icon

Co děláte "svého" na mateřské?

verundice
31. říj 2015

Mám ročního chlapečka a jsem za to šťastná, jako nikdy před tím, úžasného muže, který mi neskutečně pomáhá, prostě vůbec dokonalé zázemí. Přesto mám někdy pocit, že bych chtěla dělat něco jen svého/pro sebe, co by nesouviselo ani s jedním z těch dvou🙂 Malý je poměrně náročný, co se pozornosti týče, zřídkakdy se mi povede s ním třeba uvařit (visí mi na noze a hučí, brečí, kramaření v šuplíku v židličce,aby na mě viděl nepomáhá, vydrží tak tři minuty), o úklidu nemluvím, takže všechno dělám, když spí. Hlídání nemáme, babičky jsou daleko, takže jen při zvláštních příležitostech. Vlastně teda ani nevím, kdy bych na nějakou seberealizaci měla čas, ale prostě mám pocit, že žiju jen prckem a manželem. Tak hledám inspiraci u ostatních maminek - co takového a kdy děláte vy? Ať už je to cvičení, nějaká tvořivá činnost nebo rozjíždíte byznys....

Strana
z2
smallinka
7. lis 2015

Jednou týdně chodím cvičit jógu a je to super 😉 Zároveň i vypadnu 🙂 Je to relax jak fyzický tak psychický.... 🙂 Prostě bez sportu obecně já bych nemohla být....pohyb ti dá novou sílu. Endorfiny dělají své. Snad začnu znovu brzy i běhat ......

Strana
z2