icon

Dá se začít znova a najít si známost se třemi dětmi?

beisis
2. říj 2016

Přemýšlím, kdy je jednoduší začít znova.... Jestli když jsou děti dvě nebo, když už jsou tři. Zažila jste to některá?

caverina
2. říj 2016

@beisis ja osobne si myslim'ze to muze byt tezke i s jednim.....ono zalezi jestli budes mit stesti najit nekoho kdo by jeste mel zajem dalsi deti vychovavat...a pak uz mu myslim bude jedno jestli jsou dve nebo tri🙂

beisis
autor
2. říj 2016

@caverina No já se nebojím samoty na jednu stranu mi to vyhovuje děti už mám vlastně skoro velké. Jen prostě váhám, když nejsem šťastná zda do toho přivést třetí a zkoušet začínat znovu s malým miminkem

caverina
2. říj 2016

@beisis tak to bych se bala....nebyt stastna a dalsi dite....

caverina
2. říj 2016

@beisis a zacit znova bez miminka?

beisis
autor
2. říj 2016

@caverina O tom uvažuji.... Svoje dvě děti miluju a nevim zda i pro ně by to pak nebylo těžší s malým miminkem

caverina
2. říj 2016

@beisis promin ale neco nechapu....mas noveho pritele a on chce mit s tebou dite a ty nevis jestli do toho jit....a pak jsi psala,ze nejsi stastna....proc?

beisis
autor
2. říj 2016

@caverina začal se chovat jako blázen do toho jsou problémy, které mi vadí, ale když se o tom zmínim je to špatně. Neustále podezřívání, do toho se ke mě chová jak ke svému majetku. Což nejsem. Půjčí si telefon dělá, že telefonuje a přitom nikam nevolal. Nemluvě o tom, že prostě buď budu sním nebo mám jít na potrat. Mě to takto prostě nevyhovuje potřebuju osobní prostor potřebuji i mít určitý pocit svobody. Přestala jsem po jeho chování cokoliv cítit....

caverina
2. říj 2016

@beisis aha....tak ted uz to chapu....tak to nevim co s tim....ale kazdopadne je to blby....jen ty musis vedet jestli se rozejit a dite si nechat nebo....v tomhle ti asi nikdo neporadi...musis udelat to co citis ty...

beisis
autor
2. říj 2016

@caverina No a to stim souvisí, když jsem se chtěla rozejít tak mi řekl, že tak jednoduché to mít nebudu a začal si brát jako rukojmí mé děti. No snad se to brzy vyřeší. A já doufám že dobře a rychle sama proto podstoupím důležité kroky.

caverina
2. říj 2016

@beisis jak si bral jako rukojmi tve deti???

beisis
autor
2. říj 2016

@caverina že on jim neublíží a neodejde protože on je má rád. A jenom proto, že to chci já.

caverina
2. říj 2016

@beisis trochu jsem se v tom stratila...to jsou jeho deti? Jestli ne tak na nema zadne pravo...

beisis
autor
2. říj 2016

@caverina Nejsou a vím že nemá. Proto je to pro mne o dost těžší. Aby mi vyčítal, že já dětem beru rodinu to už jsem si zažila jednou a skončilo to domácím násilím a tady to sice ještě k násilí jako takovému nedošlo, ale už si nejsem ani jistá, že by nedošlo.

caverina
2. říj 2016

@beisis tak v takovem pripade neni co resit....zustavat ve vztahu s nekym koho uz nemas rada a mam pocit,ze uz nejsi daleko od toho ze uz se ho i pomalu zacinas bat,je prece nesmysl....ja bych odesla....tve deti te potrebujou mit stasnou a ne naopak...

beisis
autor
2. říj 2016

@caverina To si myslím též. Děkuji

caverina
2. říj 2016

@beisis nemas vubec za co🙂 preji ti aby jsi to vyresila tak aby jsi ty i tve deti byli stastni🙂

beisis
autor
2. říj 2016

@caverina To je to jediné co chci, aby děti byli šťastné a spokojené a já snimi.

caverina
2. říj 2016

@beisis tak proto udelej vsechno co budes moct....verim ze to zvladnes🙂

tetalucina
2. říj 2016

@beisis taky bych odesla, driv dokud je cas🙂

beisis
autor
2. říj 2016

@caverina
@tetalucina Holky děkuji za podporu asi jsem to potřebovala slyšet i jinde že nedělám chybu.

caverina
2. říj 2016

@beisis ne nedelas...vubec o tom nepochybuj...

tetalucina
2. říj 2016

@beisis rozhodne ne🙂je dobre, ze si vazis sama sebe a nenechas ublizovat sobe a svym detem🙂....a myslim, ze potkat novou lasku i se tremi detmi se da🙂

beisis
autor
2. říj 2016

@tetalucina Takže by jsi si miminko nechala?

tetalucina
2. říj 2016

@beisis no ja si nedovedu predstavit jit na potrat, ale nevim v jake situaci ses?jak velke mas deti a jak si na tom financne, jestli mas nejakou podporu treba v rodicich atd...to je na zvazeni, ja sice rikam,ze bych nesla,ale nemuzu vedet co bych delala kdybych byla v nejakCh potizich

beisis
autor
2. říj 2016

@tetalucina Podpora není v rodině žádná. Naopak je mi jasné, že když si to nechám budu odsouzená ještě víc než jsem. A popravdě nevím jestli si opravdu mohu dovolit mít miminko :( Právě z finančních důvodu když na vše budu sama. Vždy jsem to zvládla a vím, že bych to zvládla asi i tentokrát ovšem za tu cenu že by spíš děti neměli mámu :(

caverina
2. říj 2016

@beisis hlavne udelej co chces ty....tohle je vazne jen na tobe....nikdo za tebe tvuj zivot nebude a ani nemuze zit....

tetalucina
2. říj 2016

@beisis aha, no lehke to tedy opravdu nemas:( ale verim,ze se spravne rozhodnes a bude dobre🙂drzim palce