Debata o všem a o ničem. Přidejte se
Ahojky vitam vas 😉
asi nastal cas krmenia a uspavania divej zvery 😉 my sme uz okasickovani... este kupat, mliecko a za hodinu uz hadam bude aj spinkat 😉
tak to si ho tiez rychlo odbila 😉 ja som nasadila maleho, tak mozem zavislacit... aspon kym nepride na radu mliecko 😉
jojo cely tyden, malej spi od pul 6, byla tady odpo navsteva tak byl grogy 😉 holky kdyz ho chce nekdo cizi chovat doma tak dela fory a kdyz jsme kdekoli jinde tak jde z ruky do ruky a rehta se.. nechapu, znate to??
ahojte
beruska nezufaj, ja sm stale sama od 7 vecera, muz mava len nocne, zvykla som si a zas niesom sama, thomasko haja, ale tamca tu oxiduje 😖 😀 😵
no my spinkame tak o pol 8 ale dnes sme odpadli skor kedze mala bola od pol 3 hore 😀
fuuu tak to vas babulky obdivujem ja by som sa asi bala sama doma 🙂
berus: moj maly robi foriky len na svokrovcov ku inym ide v pohode 😀 😀 😀
babule zavidim, kedysi som sa snazila naucit maleho, aby chodil spavat slusne ako vsetky male deti - aspon o osmej... tak sme sa do desiatej nervacili... Takto chodi o desiatej spavat v pohode a aj ja som kludna... ale zase rano vstava tiez najskor o osmej... Jednoducho je to nocny vtak ako mamina a tatino, ranne vstavanie bude neznasat 😒
berus - ja som si vsimla ze malu ked zoberie niekto mne nesympaticky tak place ak je pre mna v pohode tak sa skeri od ucha k uchu 😀
jaj kocky na nocnej sa najviac zaraba 😉
erika ale cez den mame tatinka doma, spi doobeda a od obeda do vecera sa nam venuje, mne to vyhovuje 🙂
kiska, lenze moj spinka od 7 do 6-7 rana, az na to,ze sa casto kojime, ale neprebere sa, chvala bohu 🙂
no ja som neni nocny vtak takze ani maly to nema mat pokom 🙂 jedine po tatikovy ked ja skoncim na nete on nastupuje 🙂
saska .. jako vydelava?? to jo no... taky jsem objednala novy nextik 😀 😀 😀 a manzovi jsem slibila kolo na jaro 😉
no vidis peniazky potrebujeme vsetci 😉 baby ja rozmyslam ze by som isla na vecer na 2 hodky robit aby mi nesibalo ze som stale doma s malou a peniazky sa tiez zidu 😀
Dnes som kupila malej bohovske gate na traky som z nich paf 😀 bude fesanda, kto nas chce??? 😀
no my jsme delali oba v restauraci sice super ale je to jiny zivot no.. ja delala nocni na recepci do 7,5m v tehu 😀
berus - ja som od 3 mes. tehu bola doma kedze jazdenie na koni je nebezpecne zamestnanie a uz mi z toho sisi, chcela by som ist uz robit ale nejde to kedze babicky su vsetky straaasne daleko tak si budem MD este zopar rockov ale snad brigadu najdem 😉
saska, ze sa pytat, sak aj my vas chceme 😀 😀 😀 😉
baby vy nekuk ordinaciu?? teraz je prestavka, ale asi sa rozlucim, dobru nocku 😵
no vidim ze sa tu ponuka mala Ell zeby som si pockala? xixixi aby aj nas chlap si nasiel neaku fesandu 🙂
ale nie bezim do postelky lebo verim tomu ze sa zase neodtrhnem od Pc

no to tak byva deticky kym mozu robit co im sa paci je dobre ak nie tak je ohen na streche ... a kam zduchli vsetky babulky?