icon

Co dělat, když vás přitahuje kamarádka ve vztahu?

15. kvě 2022

Ženy a kamarád ? Jde to vůbec nebo s toho je vždy něco víc ? Moc mě to táhne k jedné slečně je o 20 let mladší ,píšeme si sms , pili jsme spolu na akcích ale má partnera , dvě děti . Přijdu si sobecký a chci jí jen pro sebe. Vím že jí to ve vztahu nefunguje . Co dělat ? Čekat až se jí vztah rozpadne úplně nebo si jí prostě vzít pro sebe ? JEŠTĚ DODÁM ŽE JSME SPOLU NIKDY NIC NEMĚLI ANI PUSU !!

Strana
z3
l01991
16. kvě 2022

@pwiuk autorem=Autor je ten kdo konkretni (smazany) přispěvek napsal a pak i smazal=ja to napsala a i smazala ale to neznamena že jsem autorem cele diskuze...🤣

mimi1004
16. kvě 2022

@pwiuk To znamená, že komentář smazal autor komentáře tzn. ten, kdo ten koment napsal. NE původní autor příspěvku. Zkus to u nějakého svého příspěvku a uvidíš.

odula
17. kvě 2022

No ja bych rekla ze ta mentalni úroveň petiletyho cca odpovídá. I kdyz... moje pětiletá respektuje kdyz ji někdo nechce dát hračku. Takže - spíš jak dvouletý dítě co chce hračku. Ale gratuluju, dobrá introspekce. Zkus ji trochu zpracovat.

odula
17. kvě 2022

@camelinka taky myslím ze je to troll.

veronicka89
17. kvě 2022

Jako troll netroll , treba se ma zenska fakt blbe a kazda vime co by to znamenalo za slozitosti odejit od partnerka kdx jsou ve hre deti , spolecne bydleni , spoustu spolecnych let apod....

Takze ze od neho neodchazi ... Neznamena ze ho nechce opustit ...treba chce...

Co se tyce noveho chlapa , nezda se mi ze by zenskou nejak uplne moc znal... Vzdyt spolu ani nerandite moc se neznate...

Jinak kazdy psycholog vam rekne ze deti jsou nejdulezitejsi ale zaroven je vzdy dulezity i Partner...deti odrostou pujdou svou cestou ale partner zustane ....

Jinak chlap z diskute vyse pise opravdu prastene ...proste kdyby ho maña chtela vyspi se s nin...zjisti jaky rev je okolo 2 decek a tahne do haje 😆

rexinka
17. kvě 2022

@pwiuk Promeškala jsi skvělou příležitost mlčet...😉

mimi1004
17. kvě 2022

@leniczka23 Tady osočila I01991 z trolení, aniž by tušila, jak MK funguje.

leniczka23
17. kvě 2022

@mimi1004 děkuji velice.
Btw. To je trubka 🤣🤣

annaa78
17. kvě 2022

@mimi1004
Díky, zrovna jsem šla @leniczka23 označit. 😉

leniczka23
17. kvě 2022

@annaa78 děkuju 😊

mimi1004