icon

Debata o všem a o ničem. Přidejte se

beruska2x
21. únor 2009

Ahojky vitam vas 😉

beruska2x
autor
26. únor 2009

ale jo ale to vis jsem vybirava pro kuliska 😉

saska.t
26. únor 2009

ty mrska 😀 snad by som Simovy neponukla nejaky sajrajt len to najlepsie 😀

beruska2x
autor
26. únor 2009

😲 😲 😲 to jsem tak nemyslela 😢 😢

ja ho dnes fotila na snehu to byla prca

saska.t
26. únor 2009

jaj my mame tak vela vody nanajvys a 9 stupnov uz sme 2 dni neboli vonku co furt prsi a strasne fuka a este par dni to ma trvat no humus 😒

beruska2x
autor
26. únor 2009

my mame snehovou kalamitu, snezilo 17 dni v kuse... 😝

uz aby bylo jaro, se tak tesim, Sima pujde na sportak, budeme chodit hoodne ven, takhle to oblikani 🙄

saska.t
26. únor 2009

My uz sme v sportaku radsej jej dam fusak ako do klas. kocara ten neznasa 😝

beruska2x
autor
26. únor 2009

no taky tam mame fusak, nastesti se tam v pohode vejde tak dokud je zima... a mam polohovaci korbu tak posedi a vidi, to se mu ted libi nejvic 😎

saska.t
26. únor 2009

mati musim odovzdat PC manzovi ide mu fotbal, ktory moze sledovat iba na nete, tak ho musim raz za cas nechat,
pekny vecer pa zajtra 😉

beruska2x
autor
26. únor 2009

papa 😀

rejocka
26. únor 2009

🙂 Ahojte možem?Ale už asi spinkáte tak na dnes dobrú nocku 😉 pápá

kisska
26. únor 2009

Jasne, ze mozes 😉 Nevies spavat?

rejocka
26. únor 2009

🙂 ahoj,kisska,no čo ti poviem-mám doma 3chlalanou-večne obsadený počítač,tak moj čas prišiel až teraz 😉 máš pekného sznčeka Adamka a tie krásne očká 🙂

kisska
26. únor 2009

dakujem, oci to je jedine, co ma po mame, inak je cely tato... ASi ti davaju malo zabrat, ked este zavislacis 😉 aj ja chceeeeeem, uz ledva vidim 😔

kisska
26. únor 2009

jaaaj pozrela som si tych tvojich certikov a beriem svoju neuvazenu hlasku s5 😉 😉 😉 su strasne zlati, ale vidiet, ze velki sibali... aj s tatinom

kisska
26. únor 2009

reji prepac, opustam ta... cakala som, ze sa maly este zobudi, ale asi caka len na to, kedy zalahnem...dobru noc

rejocka
26. únor 2009

🙂 veru beťári všetci traja,ale neboj Adamko to rýchlo dobehne 😉

beruska2x
autor
27. únor 2009

ahojky holky, zrovna balim malymu veci na vikend takze se tu mejte pekne a v nedeli vecer jsem tu jak na koni 😀 😀 😀

papa hezky vikend vsem...

saska.t
27. únor 2009

berus,

len si zasa uzi slobody a uzi si volno bez Sima ti zavidim tazkym sposobom 😉 a v nedelu ako na koni tu, my ta samozrejme pockame 😉
Prajem krasny vikend pa 😀

beruska2x
autor
27. únor 2009

co blaznis?? jedu i snim, 😀 😀 😀 ale je pravda ze nasi s nim blbnou, ja ho stezi vykoupu 😉

sasi u z prsi i tady 😠

tak papa

saska.t
27. únor 2009

ja viem ze ide s tebou nie som pako ale nebudes ho mat stale ako doma , ved vasi ho urcite postrazia aby si si od neho oddychla 😀
no aby ste nemali povodne ...
pa 😀

beruska2x
autor
27. únor 2009

to povodne uz slibuji, nastesti jsme na kopci 😉 ale tech lidi je mi lito...

no to jo 14 dni jsme tam nebyli tak to ho zas budou tahat jak kocku a v pondeli se zblaznim ja 😝

saska.t
27. únor 2009

jaaj to je osud mamiciek, tak si zvykaj 😀 ho spacifikujes po vikende, ved aj on si musi uzit babci a deda 😉

beruska2x
autor
27. únor 2009

prosim te mama uz psala co mu ma koupit k velikonocum... prvni vnouce no... 😅

saska.t
27. únor 2009

no to poznam aj pre nasich je to prve vnuca, pre Davidovych rodicov uz 4 takze to nie je take prezivanie ako u nasich 😀 tym nechcem povedat, ze ju maju menej radi ale uz to tak neprezivaju 😀

beruska2x
autor
27. únor 2009

nojo jenze mymu brachovi je 22 a nez bude mit deti tak bude Sima daaavno rozmazlenej 😀 😀 😀

ted to jde ale za pak tam bude sam na vikend a prijede domu tak to asi budou mit s manzou boje 😕

kisska
27. únor 2009

ahojte babulky,

berus prajem pekny vikend 😉
sasi a co my? Co varis na vikend? Mam v mraznicke mlete maso, kura alebo hurky a krvavnice... daj tip, co z toho vycarovat?

saska.t
27. únor 2009

ahojky,

no my budeme kysnut doma 😉
no muzovi robim stroganov, ja furt polievka a zelenina ale mam aspon 2 kg dole 😀
no ak chces varit tak ja robim s mletym mäsom francuzke zemiaky (nie s tocenou) a ked moc nechces varit tak hurky do truby su akurat 😉

saska.t
27. únor 2009

alebo ma este napadol z mleteho mäsa kolac 😉 my sme to mali minulu nedelu 😀

3558
27. únor 2009

baby aky je rozdiel medzi psenom a prosom? dala som si to do vyhladavaca v anglictine a vyhodilo mi to to iste. tak teraz som z toho uplne mimo 😀 😀

3558
27. únor 2009

no a my mame zeleninovu polievku zahustenou vlockami, a slize s makom. pretoze mu konci zaruka 😀 😀 😀

Strana