Debata o všem a o ničem. Přidejte se
Ahojky vitam vas 😉
presne tak ako pise berus hod vanu relaxni si supni sa s drahym pod perinku a potulkajte sa
holky no ja radim a jsem na to zvedaa zitra 😀 babi si ve 14:30 vyzvedne Simu a my jdeme do kina na Andele a demoni a pak romantika, tak jsu zvedava jestli nejsem z formy 😀 😀 😀 😀 😀 😀
kocky nehnevajte sa idem do hajan asi by som nebola prijemny spolocnik dnes ale snad si zajtra cez den a vecer pisneme pa....
berus isto si to nezabudla :o)) ja som si to vcera pripomenula vecer a islo to :o))
berus: waaaaaaaaaaaaaaaw........... citala som na to vybornu kritiku 😉 😉 😉 😉 😉 a kniha bola super... a potom idete na veceru? 😎 😎 😎 😎
pozooooor: pri takychto akciach sa zvyknu podarit surodenci 😉 😉 😉
sasi notaaaak tady prece nejde o to jestli jsi prijemny spolecnik nebo ne 😉 my neco sneseme, ale pekne si odpocin, neboj bude to v poho.. pekne si zalez do pelisku a rano bude lip 😉
eri 😀 😀 😀 😀 jsi me uklidnila...
sdasi jojo jsem na to zvedava Sifra mistra Leonarda se mi libila tak se tesim... na vecu ne, jen nekam na vinko posedet na chvili.. 😵
R asi vi jak me zanedbaval s tema starostma a tak tak si mam vybrat darecek 😀 😀 😀 ono nekdy par tezkych mesicu je k duhu 😉
sasi: daj si poharik vinka a chod si oddychnut... 😉 😉 😉
berus: tuj tuj budeme na teba mysliet..
baby aj ja asi urobim nabeh na moju polovicku 😎 😎 😎 😀 ...
eri ake mate v BA pocasie?
dasi: neaka si nazhavena dnes .o)) no pocasie je dost naprd bola som doobeda s malym vonku a bola mi riadna zima ...a bacha aby nebol surodenec .o))
eri preco si to myslis??? aj u na10 stupnov....
nie nie vobec nie som nahnevana.. 😀 😀 😀 😀 😀 ....
berus: psssssst budeme ako mysky 😉 😉 😉
ahojte 🙂
sasi klud,to prejde 🙂
berus no to bude teda zajtra,fakt daj bacha,ay sima nemal hned surodenca 🙂
dasi uffff 🙂
eri 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
dasi: ja som nepisala nahnevana ale nažhavena ... ked ides rovno skakat po nom
ahojcek pati
jaaaj... vidis uz ani citat neviem..... kurna to je asi nedostatkom sexu 😝 😝 😝 😝
pati. ahoj 🙂
pati: prosim Ta uz davas malej pribinacika?????
baby takto pred rokom som uz lezala na porodnej sale,,,,,,,,
dasi faakt?? jee tak to Davidkovi blahoprejeme 😉 to jsou vzpominky co?? takovej prdecek to byl a ted...
nooo veru: zacali sme o osmej rano a skoncili sme o deviatej na druhy den rano.... boze bolo to sialene....
dasi nedávam,ale už raz ho jedla,asi pred týždnom,kamoško jej doniesla,tak som jej ho dala a chutil jej 😵 jeeej dasi,no vy máte zajtra ročik,ako to letí,že?a už sa vyromantikuj,lebo s tým čítaním máš problém a je to určite nedostatkom sexu 😀 😀 😀 😀 😀
eri tak príjemné sprchovanie 🙂
ja by som mala žehliť,ale nechce sa mi,asi budem až doobeda,ked bude malá hajať 🙂
😕 😕 😕 😕 jezis tak to te lituju, ja doufam ze to bude podruhe stejne snadne jako ten prvni 😅
dasi: tak to su krasne spomienky ale stale sa nechytas na mna ja som isla do nemocky v pondelok o 6.00 rano a maly sa narodil na druhy en o 15.00 :o))) nas maly ma zajtra 10 mesiacov :o))
pati: ja som dnes rano zehlila ked chlapy moji este spali
ja zehlila vcera 😝 i ten salat jsem dneska udelal v evlkym a zitra jen osmahnu medajlonky, mam panaku veprovou v mazaku a je to 😉 nic nedelam 😝
berus len užívaj HAK pravidelne 🙂 hlavneže sme to tu včera riešili, ja mám akurát ovuláciu a bola romantika a to som sa o 4 hod. ráno spamätala,že večer som si zabudla dať HAK 😢 takže pozor na to 😀
dasi tak to ti teda trvalo ☹ my sme skoro nestihli prísť do pôrodnice,došli sme o 6.30 na pôrodnicu a o 7 už bola na svete,bolo to šup šup....takže dasi pri treťom to už vypľuješ,ako sa hovorí 😀 😀 😀
no prvy bol katastrofa..... vytrapenych 16 hodin... myslela som ze horsie to uz byt nemoze... a bolo.... a nakoniec to aj tak skoncilo cisarskym..... 😝 😝 😝 .... no ale uz dost... je to uz za nami..
babenky nieco som sa vas chcela opytat, ale neviem co 😔 😔 😔 .. chapete to???
pati: tak ty si bola riadne rychla :o)) este ze mas tu nemocnicu tak blizucko :o)) si mohla rovno v pyzamku ist
no možno ešte požehlím dnes,neviem,lebo zajtra musím navariť,syn nejde s nami k svokrovcom,tak nech tu má čo jesť 😉
no ja jela do porodky v 9,30 v 10,25 me prijimala a 11,30jsem sal na sal a 12,22 byl venku 😉

ahoj babenky,
sasi: chudatko moje mas den blbec... ale vies chlapi niekedy reaguju uplne inak ako by sme od nich ocakavali... hlavne ked nas n iekto naserie...
sasi zober malu a dojdi ku nam pod tatri... budem sama doma s malym... tak ty si oddychnes a vynenis vzduch.... 😀
eri, berus 😉