Debata o všem a o ničem. Přidejte se
Ahojky vitam vas 😉
ahojki vsetky 🙂 🙂
eri ahoooj som rada, ze ste dobre dopadli, maly je taaaky statocny 😉 😉
v ramci moznosti asi dobre :o) uzivame si dniky :O) ...zajtra rano o 6.00 mi odtecie plodovka tak sa tesim :O)
jaaaaaaaj......si sa aj pred rokom tak tesila??? 🙂 🙂 ja som sa strasne bala ked som isla rodit 😉 😉 😉 boooze ako ten cas leti.... uz aj vy mate rocik 😀 😀 😀 😀
moja... mrzi mato, ale moja polovicka mi uz dupka za chrbtom,lebo nutne potrebuje dokoncit na PC robotu.. tak papa ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
ahojte 🙂
moji sa akurát kúpu,tak rýchlo som tu 🙂
moje dve deti súp preč u ich otca,tak doma je úplný kľud,teda baby, to vám poviem,aký je to rozdiel,mať 1 dieťa a 3 deti 🙂
eri suiper,že ste tak dopadli, ináč ja si potom niekedy prídem pre to tričko
no ja som tuuuuu len sa mi uz 2krat zobudil mates tak som musela uspavat ale uz je doma L tak som mu ho venovala nech sa ide trapit :o)
jeej ahoj,no ja tu kuk iné témy,som tu dávno nebola,ale akurát ide M z vane von,ale asi pôjde aj on na pc,lenže ja som na normálnom,veď erik neni doma 🙂
dobre,len nič zas nestíham,sme boli u svokrovcov a dnes decká odišli,tak som ich ráno balila a idem im úplne upratať detskú izbu,takže mám čo robiť...no hlavne im musím oprať periny a vankúše,majú také protialergické,tak im to postupne taraz perem...no zajtra im to tu musím urpatať dôkladne,poodťahovať skrinky,atď....
a vy ako??? 🙂
no tak v poho len som unavena este som akosik nedospala to co som nespala v nemocke :(
no veď tam sa spať ani nedá,ja som to tam už zažila viackrát 😒
a kde ste všetky?????
no ja neviem beru pisala ze dojde v pondelok tusim nie? daska tu bola naskok ale manzelicek ju slusne vyhodil od PC a ostatne netusim kde su uz aby bol koniec prazdnin
nie,akurát som si spomenula,že berus príde až v stredu od baby, kiss je pri mori, daska tu bola a saska je ešte u svokrovcov 🙂
juuuuj tak som sa poplietla s berus...a kiss kedy dojde domenko? ... a to stretko 12-teho plati?
pati ahoj, no uz som nervozna zo zajtrajsieho balenia a odchodu, inak u svokrovcov super dost mi babina pomohla s malou a mala je tiez s nou super moc sa jej babina paci az mi je luto ze nemame babky stale pri sebe ☹
eri tricko staci poslat do vianoc vtedy idu nasi za mnou do de 😀
ja som mala super víkend,od obeda si Lili zobrala aj v sob. aj v nedeľu od M sesternica,tak som mala kľud,teda som grilovala a behala u deda po dome,ale viem,aké je to super,keď sa niekto iný venuje Lili a ja nemusím v kuse dávať na ňu pozor 🙂
eri jasné, veď my dve tu budeme, a daska tuším aj tak príde do BA,tak niečo vymyslíme a kiss snáď dorazí tiež 😵
kocky ale uz sa celkom tesim domov a myslim ze aj svokrovci uz budu radi ze budu mat svoj klud 😀 akurat ze bude zasa vsetko na mne...
mala sa uz prestala bat cudzich ludi teraz sa skeri na kazdeho a deticky sa jej velmi pacia tak jej budem musiet najst kamosku aby zasa nezabudla 🙂
sasi to chce súrodenca 🙂 a ja som tiež najradšej doma,vo svojom,tiež som teda rada inde,na návštevách,ale mňa to dosť unavuje 😒ale doma je doma 😉
eri 15 som tu neni ani ja,sme v Tatrách 🙂

ako vidim tak dnes tu zase nikto neni :(