icon

Co vám chybí u vašich dětí oproti vaší výchově?

ultradotty
16. srp 2022

Co je vám líto, že vaše děti neumí jako vy? Že vy jste v jejich věku byli na něco hodně šikovní a ony jsou naopak hrozně nešikovní? Jaké "rodové" dovednosti nezdědily?
(Diskuze spíš pro pobavení, je jasné, že každé dítě je úplně jiné, umí něco jiného a není naší kopií.)

Strana
z2
pampeklec
17. srp 2022

@valelinka to by mohlo být tím... syn má knížky rád, ale většinou si na ně nevzpomene, protože si vymyslí dost jiných aktivit. Když ale třeba přijdeme z knihovny, nebo dostane novou (nebo přijde čtyřlístek), tak je schopný si číst celé odpoledne a je otrávený, když ho někdo ruší. Třeba to ještě přijde, až bude líp číst, ale na druhou stranu mi přijde skvělé, že má tolik jiných možností.

eshly28
17. srp 2022

Syn má hudební sluch, krásně zpívá, pamatuje si texty, ale nechce chodit do hudebky🙈 predstavovala jsem si, jak budou děti hrát na nějaký hudební nastroj jako já, mno tak to vypadá spíš na fotbal a hasiče 🤦‍♀️

prejeta_zaba
17. srp 2022

Mlčet. 🤭

ivetaslk
17. srp 2022

Ja a manžel jsme sileny protiklady, on je do vseho moc hr, ja zas tisíckrát premyslim, než se k něčemu dokopu. Tak jsem doufala, ze syn podedi tuhle vlastnost po nem a takovou vseobecnost ve sportu, manžel hrál závodně basket. Jenže ten nas kluk je cely ja 😅 kolo je velký nepřítel, u míčových her stoji v rohu a nejaky prudší pohyb neni pro nej. 🙈

zuzickan
17. srp 2022

Přesně to jsem chtěla napsat, jak často se tu objevuje zmínka o knihách... ano, já taky byla knihomol, četla jsem cokoliv a kdekoliv... a starší synové jsou absolutně nečtenáři, maximálně dají komiks, ale tak jeden za rok... a to máme doma hodně knížek, každý rok k vánocům dostávají knížky, tak jako jsme byli z domova zvyklí já i manžel... ale často ani tu knihu nestihnou za celý rok přečíst... tak uvidíme, jak se k tomu postaví nejmladší syn, ten ještě číst neumí a dcera je malinká, tak třeba ke knížkám přivedu je

luckawm
18. srp 2022

@la_amanita asi záleží na věku děti, ale naše děti takhle chodí spat 😃🙈. Jen tedy chodí tak v 8 a čtu jim večer krátkou pohádku, ale pak prikreju, pohladim, dam pusu a odcházím 🙂.

Strana
z2