Chytré hodinky. S jakými jste spokojeni?

misaa56
1. zář 2021

Ahoj, chtěla bych se zeptat jaké máte chytré hodinky a jestli jste s nimi spokojeni? Případně jaké doporučíte? Děkuji 🙂

alice180
1. zář 2021

@misaa56 záleží co od nich očekávás. Já mám amazfit bip s. Vydrží dlouho nabyté kolem tří týdnů. Nejde na nich telefonovat ani posílat SMS. Jen vidíš kdo volá muzes hovor odmítnout. Vidíš co kdo píše, ale neodepises. jinak standardně sledují tep, kroky, můžeš si zapnout různé sportovní aktivity,měří spánek. Nemusíš mít ani mobil u sebe když jdeš třeba běhat nahraje se to až se vrátíš domů. Muzes si posunout na hodinkách i písničku co posloucháš na mobilu nebo zvýšit hlasitost. Jinak klasika budík, počasí, stopky, kompas. Stojí do 1500. Mě teda absolutně vyhovují. Mobil mám většinou u sebe ale nemusím ho tahat všude a vidím kdo volá. Nebo když máš na mobilu vypnutý zvuk.

malinkaelinka
1. zář 2021

Přesně, záleží, co čekáš. Já bych z výše popsaných funkci nevyužila nic, mám Garmin Forerunner 35, využívám na běh, turistiku, brusle. Super je taky budík a hlavně že má cudliky a ne dotykový displej. Sedí i na moji drobnou ruku a spokojená jsem maximálně.

misaa56
autor
1. zář 2021

Stačí mi nějakej ten základ. Krokoměr, sledování spánku sledování nějaké té aktivity. Nic extra. Volat ani SMS psát z nich nemám v plánu 🙂

maki90
4. zář 2021

@misaa56 To by ti měly stačit ty Amazfit bip. Mám je taky, nevím teď přesně jaké, ale jsem spokojená. Pokud chceš využívat na sport, porid hodinky s GPS.

misaa56
autor
4. zář 2021

@maki90 kouknu na ně. Děkuji