icon

Jak řešit zvláštní chování kolegy na pracovišti?

9. črc 2026

Ahoj všem, mám v práci kolegu ,který se chová přinejmenším zvláštně. V mé přítomnosti se chová jinak pokud jsou s námi ostatní kolegové a kolegyně, dobírá si mě, rýpe , ale s takovou drzosti nebo jak to nazvat nevím přesně, a pokud jsme v místnosti jen sami dva tak mlčí většinou . O normálních věcech jsem se s ním bavila jen párkrát, byla jsem ráda že konečně už jsme spolu zadobře, svěřil se mi i o svych pocitech , které má v různých situacích , ale pak přišli další dny a jeho chování vrátilo do starych kolejí. Jsem v práci už přes rok a s každým jsem zadobře, jen s ním je to takové všelijaké. Jednu dobu jsem si myslela že jde možná i o projev jeho zájmu ke mě, ale je zadaný a já také.

anonym_055508
9. črc 2026

Rýpe a když si to necháš líbit, tak pokračuje. Nemusíš být se všemi zadobře. On si to ani nezaslouží, ne?

lv
9. črc 2026

Ohraď se, přede všemi, až zase bude rýt.

autor
9. črc 2026
@lv

@lv jenže já mu to vracím právě . Možná že to chce takhle, nevyznám se v něm. Vždycky se totiž pak směje jakože to je hrozná sranda 🙂

autor
9. črc 2026
@lv

@lv jak říkám vracím mu to. Ale taky záleží jaká je tam sestava ostatních lidí. Před některýma se chová úplně jinak, a ještě jinak. Nevím jak to říct. Myslím že i jeho sebevědomí není takové jak se možná zdá. On je vysoký pohledný mladý, já jsem starší než on.
@lv

lv
9. črc 2026

Nevracela bych rýpání, řekla bych přede všemi, že je ti to nepříjemné, zvlášť když se bez “houfu” chová jinak, že na to nejsi zvědavá a chceš řešit pracovní věci.

autor
9. črc 2026
@lv

Nevracela bych rýpání, řekla bych přede všemi, že je ti to nepříjemné, zvlášť když se bez “houfu” chová jinak, že na to nejsi zvědavá a chceš řešit pracovní věci.

@lv mockrát jsem si říkala že si ho vezmu stranou a zeptám se ho v soukromí co to má znamenat všechno, ale zatím jsem to neudělala. Je kolem nás pořád spousta lidí. Nedávno mi řekl ve srandě a mezi 4 očima , že to co by on chtěl tak to já stejně nevím a zasmál se tomu křečovitě. Fakt se v něm nevyznám.

lv
9. črc 2026
@anonym_autor

@lv mockrát jsem si říkala že si ho vezmu stranou a zeptám se ho v soukromí co to má znamenat všechno, ale zatím jsem to neudělala. Je kolem nás pořád spousta lidí. Nedávno mi řekl ve srandě a mezi 4 očima , že to co by on chtěl tak to já stejně nevím a zasmál se tomu křečovitě. Fakt se v něm nevyznám.

@anonym_autor kdepak stranou, pokud si čechrá peří (ego, sebevědomí atp.) tak před všemi

autor
9. črc 2026
@lv

@anonym_autor kdepak stranou, pokud si čechrá peří (ego, sebevědomí atp.) tak před všemi

@lv jo to je sice hezký, ale já chci upřímnost a té bych se před všema nedočkala si myslím

autor
9. črc 2026
@anonym_autor

@lv jo to je sice hezký, ale já chci upřímnost a té bych se před všema nedočkala si myslím

@anonym_autor zároveň ale vím že určitým způsobem mu asi lhostejná nebudu, teď jak je teplejší počasí tak jsem náš stejnokroj pracovní trochu odlehčila a vím že z toho byl docela zaskočený.Jeden den mi řekl otráveně jestli si nechci dát ještě kratší tričko, přitom to byla normal délka, žadny crop a vyhýbal se absolutně kontaktu s mojí osobou abych ho snad nedráždila nebo co. Půl dne na mě vůbec nemluvil a jen hleděl skrz , najednou ani vtípky nebyli.

lv
9. črc 2026
@anonym_autor

@anonym_autor aha, já myslela, že chceš aby do tebe neryl, nechoval se tak k tobě

autor
9. črc 2026
@lv

@anonym_autor aha, já myslela, že chceš aby do tebe neryl, nechoval se tak k tobě

@lv samozřejmě že nechci. Ale tím že nebude moct uhnout v soukromí když to bude, tak si myslím že řekne aspoň tu pravdu. Před obecenstvem by zas zavalil neco jinýho úplně.

monnicula
10. črc 2026

Taky bych to asi řešila ve chvíli, kdy tam budou i ostatní. Nenech si to.

daduma
10. črc 2026

Normálně mu před všemi řekni, že je ti to nepříjemné. A pokud to nepochopí, začni se chovat stejně k němu, nastav mu zrcadlo.

flyhigh
10. črc 2026

@anonym_autor líbíš se mu,ale neumí to dát najevo ,, normálně,, 🙂.

autor
11. črc 2026
@flyhigh

@anonym_autor líbíš se mu,ale neumí to dát najevo ,, normálně,, 🙂.

@flyhigh myslíš ? a proto se jednou chová hezky a podruhé naopak? On se nevyjádří , za prvé je ženatý a za druhé a to je možná podstatnejsi důvod , tak je to že můj přítel pracuje na tom stejným pracovišti, i když pokaždé je tam jindy než já. ale ví to o nás všichni samozřejmě.