icon

Debata o všem a o ničem. Přidejte se

beruska2x
21. únor 2009

Ahojky vitam vas 😉

beruska2x
autor
13. lis 2009

a rizoto s houbama bych si docela dala.. 😀 ja bych si dala docela dost veci, jen kdyz bych to nemusela delat 😀

saska.t
13. lis 2009

no zabila som pistacie este kakaovym pudingom a uz len prasknem 😝 ale mam dostat MS tak aspon to mam cim ospravedlnit 😀
beru idem sa umyt a do hajan takze pekny vecer a zajtra pisneme pa

pancake
13. lis 2009

tak ja opat neskoro
ale predsa 😀
robila som tie buchty su uzasne. zjedla som ich 6. a take velke. no a este mi zostalo cesto, tak som spravila plech pizze. ale mam navarene do nedele 😀 😀 😀

no a p.prisiel dnes z prace ze : tak som sa nudil az som sa hlboko zamyslel a v nedelu urobim zemiakove placky. 😲 😲 😲
no tak varim az v pondelok alebo utorok. 😅 😅 😅 😅 😅

no prsi a prsi ani von sa neda, tak len sedim a papkam.
ani test zase nevysiel, ale nezufam ved do 40ky mam este 8 rokov casu dost. 😎

ale inak ak pomozem ja som chcela varit spenatovy privarok
ten bude teda az na utorok
a zajtra este spravim vlassky salat. aby bolo co zobat.

veelmi sa tesim na silvestra. narobim si ocka a budem sa napchavat az do rana. 😀 😀 😀

pa idem spat. lebo som hladna.

kisska
14. lis 2009

Ahojte babulky, mne vecera vecer padol net, tak som nadavala,lebo to iste mi spravil minuly vikend a cez vikend nema provider hotline 😠 , ale nastastie naskocil, tak ich nebudem zabijat...
Uz vikendite?

pancake
14. lis 2009

kiss ani nie. p. je v robote pride az o druhej, ja som dala prave maleho spat a rano som bola na poste a kupit ten moj prach na pranie. 😀 😀
no a po ceste bol car boot sale /vypredaj kto co doma ma tam prinesie a preda za facku/ tak som narazila na 5ky Lonsdale tenisky pre maleho za 2 libry. tak som ich aj zobrala. nechcela som biele, ale co uz. su nove a su na dva suche zipsy. 😒

kisska
14. lis 2009

pekny nakup 😉
U nas je to velmi podobne, chrust sa niekde blazni s autickami (dufam, ze sa niekde nedorazia), maly mi rozobera stipce na pradlo a ja zavislacim,... kedze mam navarene. Tiez pride o druhej, tak na varenie zemiakov mam este cas...
Inak vcera vecer prisli z krcmy o pol desiatej, maly taky unaveny, ze sa nevladal ani dokupat. A rano vstaval az o pol desiatej... 😀 to uz ja som bola vyspana a dohovarala som malej, nech sa este neblazni, nech este oddychuje. Je to teraz strasne, ked zacne buntosit, tak si vecne najde mechur a za ten ma vytiahne z postele 😒 . Ked nebola este otocena, tak to bolo maximalne niekde v okoli a mala viac organov k dispozicii 😉

pancake
14. lis 2009

haha. tak si to uzivaj ved je to krasne. az na to vstavanie na wc... ☹
ja som robila zeleninovu polievku ale mala som uz uplny zvysok kecupu tak sup ho tam a dosrala som celu zeleninovu.. 😝 uplne zostala kysla. 😲 😲 😲

a je sranda v teme ako byvat... je tam jedna primitivka tak si precitaj. som tam aj napisala ale uz lutujem. ja tiez vsade pacham nos,. 😖 😖

saska.t
14. lis 2009

ahoj kocky

tak ja som prave doupratovala, varit tiez nebudem mame navarene a za hodku malu ulozim spat je tu aj tak otrasne pocasie akurat na spanie
zuzi take nakupy mam najradsej a robim ich pravidelne na ebay
kiss tak to som poznala aj ja a mala v zasade ked som soferovala sa mi supla pod rebra a ja som nemohla dychat vzdy som jej vynadala ale nepomohlo to 😅 mrcha kludne tam lezala a ked som vystupila z auta hned sa pekne presunula 😠 ani srdce si nechcela dat pocuvat vzdy odpochodovala na opacnu stranu a sestricky ju nahanali po celom bruchu 😀 a rano o 6 uz nechcela spavat tak som vzdy dostala take kopacky ze aj mna spanok presiel Dr. mi vzdy hovoril ze take dieta este nezazil 😀 😀 ze mi da hned peciatku ani sa este nenarodila - HYPERAKTIVNA ostalo jej to dodnes 😀

kisska
14. lis 2009

😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaaaj no zbohom, ale Adam bol presne taky, aky bol v bruchu, taky bol aj vonku 😉 😉 😉 akurat jemu vtedy vadilo, ked som dlho sedela za compom, alebo sa hrbila... hned mi dal najavo "mama vystri sa" a to komandovanie mu tiez zostalo... uz teraz ta zorganizuje - mami haci tuto, pooooo (mami, sem si pod sadnut) 😎

pancake
14. lis 2009

saska a ty si rodila tam? ze?
a ako sa nakupuje cez ten ebay? nedalo by sa to aj v slovencine? to v angline mi lezie na nervy a nepoznam vsetky vyrazy...
su tam aj aukcie. kamoska tak nakupuje nosene kabaty a predava ich v polsku. 😝 😝 😝

pancake
14. lis 2009

no napr. toto. je to poslednych 8 minut a stale je to len 0.99 £ ale postovne 5 libier!!! to si kupim nove ked je vypredaj!!!
http://cgi.ebay.co.uk/Boys-Bundle-6-12M-GAP-TIM...

saska.t
14. lis 2009

zuzi - ano rodila som v nemecku 😉 no nakupujem v nemeckom ebay a ano su to aukcie niekedy veeeelmi vyhodne a som s nimi spokojna, malu v zasade obliekam cez ebay 😉 v slovenc. to nejde ☹

pancake
14. lis 2009

a ako sa to posiela/ pride mi balik, alebo co tam mam spravit? ked to chcem???

saska.t
14. lis 2009

zuzi je to klasicka drazba ten kto ponukne najviac vyhrava, cenu zaplati dotycnemu na ucet a potom ti dojde balik, vzdy musis potom kazdemu dat hodnotenie ci si spokojna a ci to suhlasi s popisom tovaru, podla toho vies ci je to spolahlivy predajca, jeho hodnotenia si mozes dopredu precitat

pancake
14. lis 2009

najskor im ja musim poslat peniaze na ucet, a potom mi ona posle oblecko? ci ako to je? a ked sa mi to nebude pacit....??
slovensky ebay asi ani neexistuje. 😠 😠 😠 iba mimibazar. 😀 😀 😀 a tam su tie veci prehnane drahe aj ked su pouzite. 😠 😠

saska.t
14. lis 2009

zuzi ano ona musi uviest v texte ako moc je to oblecko opotrebovane nesmie klamat inak ju za to ebay moze pokutovat alebo zakazat jej predavat a ano posles peniaze na konto a ona ti posle balik, to ze sa tebe nebude pacit je tvoj problem mas tam foto a popis veci, preto ja väcsinou kupujem nove veci za polovicnu cenu alebo take co bolo 1x pouzite 😉
slovaci este ebay nemaju, kto by im dal licenciu pri tych podvodnikoch ktori ziju na SK 😅

saska.t
14. lis 2009

idem do hajan zatial pa, poobede nakuknem 😉 😎

pancake
14. lis 2009

spat cez den??? ja uz som sa nadlabla buchiet a povesala som pradlo. len nema kto za mna umyt riad. 😔

saska.t
14. lis 2009

jaj zuzi vidno ze tvoje dieta v noci spi inak by si vedela co je to spat na obed aby si dospala noc 😀

kocky tak my sme poobede kedze prsalo vybrali do ikei a ani nemusite hadat ze som tam oplieskala opät tooolko penazi 😠 novy regal pod telku doplnky no uplna katastrofa 😅

asi uz vikendite tak pekny vecer prajem 😉

kisska
14. lis 2009

zuzi tak, tak, aj tehule si radi pospia cez den... aj popri spiacom dietati... aj ked dnes mi to nevyslo... 😒

sasi ja do Ikei kvoli tomuto nemozem chodit 😎 😎 😎 a uplne najhorsie to bolo, ked som bola v Ikei vo Viedni... skoro som si tam poziadala o azyl 😀 😀 😀 Milujem Ikeu a hlavne jej taniere, misy a ine hluposti do kuchyne...horsie je to s ostatnymi vecami, ktore rozmerovo nesedia do "klasickeho" nabytku... Ale ja by som mohla mat v byte aj komplet Ikeu 😉

saska.t
15. lis 2009

kiss no sme na to rovnako obyvak mam cely ikea okrem sedacky a v kuchyni vsetky doplnky a taniere ikea, maju vyborne farby a tvary takze tiez im holdujem 🙂

pancake
15. lis 2009

baby hodtie mi tie surove taniere ikea, lebo ja tam chodim a nic som tam este pekne nevidela. a zrovna naposledy som tam zhanala taniere lebo ich potrebujem na sk. aspon 2 sady.lebo mam novu umyvacku. a ziadne sa mi nepaciali. 😠

no moj maly veru drichme 12 hodin v noci v kuse. ale zase ja ponocujem.
vcera som ale odpadla hned o desiatej.kukla som si film zahulime uvidime a ani neviem ako som sa vysplhala do postele.
no a je mi zle, boli ma zaludok a to mam z tych langosov,kolacov, vlasskeho salatu co som vcera robila a dnes p. vari placky tak krasa. 😝 😝 😝 asi zacinam mat problemy so zaludkom.pracem do seba piate cez deviate, lebo si mysilm ze ved aj tak budem tehotna, to sa strati a uz som pribrala 5 kilov, zduta som ako koza a este ani tehu som neni. 😠 😠 😠
mam nervy sama na seba. od rana. zle sa citim, vsetko ma boli, hlava neumyta..... 😝 😝 😝 😝
buduci tyzden podjedm do mesta a nieco pekne si kupim. asi teplaky 😀 😀 😀 😝 😝 o cislo vacsie aby som sa lepsie citila 😝 😝 😝

daskak
15. lis 2009

ahojte dievcata 🙂
dufam, ze ste mali krasny vikend 😀 😀 😀
zajtra nakuknem 😀
papa

pancake
15. lis 2009

nie surove ale suprove. 😔 😔 😔

cosi na mna lezie. som mrtva idem si lahnut este ze p. sa cely den stara vari a ide smalym von. 😵

pancake
16. lis 2009

tu nikto dnes? ja varim spenatovku a dufam ze mi nezhori. a mam pokazeny zaludok tak mam dietu. 😢 😢 😢

saska.t
16. lis 2009

ahojky kocky

tak u nas dost velka katastrofa, mala ma strasne hnacky (zase zubky) a tym padom aj velmi vystipanu ritku. Ked vydi plienku dopredu place uz som na nu minula polku bepanthenu.... chuda moje len place a nechce si na ritku ani sadnut takze viac-menej len stoji ☹
ja mam opät depku a este aj stale leje takze ani von nemozme....
Asi sa zacnem modlit, nech uz toto zasrane obdobie skonci lebo inak to je uplna katastrofa, tak na obesenie 😝

pancake
16. lis 2009

saska ja pouzivam od narodenia sudocrem a v zivote nebol maly zapareny. vyskusaj. bepanthen som kupila do prirucnej tasky len ked cestujeme ale nie sme s nim spokojny.... 😝 😝 😝
moj ma take hnacky ze ma aj bodicko okakane vzdy. a ide z neho len zlta voda. ako riedka horcia. on si len prdne trosicku a uz smrdi cely dom. 😝 😝 javascript:addEmoticon('😝','vBody')

kisska
16. lis 2009

Ahojte babulky, hlasim sa po vikende... aj ked u nas pokracuje, lebo aj drahy mal aj dnes volno. Boli sme v BA pozriet sedacku a postel pre maleho a teraz si nadavame, ze sme sa neskoro zobudili, lebo vsade su dodacie lehoty ze do vianoc to ani nestihame 😒 Ale zlomila som ho na meblik a aj pre nas sme nasli celkom obstojnu sedacku, tak sa vytesujem. 😉 Maly bol od vcera u babiny, tak bola asi celkom rada, ze sme sa vratili 😉
Aj vlasky som stihla, akurat nemam farbu, lebo ucnice mali novu majsterku a ta nemala kluce od skrinky s farbami 😝 ale co uz. Aj ked chrust sa netvaril dvakrat nadsene...

pancake
16. lis 2009

supni sa sama farbu. tie 10 minutove lorealky su suprove. ja uz pouzovam iba tie. a som vrcholne spokojna.ale nezabudaj ze ako kazda farba chytaju o VELA tmavsie ako je obrazok. ja pouzivam 7.14 blonde a som krasna tmava cokoladka. 😀

no a stale mam problemy so zaludkom a neviem co by som si tak mala dat. tak pijem iba harmancekovy caj s citronom a za cely den som zjedla dva krajce tmaveho chleba s olivovym maslom. no a krce neprestavaju. 😢 😢 😕

a opat sme sa vratili do starych kolaji s malym ,lebo si spomenul ze co je dobra zabava. 🙄 🙄 🙄 🙄
zase si pcha prsty do hrdla a vyzvracia vsetko. 😢 ani po dobrom, ani po zlom...
vyvrati a sranda velika. mama poupratuje a pyta jest zase. 😢 😢 😢 😢
neviem co s nim. uz si ho ani nevsimame /akoze nas to vobec nezaujima/ ale robi to pre vlastne potesenie.
a aj vtedy ked u nechceme dat to co on chce. napriklad pustit sporak, alebo prsty do zasuvky, alebo soferovat nase auto,.../prave vcera skoro spustil airbag/
jeho heslo je: nech zije zle! 😝 😝 😝

a bola som na shoppingu ale som si nic nekupila. aspon som usetrila. 😎 nic nemali.

kisska
16. lis 2009

zuzi no to nie je bohvieaka zabavka... trochu desiva 😕 Ja si pamatam, ze ked som mavala grckave obdobie pri umyvani zubov, tak casom to bolo take, ze som nemohla ani pozriet na zubnu pastu a uz ma napinalo...vies si tak vypestovat reflex...

Ja sa asi zase vratim k samponu, lebo nemam cas, robit to pravidelne a zduse neznasam, ked je vidiet vyrastanie farby. A nastastie na moje sedivaky mi aj sampon chyta dobre 😉 a to zvlada aj Chrust 😉

Inak zuzi, prave ma napadlo, skus vymenit harmancekovy caj za matovy a bez citronu a cerstvy chleba za starsi, pripadne suchare, drzim palce, nech sa ti ulavi...

Strana