icon

Debata o všem a o ničem. Přidejte se

beruska2x
21. únor 2009

Ahojky vitam vas 😉

beruska2x
autor
5. bře 2009

nemam, ta od tebe - na to jsme neprisla co a jak a jednu jsem zkousela ale asi je placena 😝

erika107
5. bře 2009

no ja som este stale nebola s tou babulkou takze nemam ziadne infosky o tej stranke

beruska2x
autor
5. bře 2009

nedavam eri, ja nevim nejak nam nesedel, ma normalni a staci mu to usne v 18 a budi se v 5 takze to neresim...

erika107
5. bře 2009

juuuuuj tak to mas super nas ked si da good tak zaspinka okolo pol siedmej a vydrzi do tretej ... teraz nam dosiel a u nas v lekarni ho nemali tak som mu dala obycko nutrilon a vydrzi mi spat len do polnoci :(

saska.t
5. bře 2009

tak davco by to zvladol 100% niekedy aj lepsie ako ja 😀

saska.t
5. bře 2009

ja davam gute nacht flasku od hipp a tiez super od 19,30 do 5,00 spime bezne 😀

beruska2x
autor
5. bře 2009

manza tak v poledne maleho uspal, uz jsem mela nervy v kyblu za cele dopoledne, furt prska, naucil se traktor, spat to ne, pisti jak sirena..

erika107
5. bře 2009

tak to mate zlatych muzickov 🙂 ... a potom su vasi drobci uz hore? lebo nas si poslednu dobu somna striela kazdy den je od 3.00 hore spieva si v postielke a chce sa jasit...ja sa robim ze ho nevidim a nepocujem ale on zacne skriekat tak ho musim vybrat z postielky dat si ho k sebe a p otom je dobre uz

beruska2x
autor
5. bře 2009

😀 😀 😀 😀 jojo Sima me kazde rano tak v 6 jecenim vyhani z pelisku 😅

erika107
5. bře 2009

no aj matesko poslednu dobu skrieka a pluuje... proste robi bordel a najnovsie ma za tie kratke vlasy dokaze tak tahat ze mam pocit ze mi ich vytrhne s korienkom

beruska2x
autor
5. bře 2009

vlasy, me bere bryle, usi taha, stipe, skrabe, nekdy si pripadam jak ozembouch 😝 nebo prolejzacka, mi skace - peruje na brise a musim mu zpivat no desna sranda za pul hodky jsem total

saska.t
5. bře 2009

no tak to ste este nepoculi a nevideli ellinku ako dokaze jacat 😀 , ked sa o 5 zobudi dostane jedlo a do 7,00 este spi potom uz musim vstavat inak by ma zaskrtila 😀

erika107
5. bře 2009

no nas je taky isty len by robil od rana zlobu ... ked robim snim somarinky je v pohode ako nahle prestanem zacne rev ... vecer padam do postele ako zbity pes

beruska2x
autor
5. bře 2009

no manza nam nadava ze je po odpoledni nebo po nocni a ani se nevyspi...uz aby bylo pekne, bueme chodit ven ale co mam s nim delat? prece mu pusu nezalepim 😀 😀 😀

beruska2x
autor
5. bře 2009

eri tak to jsou vsechni stejny, certiska 😝 utahali by vola ☹ a jak ho polozim tak spusti, i kdyz mu jdu pro jidlo, na WC, no desny je jak drab 😝

erika107
5. bře 2009

mame to podarene deticky 🙂

oky babulky pre dnesok sa s vami lucim idem do hajan aby som nieco mala aj z noci xixi lebo satanek sa zobudi o polnoci a predpokladam ze potom sa bude stale budit 😠

beruska2x
autor
5. bře 2009

eri papa taky bych sla ala manza do hodky je tady a to by me stejne zvedl 😝

dobrou noc a pekne sny 😉

erika107
5. bře 2009

no nas maly je ako svajciarske hodinky 🙂 xixi ked nema na mminutku hotove jedlo robi rev na celu bytovku 🙂 ... oky bru nocku a krasne snicky prajem

beruska2x
autor
5. bře 2009

hezkou noc vsem papa 😉

saska.t
5. bře 2009

kocky idem aj japrajem krasne snicky a zajtra v plnej zbroji 😀

beruska2x
autor
6. bře 2009

ahoj holky, opet balim malymu veci tak uvidim, treba sem nakouknu ale jinak vsem krasny vikend a v nedeli papa 😉

saska.t
6. bře 2009

Berus- a ty ma tu zase nechas a prasis prec? ☹ juj som ani nepocitala s tym ze uz zasa ide vikend 😠 a tu prsi ako z krhla no fuuuj 🙄

kisska
6. bře 2009

Ahojte, aj tu je otrasne pocko... 😒 Tiez nemam pocit, ze ide vikend, drahy robi aj zajtra a zvysok vikendu prespi (ked ho necham). Chcela som ist na vystavu Expo dieta (ci ako je to), ale asi nepojdeme nikam. V sobotu to nestihneme a v nedelu to uz asi nema vyznam...

kisska
6. bře 2009

Berus - uzi si pekny vikend aj za nas 😉

beruska2x
autor
6. bře 2009

holky moc dekuju, byla jsem s malym koupit jeste Nutrilon sebou, ted peru pracku at toho nemam v nedeli tolik, do toho mi volala mama jestli muzu koupit pecivo a manza co mu nemam zapomenout vzit sebou 😝 😝 😝 😝 😝 😝

za tu dobu co k nasim slou jezdime se z mych kamaradu stali jeho kamosi takze se tesi vecer na pivko 😉
a ja budu s maminou doma klabosit 😀

a prsi tady stridave, nevim co tam budeme delat zavreny v baraku, uz aby bylo fakt pekne....

mejte se krasne vsechny

jo kiss na veletrh bych jela taky ale tech penez ☹ by se mi urco spousta veci libilo 😕
papa

kisska
6. bře 2009

berus vies ako je to - kde nic neni, ani smrt nebere 😉

3558
6. bře 2009

zase som nakukla a tu nikoho. ☹

saska.t
6. bře 2009

zuzi - musim to sem napisat - rozmyslala som ze by som z malou letela sama domov, zoberu ti do lietadla normalne kocik??? pretoze ten musim brat,na SK mi ho nema kto pozicat takze autosedacku a kocik musim brat 100% ale zase neviem ked pojdem sama ako zoberiem tasku malu kocik 😠 no asi som si to uz rozmyslela s tym letenim 😝

dididi30
6. bře 2009

ahojte
saska no ides ku kociku az k lietadlu, tam ho daju do batoziny a potom ked vystupis ho uvidis az tam kde sa dava batozina, no co ti poviem, no comment.....
ja som isla sama s dvoma detmi a zvladla som to, ved co ti treba, len prirucnu a ides 😉 batozinu daj ako batozinu, nenos ju, viem ze to treba zaplatil, ale mysli na to ako sa odnesies 😉
neboj ja som zvladla prirucnu , kocik , maleho malu a aj seba 😀

saska.t
6. bře 2009

didi- no ved uvidime ako to bude este si to rozmyslim 🙂

Strana