icon

Debata o všem a o ničem. Přidejte se

beruska2x
21. únor 2009

Ahojky vitam vas 😉

saska.t
14. pro 2009

kocky ja som dnes bola so svokrovcami opät v ikei 😖 ani sa ma nepytajte kolko to opät stalo 😅
a kiss musela som si kupit celu novu supravu tanierov pretoze ty blbci maju moje taniere ale v inej farbe asi ju uz stiahli v tejto farbe (zelene) a mala mi nejake dotlkla a nemozem ich dokupit tak som kupila celu sadu tmavo-fialove 😅

beruska2x
autor
14. pro 2009

ahojky sasi 😉 dasi 😉 a vsechny...

no u nas des, Sima ma na dasnich bile kopce jak blazen, vzteka se u vseho az dostal na zadek.. 😅

pohadala jsem se s R, nic me nenasere jako chlap co lezi na gauci a rika mi co a jak a kdy a proc mam delat 😝 a kybicuje 🙄
hned bych ho flakla valecken na nudle ale nemam ho 😠

no holky u nas je poprasek snehu ale taky - teploty, hlasi az -20 na vikend 😠 v noci a -12 pres den, tak to bude maso...

beruska2x
autor
14. pro 2009

nastesti tu byl dneska deda - udelala jsem mu tvarohove knedliky se svestkama, tak jsem pokecala s nekym normalnim 😀

ty talire by se mi sasi taky libily 😉 ja mam modre sklenene ( dostali jsem je ke svedbe) nic moc 😝 a bilr 😅 a to uz nikdy 😖

beruska2x
autor
14. pro 2009

to je zese debilni vymluva 😠 😉

http://www.novinky.cz/zena/zdravi/186878-okukov...

saska.t
14. pro 2009

jaj beru takych chlapov mam tiez najradsej, ale D teraz nemoze kybicovat ked tu ma rodicov, hra formu tak si ju u nich nechce pokazit 😀
ja ked som sa stahovala do DE som si povedala ze uz si budem kupovat len prakticke a pekne riady aj ked budu trosku viac stat 😀
inak take modre som dostala aj ja su modre priehladne a pouzivam ich len ked grilujeme s ostatnymi lebo ma nemrzi ked ich rozbiju a uz ich je fakt len velmi malo 😀 😀 😀

beruska2x
autor
14. pro 2009

😀 to je vsude stejny....

jsem zoufala , malymu se zase tak rozlezl ten exem 😒 nechce se mi na kozni ale co pak pres vanoce kdyz to neustoupi 😖
se z toho pose.u uz 🙄

saska.t
14. pro 2009

http://www.ikea.com/de/de/search/?query=Färgrik

tieto sady mam doteraz som mala tie zelene a teraz som si kupila tmavo-fialove 😀

beruska2x
autor
14. pro 2009

hezke 😉 ja vubec nevim co bych si koupila.. nemam nic okouknute 😝

beruska2x
autor
14. pro 2009

sasi jdu pofackovat kuchyn, udelat na zitra gablik a prijdu 😉

saska.t
14. pro 2009

oki okolo 8 som tu

kisska
14. pro 2009

Ahojky berus - tak to ja mam doma valceky dva - jeden veliky a druhy taky akurat...a nastastie ich nemusim pouzivat na ine, nez na cesto 😉 😀 Vidis, mozno keby si bola vybavena, tak si R tolko nedovoluje 😉

sasi to je najhorsie, ked si nieco kupit MUSIS 😀 😀 😀 Ja som zase viac na tie velke stvorcove kameninove riady. Tie, co sa Zuzke nepacia 😉
Dieta dnes poobede spalo skoro 3,5 hodiny a to sme boli vonku mozno len pol hodku... Normalne som napiekla, navarila, umyla som dlazku... a cakala, kym sa zobudi namiesto aby som si lahla aj ja 😒 Inak tie mafiny dopadli celkom ok, az na to, ze mi trosku vadia kusky bananov, ktore na prvy pohlad vyzeraju ako nedopecene... ale nie su. 😉 A nalamala som do toho jednu cokoladu na varenie, tak su tam aj take kusky a tie su super 😉

beruska2x
autor
14. pro 2009

😕

saska.t
14. pro 2009

kiss toto su tie matne ale tiez velke mam aj stvorcove ale co z toho ked nemaju do sady moju farbu 😝
mala na nas opät skusala sama nezaspat a D jej dal 2 na plienku a uz spi, fakt nechapem ako to na nas stale skusa a o polnoci zacne knurat ze chce k nam do postele a my ju budeme musiet vziat aby nezobudila cely barak 😠 mrska jedna ale su tie deti vychcane to je neuveritelne ako stale skusaju rodicov

beruska2x
autor
14. pro 2009

sasi no to si pis... Sima na me zkousi pekn harakiri a pred ER je v klidu, ten by mu 2 supnul totiz, taky jsem dostala "vynadanoů ze jsem na nej moc mirna ze sebou necham orat 😝

nojo... ☹

saska.t
14. pro 2009

no tak ja uz taketo situacie neriesim, vzdy ide D lebo ja by som ju hned lutovala ale to nie je vzdy ta najlepsia moznost ....
potom sa citim ako krkavcia mater ☹ a mam vycitky ze som ju nevzala na ruky tak teraz sa hra tato na drsnaka a mne to drasa srdce 🙄

beruska2x
autor
14. pro 2009

no kdyz oni to desne zneuzivaji, mrsky ☹ Sima breci poodejde a smeje se mi do xichtu 😝 to je desnej darebak...
uz i mama v patek rika hodnej chlapecek a v nedeli papa lotriku 😀 😀 😀 😀 😀

beruska2x
autor
14. pro 2009

dneska mi roztrhal vanocni papir na tom velikym platne, vytahl ho zpoza skrine!!! a to je 60x80 tezky veliky...
myslela jsem ze me trefi...
ted ma konicka stat na parapetu, koukat z okna a opatlavat mi okno 😝 a ten rev kdyz ho tam nechci dat... 🙄

saska.t
14. pro 2009

inak v momentalnej dobe sa citim ako nescopna matka, raz len na nu jacim raz lutujem a nikdy neviem ci robim spravne keby na toto spravanie existovala prirucka ako sa zachovat v danej situacii vobec by som sa nehnevala 🙂

beruska2x
autor
14. pro 2009

no to mi povidej, on jeci a ta delam co delat tak jeci vic 😲

saska.t
14. pro 2009

no uz sa nebudem stazovat, aj ked momentalne obdobie s malou je katastrofalne a v zivote taka zla a ujacana nebola 😒

beruska2x
autor
14. pro 2009

sasi to je ale tema zubama, Sima je taky desne zlostnej, co se mu nelibi tak kouse ☹ a taky to nedelal... 🙄

saska.t
14. pro 2009

doprdele este aj superstar ma nasrala 😀

beruska2x
autor
14. pro 2009

me taky 🙄

hele ta Dara vase vyzera suuuper 😉

beruska2x
autor
14. pro 2009

teda kde jste vsechny 😲 ja jsem vyspravila to posramoceny baleni darku... chtela jsem koukat na Tv, mame asi 50 programu a nikde nic nedavaji co by me zaujalo 🙄
tak nevim jestli si mam pustit DVD nebo jit spat 😀

saska.t
14. pro 2009

beru padol mi net prepac...
pojdem tiez spat mala za chvilu zacne vystrajat tak sa pojdem psychicky pripravit 😀

beruska2x
autor
15. pro 2009

ahojte holky 😉

u nas je teda dneska naaadherne, je sice -2 ale sviti slunicko, vsude je poprasek 2cm bilyho prasanu no nadhera, fakt mi dneska az doslo ze budou vanoce 😀
byli jsme ted hodinu venku, Sima pesky, na klouzacce, houpackach 😉 no a usnul mi ted na zemi na polstari, uplne k.o. 😉

pekne utahanej provetranej, doufam ze bude takhle pekne zitra na ty trhy 🙂 jeee svaracek bude, uplne ho citim jak vooooni 😀

co vy, kde se vsici courate???

beruska2x
autor
15. pro 2009

kouknete do alba na fotky jak k nam prisly vanoce 😀

saska.t
15. pro 2009

cauky kocky

no beru krasneeee az vam zavidim u nas nic len voda a zima 😝

u nas noc po vecernom vyprasku uplne super o pol 5 mlieko a do 9 spala mrcha a teraz uz zasa jaci a musim povedat, ze miluje susene jablka a st 😝 le nejake zuje v puse
a dnes babina kvoli nej robi zemiakov 😝 sulance s makom a struhankou tak nemam ani odvahu pipnut ze je to sladke t 😝 k my dnes 1x sladky obed 😅 pre malu 😀

kisska
15. pro 2009

Ahojte babulky - berus krasne, aj ja chceeeeeeem, no asi idem este vyvetrat dieta 😉 U nas len slnko a mraz 🙂

Sasi neboj, kym to bude papat na obed, do vecera to vylieta. My uz mame zakazane sladkosti neskor ako na obed, lebo potom sa Adam nevie zmestit do koze 😒 .
Ale dnes vecer ide k babine do NR, tak tam bude mat zase trosku iny program.... Zajtra rano mame tepovanie sedacky, potom v BA zubara, nakupy, Inchebu... uz teraz som k.o. ale tesim sa, lebo budem mat uz pokoj 😉

beruska2x
autor
15. pro 2009

sasi nase babi dala taky Simovi kolinka s makem a cukrem.. no co muz delat ze...

kiss ty jo to mas program jak prezident 😀

Strana