Dárky na Vánoce pro půlroční miminko, poraďte

aandk
21. lis 2016

Milé maminky, poraďte, prosím, co koupit půlročnímu synovi na Vánoce. Na penězích nám až tak moc nezáleží. Hledáme nějaké dárky, které jsou originální, oblíbené a nebo vyzkoušené a které se také "osvědčily" u Vašich dětí.
Moc děkuji za jakékoliv nápady. 🙂

iviiii
21. lis 2016

Syn bude mít na Vánoce 5 měsíců a kupovali jsme chodítko,pěnové puzzle,hračky do vany, a asi budem ještě kupovat jídelní židličku a od rodičů dostanem asi nějaké nosítko..různé chrastítka a hrací deku,vibrační křesílko už má..

kac_kac
21. lis 2016

Ať zabalíte sebelepší dárek, stejně nejvíc radosti udělá balicí papír a mašlička.

iviiii
21. lis 2016

@kac_kac taky myslím 🙂

aselinka
21. lis 2016

Cokoli, co stejně budete muset pořídit z praktických věcí.Mimi-jak tady ostatní říkaly- si stejně nejvíc užije leda světýlka a papíry.Užijte si Vánoce😉

babanci
22. lis 2016

Jídelní židlička není špatná, ta se pořizovat určitě bude. Knížky, třeba zvukové a leporela, to se mu bude líbit. A papíry. 😀 😀

aandk
autor
22. lis 2016

Holky, moc děkuju. Židličku už máme, pěnové puzzle také a chodítko už má tchýně. Právě nás už nic jiného nenapadá. Děkuju moc za reakce.

babanci
22. lis 2016

@aandk Já jsem koupila vnučce takové vozítko s kostkami od Fisher Price, je vhodné od jednoho roku, tak si trochu počká.

popelka1984
25. lis 2016

My jsme kolem pul roku kupovali třeba kačenku v kouli do vany od Fisher Price, navlékací kroužky na tyčku, plyšový mobilní telefon na baterie Playgro, ruzne gumove a textilní kostky, plyšova zvířátka co se dají dat na kočárek nebo postýlku jak se za ne zatáhne a oni vrní a šustí, textilní šustivé knížky, mluvící pejsek od Fishera.