Co dělat, když vás přitahuje kamarádka ve vztahu?
Ženy a kamarád ? Jde to vůbec nebo s toho je vždy něco víc ? Moc mě to táhne k jedné slečně je o 20 let mladší ,píšeme si sms , pili jsme spolu na akcích ale má partnera , dvě děti . Přijdu si sobecký a chci jí jen pro sebe. Vím že jí to ve vztahu nefunguje . Co dělat ? Čekat až se jí vztah rozpadne úplně nebo si jí prostě vzít pro sebe ? JEŠTĚ DODÁM ŽE JSME SPOLU NIKDY NIC NEMĚLI ANI PUSU !!
To snad ne🤦 Dny otevřených dveří na psychiatrii? 🤣
@michaela666 vycházky...🤣🤣😅
@l01991 Dnes se tu docela bavím a doufám že si nějaký puberťák dělá srandu. Tohle v reálu nechce potkat žádná ženská.
@michaela666 věřim (doufam v to) že se fakt někdo hoooodně nudi,jeden nebo parta kamaradu.... to bohužel ovšem nic neměni na tom že i takovi jsou mezi nami....
@l01991 Bohužel ano, měla jsem s jedním tu čest a jen jak to čtu, hned bych zdrhala.
@michaela666 ja taky a k tomu jsem byla mlada a blba🙄 taky byl o cca 20l starši,naštěsti už nevim kde je mu konec... beztak bydli stale u matky
@zelenaesmolda to je troll, tohle nemuze nikdo myslet vazne...
@l01991 promiň ale nepřijde ti to trapný ten troll jses ty, večer ses překlikla a hned smazala odpověď, a celou dobu tu skoro píšeš ty.... Už jen podle toho psaní jde vidět že to píše žena, napíšeš blbý příspěvek a pak tu celou dobu komentujes ty, a hraješ si na ''Rozumnou'' opravdu některý lidi jsou vážně mimo a ještě dospělá ženská.....
Ja ani nevim jak tu založit anonym diskuzi😅😅😅
@camelinka
to vis,ze muze.Psychopatu je mezi nami vic nez bys rekla.Vetsinou jsou to na venek velice sympaticti lide.
Ano,opravuji se,jeden komentař jsem tu smazala ale tady to neni blokle že bych nemohla mazat to co napišu aniž bych byla anonym... akorat cizim nemužu, např tobě
A kdo tě uráží? Vždyť má @zelenaesmolda pravdu. Jsi zralý na psychiatra. Měl by ses léčit. A pomalu bych i řekla, že jsi tady už jednou psal. Loni v lednu. Taky tady jeden blb nemohl pochopit, že dítě bejvalky a jejího manžela NENÍ jeho.
U normálních žen nejsou muži nebo děti víc. Každý z nich má v jejím srdci úplně jiné postavení, to nelze porovnávat. Co je pro ženy méně, je určitě moula, co žárlí na děti...a ještě cizí.....a ještě nedokáže zachovat dekorum a slušně vyklidit pole, když mu ta ženská dá najevo, kde jsou hranice a že si něco nepřeje.....
No tak jestli ses starý, tak se tady tím nechlub....máš v hlavě slušně nakydáno.

Ale vždyť
@zelenaesmolda má pravdu,ty vlastně chceš rozbít funkční rodinu,jen kvuli toho že ji chceš... naštěsti se zda že ona ma rozum a opravdu mě mrzi že ji neznam bo by měla vědět kdo vlastně jsi...