icon

Co znamená, když muž odmítne tykání?

5. čer 2024

Stalo se Vám někdy, že Vám chlap, kterému se zjevně líbíte odmítl tykání? Jsme kolegové, takže ne v podřízené a nadřízené roli, svěřili jsme si mimo práci i dost osobní věci. Napadá mě, že si chce držet odstup, každopádně to byla velmi divná situace..

Strana
z2
mabs
6. čer 2024

@zekrt ale jeho mám není moje máma. Rodiče mám jenom jedny.

exbordelar
6. čer 2024

@konidana to je hrozne zvlastni. Ja jsem si kdysi se sefem v byvale praci tykala - jeli jsme spolu na sluzebni cestu, a tam to vzniklo. On starsi chlap aspon o 25 let. Ted, kdybych ho potkala, tak mu asi vykam 😅 Nejsem si jista, jestli by si me pamatoval, a asi by mi prislo divny mu tykat. I tenkrat mi to bylo divny. Prece jenom, reditel, stary chlap 🤷‍♀️ A beztak si me nepamatuje a ani tim padem nevi, ze jsme si tykali 😂

konidana
7. čer 2024

@exbordelar v praci jsem sefovi vykala take dlouho. On zaslouzily inzenyr v predduchodovem veku a ja mlada tricetileta. On mi rikal krestnim jmenem ja jemu pane ... mozna mi i tykal a vubec mi to nevadilo. Az po letech pri nejake prilezitosti mne pozvat na panaka a at mu taky tykam. Asi uz ani nebyl vedouci, ale uz jen "ponizeny"🤣 pracujici duchodce. To uz jsem pak zvykla rychle a od te doby jsem si konecne tykala se vsemi na pracovisti (krom reditele)

helen_h
7. čer 2024

Tak se na ten návrh tykání jen rozpačitě zatvářil nebo to odmítl??

elinka90
7. čer 2024

@lenickakl taky znam tovy par. Jsou manzele, cekaji 3.dite a vykaji si 😀

exbordelar
7. čer 2024

@elinka90 mne to vykani v manzelstvi prijde docela sexy ☺️ A hadky pak musi byt na takove dustojne urovni. Napr. "Nelibi se mi vas styl komunikace.", "To, co jste udelal, me nemile prekvapilo." 😄

galatea_a
7. čer 2024

@exbordelar Nebo jako v Babičce: "Ale dejte pokoj, pantáto!" "Paňmámo, noste na stůl!" 😀

mabs
7. čer 2024

@exbordelar nebo mohl byste už prosím konečně zasunout? Už to nemůžu vydržet 😂

mourovatakocka
7. čer 2024

Nevím, jaká je správná etiketa 😜, ale každopádně bych se vyvarovala svěřování s kolegou v práci. Líbí/nelíbí, je to kolega a zvlášť pokud má přítelkyni.

Strana
z2