestovani mimo svůj okres až k hranicím, potřebovala bych tam doject pro druhou osobu která se nemá jak jinak dostat z hranic. Zda je to vůbec možné vůbec uskutečnit. Děkuji. 🙂

barmil
19. bře 2021

Napsat si můžeš čestné prohlášení, budou asi chtít číslo toho, pro koho jedeš, aby si to ověřili.
Upřímně, záleží jen na tom, na koho natrefíš. Když budou chtít být důležití, otočí Tě, když budou normální, pustí Tě.

lidax
19. bře 2021

@tynuskap na netu je formulář - čestné prohlášení

sanyy22
19. bře 2021

https://okresy.mvcr.cz/ tady máte formulář v PDF který si stáhnete a vyplníte. My jeli z Moravskoslezského do Olomouckého a stačilo nám to. Snad vám to pomůže

sanyy22
19. bře 2021

@tynuskap https://okresy.mvcr.cz/ tady máte odkaz na formulář v PDF když chcete jet z okres, stačí stáhnout a vyplnit.. My jeli přes jeden okres a stačilo nám to.

amazonkajanik
19. bře 2021

@tynuskap budu asi hnusná, ale vy nečtete zprávy apod. Kde je třeba na novinkách.cz ke stažení formulář na opuštění okresu?! Napříč inzerentem se toto řeší ještě před spuštěním omezení.

steinny
19. bře 2021

A ta osoba se tam dostala jak? Kvůli práci?

zrzeckas
19. bře 2021
aneta_v
19. bře 2021

Jedině toto: Osobní potřeby

Nezbytnou cestou za účelem zajištění nezbytných potřeb je míněno především zajištění základních potravin, hygienických potřeb, léků, zdravotnických prostředků a také zajištění či zprostředkování základních služeb (nezbytné opravy, předávání korespondence apod.).

Nezbytnou službou se rozumí také převoz příbuzné či blízké osoby do místa trvalého pobytu nebo bydliště, nebo převoz za využitím dané služby.