Co si o tom myslíte?

melykely
3. kvě 2022

Dobrý den, již pár měsíců chodím na rande s jedním moc milým klukem (27). Byli jsme asi na 10 schůzkách a chová se ke mně moc hezky, má moc mile vystupování, když jsem nemocná, tak mi píše jak mi je, jestli mě už nebolí hlava, jestli mi je lépe...I před lidmi se chová dobře, seznámil mě i se svými kamarády a i před nimi se ke mě chová pěkně, je i gentleman. Je i velmi inteligentní, přednáší i na univerzitě, dá se s ním dobře povídat...Je ke mě fakt něžný, pořád mě hladí po tváři, po vlasech, líbá do vlasů, ptá se jestli něco nepotřebuju..

Píšeme si přes messenger jako všichni mladí lidé.
Jednou mi poslal nějaký odkaz, kde bylo napsáno, že žena dala své zlobivé dceři vyprask vareckou a dostala za to pokutu: pod ten odkaz mi psal, ty kráso já jsem taky párkrát dostal a nikdo se nad tím nepozastavil, pak mi začal psát, že dostal vařečkou, na holou a někdy i páskem (a ke všemu dával smajlíky). A ptal se mě co já a jestli jsem taky dostala vareckou. Jiný den mi napsal, že viděl kluka kopat do své mámy a že kdyby on si tohle dovolil, tak neví, jak by to s ním dopadlo. A že by se asi neudržel a dal by tomu dítěti přes zadek. Jeden den se díval na film "Bylo nás pět" a poslal mi scénku jak táta bere na kluka varecku kvůli tomu že dostal špatné známky s popiskem Haha takhle to u nás probíhalo, u vás ne jo? A začal mi psát, že za známky nedostával, ale za jiné věci a že ho táta hrozně seřezal jako dítě, kdyz si vzal maticku z obchodu do kapsy a jestli taky nemám takový příběh (ke všemu dával smajliky) a pak se ptal a za co jsi tedy dostala tou vareckou. A co tedy znamena serezat. A ja jako ze ve smyslu nekoho ztlouct. A on tedy, že by asi taky nikoho neserezal, ze by to muselo byt asi neco uz extra. A ze od taty dostal zaslouzene a ze to nebylo nic hrozného. Pak mi jeste psal, že si myslí, že se pár vareckou dá pochopit samozřejmě málo jako gesto prostě a že určitě ne někoho ztlouct a že mu je líto taky těch dětí z násilných rodin a že je to hrozné (tam už tedy dával smutného smajlika).
Co byste si o tom myslely?

zelenaesmolda
3. kvě 2022

@melykely
Ze bych s nekym takovym mit dite nechtela protoze tim schvaluje nasili na slabsich,teda i vlastne na sve partnerce.

bara88
3. kvě 2022

Že je to normální chlap který jednou za svých dětí nechce mít nevychovane hajzliky co si dělají co chtějí

levandule_k
3. kvě 2022

Já bych mu řekla, že řezat dítě vařičkou je naprosto nepřípustné a příčí se mi fyzické tresty.

Poslala bych mu odkaz na Nevýchovu a řekla, že moje dítě bude vychovávanou s láskou a respektem, ideálně touhle metodou a partner to bude respektovat a žádná vařečka jako se jako výchovná metoda na děti nebude používat.

barmil
3. kvě 2022

@melykely a nemůže odkazovat na to, jestli se Ti to nelíbí a nechtěla bys to v posteli? Podle mě si to bude chtít kompenzovat a bude mít tyhle praktiky rád, mít moc nad partnerkou

slecnami
3. kvě 2022

Jsem jediná, komu přijde, že zakladatelku spíš "testoval", ve smyslu jestli se chytí, že mu naplácání vařečkou přijde vzrušující...?? Jinak teda mi to přijde celé divné - vídat se "několik měsíců" a "byli jsme asi na 10 schůzkách"...a že by jen tak začal řešit fyzické tresty s novou známostí...??

Každopádně za mě - malé (!!) plácnutí přes zadek asi obecně ok (máme malé miminko a nelíbí se mi do budoucna představa ani malého třepnutí, takže naše dítě dostávat "na zadek" nebude...ale obecně to u ostatních neodsuzuji). Tresty vařečkou, rákoskou, atd. rozhodně ne!

slecnami
3. kvě 2022

@barmil Že jo, taky to na mě tak působí! 🙂

dianemash
3. kvě 2022

@barmil přesně to mě napadlo 😂

Chvíli jsem si říkala dobrý, já takový příběhy nemám, ale můj mi taky často vypráví historky z dětství a kolikrát (zaslouženě) dostal, ale tady se mi zdá, že až příliš často odkazuje na řezání přes zadek 🤣 No co no, líp ho poznej a uvidíš jakým způsobem ho to poznamenalo 😁

levandule_k
3. kvě 2022

@slecnami Také mě napadlo, jestli nemá rád BDSM hrátky, ale říkala jsem si, že nebudu vytvářet domněnky 😂 Jestli má chlapec rád BDSM a neumí to v 27 říct, že se mu líbí, když mu partnerka naplácá a použije pouta, tak je trdlo a dobře mu tak.

mysh_me
3. kvě 2022

Taky myslim, ze mlady kluk v novem vztahu spis timto zpusobem nadhazuje partnerce tema svych sexualnich preferenci (dominance, bdsm apod), nez ze by chtel diskutovat jakym zpusobem budou vychovavat spolecne hypoteticke deti 😀😀😀

mysh_me
3. kvě 2022

Rozhodne z toho popisu citim, ze chtel aby mu partnerka vypravela jak dostala narezano a on se tou predstavou mohl vzrusovat…

eviicka
3. kvě 2022

Souhlasím s většinou, vzrušuje ho tato oblast a tímhle způsobem si tě testuje. Těžko říct, jestli ho to fascinuje jako osobu dominantní, submisivní nebo obojí. Podle mě to s výchovou dětí nemá vůbec nic společného.
Ve svém popisu nepíšeš, jestli už žijete intimně, vypadá, že ještě ne. V tomhle případě bude pro něj asi tahle oblast důležitá a pokud ti to nic neříká, nevidím to moc nadějně.
No, ideální by bylo nabrat kuráž a na rovinu se ho zeptat.

aarriel
3. kvě 2022

@melykely bud chce on narezat a nebo chce naplacat tobe 😂😂😂

mourovatakocka
3. kvě 2022

Styl psaní mi nějak neodpovídá mladé holce, stejně jako nadnesený problém mi přijde takový trollovatý, asi jsem dnes malinko podezíravá.

xnikax1
3. kvě 2022

@aarriel Přesně, souhlas. 👍😁

saraca
3. kvě 2022

já bych si teda nemyslela nic, nepíše nic extra a myslím- můj subjektivní názor, že z toho děláš zbytečně drama. Prostě si píšete jak to bylo kdysi u vás no, já taky dostala páskem a? Neznamená to, že teď budu přece já ta násilná matka. Jako zase bych z něho nedělala nějakýho sadistu, prostě normálně píše jak to bylo. Můžete na to zavést téma a probrat to, co se ti nezdá a přímo mu to říci. Ale myslím , že jsou horší muži.

saraca
3. kvě 2022

@eviicka chudák kluk, kdyby to tady čet... Ten v tom vůbec třeba nevidí nějaký podtext, prostě jen mele k tématu v kterém se zbytečně točíte, a vy z něho už děláte masochistu, tyrana a nevím co 😅

levandule_k
4. kvě 2022

@saraca Mně vadí výchova pomocí trestů. Mně by se také nelíbilo, kdybych udělala něco blbě a manžel mě za to trestal.

Pro mě je důležité, jaké má partner hodnoty a pokud by trval na tom, že jeho doma byli a vyrostl z něj super člověk, že to bude praktikovat i na svých dětech, tak bych mu řekla, ať na to zapomene.

Ale tady je možné, že chce aby mu dotyčná naplácala, akorát si o to neumí říct. Jednu dobu byla v kurzu knížka 50 odstínů šedi. V té době jsem měla pocit, že kdo nepoužije pouta a bičík, neví, co je orgasmus. (Sice, kdo zná praktiky BDSM víc, tak to spíš považuje za parodii, nicméně to bylo dobré v tom, že někteří začali experimentovat a zjistili, že se dá s kouskem provázku užít spoustu legrace.)

saraca
4. kvě 2022

Taky nejsem pro fyzicke tresty, ale tezko rict co tim chtel pan rici. Ale nekdy lidi jen placaji a neuvedomuji si jak nad tim ten druhy premysli. A pokud se mylim, tak si promluvte na rovinu. Spekulace jsou nejhorsi.