Debata o všem a o ničem. Přidejte se
Ahojky vitam vas 😉
berus, no pocuj ty si aka poslusna zenuska, takto si nechas dirigovat musikom, hihihi
inak aj moj muz to nema rad, ale ja som v tom ustupcivejsia, mne zas vadia ine veci, co su zas pre muza banalne...
ano v tatralandii sme boli v lete, ked tam bolo westernove mestecko, to bolo fajn, aj pre malu to super.
Jednoznacne dovolenka na slovensku na Liptove, jednoducho krasa.
berus, no ja do piestan, tie milujeeeeem 😵
inak skoda,ze su vraj zatvorene kupaliska, tak radi sme tam chodili, mne ta smradlava voda tak vonala 😀
did neboj ja se snim nepru, nema to cenu on mu to malej ukaze sam, to padnou iluze 😀 😀 😀 😀 😀
Kocky ja pre dnes koncim muz zacina brblat ze sa mu nevenujem 😀 tak dufam ze zajtra sa nam ta debata rovnako dobre rozbehne a prajem vam este pekny vecer...
berus, dididi zajtra uz tu alebo este v starej teme? asi tu nie?
saska jasne ,ze tu 🙂
dobru nocku a pozdrav rodinku 🙂
baby aj ja sa luuuuuuuuuucim,uz sa mi oci zatvaraju, dobru nocku 😵
taky pujdu, chci se jedn den vyspat, v pondeli jdeme na kontrolu na kycle tak to bude fofr taky...takze zitra si uziju volno..
kto mi ide opravit smajlikov, ked vy odchadzate a mala je u starkych??? pomoooc
dobre rano 😉 😉 opet jsme od 6 vzhuru 😝 nastesti je venku lip - nefuni snih tak pujdeme na chvili ven...
Dobré ranko, jen se trochu vtírnu 😀 😀 , Beruško, my jsme vzhůru od 4 od rána, malej je děsnej ďábel 😀 😀 😀
😲 😲 😲 to je jeste tma jak blazen.. no to by me trefilo asi 😖 doufam ze k tomu nedospejeme 😅
jinak ven jsme nesli, usnul mi n a valende, hlavne ze rano strasi a ja tu ted cumakuju zbytecne 😝
Začalo to asi v pondělí, no každý den vstáváme v pět ráno 😝 😀 a od toho pondělka vždy obden se vzbudí ve čtyři ráno s děsným křikem, pořád nějak nevím, co to je a strašně moc doufám, že ho tenhle móres přejde 😅
tak to nas usina i bude se se smichem to jo ale na me pak haleka at vstavam 😉
Tak to se máš, náš Honýš ten se třeba vzbudí ve čtyři a když je v dobré náladě, tak si do pěti kecá a směje se a tak, ale jak ho čapne raplouš, tak nám nezbývá, než ho z postýlky zvednout a nosit, což je děsný takhle po ránu, to máme s MM dojem, že snad váží 100 kg a přitom váží "jen" 9" 😀 😀
no nas chce porad "skakat" peruje na nohach me na brise nebo na nohach a vecer mam ruce vytahany ja opice 😀
ahojte babule o com kecate 🙂 dnes....
inak podobnu temu tu máme,mohli sme kecat aj tam......ze dididi 🙂
volna diskusia pre mamicky ktore si vedia ulahcit zivot 🙂

tinaa - a Tatralandiu ste skusili? ano Ziarska dolina sa to vola.