Dá se začít znova a najít si známost se třemi dětmi?
Přemýšlím, kdy je jednoduší začít znova.... Jestli když jsou děti dvě nebo, když už jsou tři. Zažila jste to některá?
@caverina začal se chovat jako blázen do toho jsou problémy, které mi vadí, ale když se o tom zmínim je to špatně. Neustále podezřívání, do toho se ke mě chová jak ke svému majetku. Což nejsem. Půjčí si telefon dělá, že telefonuje a přitom nikam nevolal. Nemluvě o tom, že prostě buď budu sním nebo mám jít na potrat. Mě to takto prostě nevyhovuje potřebuju osobní prostor potřebuji i mít určitý pocit svobody. Přestala jsem po jeho chování cokoliv cítit....
@beisis taky bych odesla, driv dokud je cas🙂
@caverina
@tetalucina Holky děkuji za podporu asi jsem to potřebovala slyšet i jinde že nedělám chybu.
@beisis rozhodne ne🙂je dobre, ze si vazis sama sebe a nenechas ublizovat sobe a svym detem🙂....a myslim, ze potkat novou lasku i se tremi detmi se da🙂
@tetalucina Takže by jsi si miminko nechala?
@beisis no ja si nedovedu predstavit jit na potrat, ale nevim v jake situaci ses?jak velke mas deti a jak si na tom financne, jestli mas nejakou podporu treba v rodicich atd...to je na zvazeni, ja sice rikam,ze bych nesla,ale nemuzu vedet co bych delala kdybych byla v nejakCh potizich
@tetalucina Podpora není v rodině žádná. Naopak je mi jasné, že když si to nechám budu odsouzená ještě víc než jsem. A popravdě nevím jestli si opravdu mohu dovolit mít miminko :( Právě z finančních důvodu když na vše budu sama. Vždy jsem to zvládla a vím, že bych to zvládla asi i tentokrát ovšem za tu cenu že by spíš děti neměli mámu :(
@beisis aha, no lehke to tedy opravdu nemas:( ale verim,ze se spravne rozhodnes a bude dobre🙂drzim palce

@beisis ja osobne si myslim'ze to muze byt tezke i s jednim.....ono zalezi jestli budes mit stesti najit nekoho kdo by jeste mel zajem dalsi deti vychovavat...a pak uz mu myslim bude jedno jestli jsou dve nebo tri🙂