•
29. dub 2009ahojte damy. tak co nove?ja som sa v teme paragrafy zoznamila s jednou tehulkou od nas, tak dnes ma prisla kuknut. sme pokecali a maly ju okukaval neveriacky. 😃 😃 😃
0
u v tomto meste je asi 10 sloveniek co poznam. ale je ich tu isto aj viac. no stratavam sa iba s par dievcatami a len obcas. chodia do roboty, a vlastne o dva tyzdne aj ja nastupujem takze ani nebude kedy.
moj maly dnes od rana nechcel nic jest iba chlieb s maslom. ani presnidavku, ani keks, ani obed, ani olovrant. len clieb s maslom. co mam robit ked to bude aj zajtra?? =-)
moj maly dnes od rana nechcel nic jest iba chlieb s maslom. ani presnidavku, ani keks, ani obed, ani olovrant. len clieb s maslom. co mam robit ked to bude aj zajtra?? =-)
tak mala pije rano 240 ml a vecer tiez a v noci tiez ... ale teraz prespava cele noci tak dostava aj cez den tak 100 ml ale to uz moc nechce, jogurty jej idu no tych 600 ml denne vypije 😃
zemlu jej ukrojim koncek a ona to rozuzla a krasne prehlta vobec sa tym nedusi, chleba davam tiez bez korky 😃
zuzi tych 500-700 ml by mali do roka deticky vypit ale kazde dieta je ine takze sa tym netrap tych 470 staci
mala tiez moc vody nevypije max 150 ml ale aj to len niekedy tak sa ukludnujem ze aj ovocie obsahuje vodu, jogurt patri tiez do pitneho rezimu a nakoniec ved aj kasa ...
zemlu jej ukrojim koncek a ona to rozuzla a krasne prehlta vobec sa tym nedusi, chleba davam tiez bez korky 😃
zuzi tych 500-700 ml by mali do roka deticky vypit ale kazde dieta je ine takze sa tym netrap tych 470 staci
mala tiez moc vody nevypije max 150 ml ale aj to len niekedy tak sa ukludnujem ze aj ovocie obsahuje vodu, jogurt patri tiez do pitneho rezimu a nakoniec ved aj kasa ...
ano valilm do neho kase a kazdy den zje jedno ovocie cerstve aby mal tekutiny. ale aj tak je slaby. zo zaciatku mu to tak krasne islo, a teraz ani za svet. vypluva, prska to jedlo vsade len nepapa. a skeri sa. kukam aj tych 6 mokrych plienok denne /keby nahodou/ ale cika dost. az moc 😃 😃 😃
Začni psát odpověď...

Odešli