icon

Co nakupovat na Rohlik.cz?

optimistic
12. dub 2023

Co zde nakupujete?

emillyhk
12. dub 2023

@optimistic Normální týdenní nákup. Od pečiva, přes sýry, občas uzeniny, těstoviny, maso, mraženou zeleninu, přesnídávky, pleny, čaj, ovoce... Dřív jsem nakupovala na Košíku, ale změnili sortiment, najednou tam dvě třetiny mých věcí nebyly, alternativy mi nevyhovovaly, tak jsem přešla k Rohlíku a super 👍😊

ito
12. dub 2023

@optimistic vsechno-bezny nakup i jedle darky rodine (M&S) vcetne kdyz akutne potrebuju, tak i lekarenske zbozi.

jaja01k
12. dub 2023

@optimistic Já kupuju hlavně maso a zeleninu.

laxesis
12. dub 2023

Asi všechno, co potřebujeme a mají tam. Hodně mi to šetří čas.

lv
12. dub 2023

Vsechno, na kosiku jsem brala parkrat, tesco uz ne, nevyhovuje mi. Ted nove i Billa.

zuzekk
12. dub 2023

Mj. oceňuji tu trochu ekodrogerie, tu v Lidlu nekoupím. Občas nějaký dárek, specialitku.

zorizeli
12. dub 2023

Ahoj Holky,
jaké máte zkušenosti s kvalitou ovoce a zeleniny z potravinových eshopů?
Nakupovala jsem hodně v zahraničí a někdy mi přišly hnusné kusy.
Díky.

krisstina93
12. dub 2023

@zorizeli třeba na tom rohlíku jsem spokojena, objednavam hodně a nikdy mi nepřišlo nic hnusneho, naopak je vše lepší než třeba v supermarketu. Naopak třeba to tesco mi vždy dovezlo něco hnusneho. Ale ten rohlík bere spis z okolí, takže asi bude záležet i na místě, kde bydlíš.

emillyhk
12. dub 2023

@zorizeli Košík.cz mi párkrát hodil měkké ovoce nebo zeleninu pod těžší věci, takže stav byl u pár kousků bídný. Ale nikdy nepřišlo nic plesnivého nebo potlučeného už z bůhví kdy. Na Rohlíku jsem zatím spokojená, ale nakupuju tam krátce, tak dva měsíce. V obchodě je pravidelně ovo-zel v mnohem horším stavu, jak to tam lidi celý den přehrabují.

malytlustyhroch
12. dub 2023

@zorizeli rohlik umoznuje bez prutahu nevyhovujici kusy reklamovat, ale vetsinou je vse v pohode. Jednou mi prisla plesniva mandrinka, tak tu jsem vyreklamovala obratem.

laxesis
12. dub 2023

@zorizeli Spokojenost, asi 2x za poslední rok jsem něco reklamovala (jednou se pomačkalo mango, podruhé spálené bagety), ale to je víceméně okamžitě - jen naklikám na netu, co chci reklamovat a proč a obratem mi naskočí body...v obchodě je stav určitě horší, alespoň tady v Bille, co máme nejblíž. Tam se naprosto běžně valí plesnivé balíčky s ovocem, nahnilá zelenina, případně je většina nezralá, to si radši připlatím 10-20kč za hezčí kousky na tom rohlíku.

zorizeli
15. dub 2023

Moc díky holky za odpovědi a tipy.
Já to zkusím a uvidím, samozřejmě nikoho nehejtuju, někdy se i člověk sám přehmátne a donese domů něco ne zrovna kvalitního.

atrep89
Odpověď byla odstraněná