icon

Debata o všem a o ničem. Přidejte se

beruska2x
21. únor 2009

Ahojky vitam vas 😉

saska.t
26. bře 2009

mala papa tiez krasne v stolicke ale po case sa nudi a strka si do plnej pusy ruky prska a smeje sa na mna a vsetko jej pada von a mna ide jebnut tak sa par krat zhlboka nadychnem a potom pokracujeme v papani 😀

saska.t
26. bře 2009

kocky idem pustit psy von a do hajan som docela ko takze pekne sny berus plno romantiky a zajtra opät tu!!! 😀

beruska2x
autor
26. bře 2009

😀 😀 😀 😀 aspon vyuzijes ty dejchaci kurzy pred porodem 😉
no Sima se nejvic smeje kdyz ma spat, to ceka jestli se na nej podivam a hned se tlemi.. teda pres den..

3558
26. bře 2009

lenze moj vsetko co da do pusy hned vypluje a smeje sa na tom. a ukazujem prstom no no no, aj zvysim hlas, ale nepomaha. aj by som mu capla po riti ale nedociahnem tam,lebo je zapasany. a to po novom papame bez podbradnika,lebo si ho strhne. mam len take na suchy zips, a on ho natahuje dokedy si ho neda dole. tak po papkani sa prezliekam aj ja aj maly. 😝 😝 😝
mam celkom na to nervy a neviem co mam robit. on proste nepocuva.a smeje sa mi do oci.
ale rano o stvrtej si v postielke zacne spievat a tlieskat rukami tap tap tapusky isli macky na hrusky.
tak sme s muzom mali kulturnu vlozku a po dvadsiatich minutach zase zaspal.. 😀

beruska2x
autor
26. bře 2009

sasi papa zitra dobrou 😉

patricia1971
26. bře 2009

babulky,idem do hajan,som ako po nočnej a ďaľšia nočná ma určite čaká ☹

tak dobrú nocku,zajtra mi držte palce 🙂 pa

beruska2x
autor
26. bře 2009

😀 😀 😀 ty jo zuzi to je narez... jee ja se tesim az bude umet nejakou pisnicku 😎 to muselo bejt pekny ne? hlavne ze zase usnul.. to Sima se vzbudil ve 4 na jidlo a uz spat nechtel!!!!

beruska2x
autor
26. bře 2009

pati papa a dej pak vedet 😉

saska.t
27. bře 2009

Caute kocky,

tak my sme mali dnes hroznu noc kazdu hodinu bola mala hore tak sme sa vobec nevyspali, beru bud rada ze vam este nejdu zubky 😠
pati ty daj vediet ako si dopadla u policajtov 😉

kde nam vlastne zmizla kiss uz tu tak 3 dni nebola 😕

beruska2x
autor
27. bře 2009

ahojky no jak to slysim tak jsem zvedava kdy ty zuby vypuknou 😕 zase kamaradka me uklidnuje, ta si vsimla zubu az kdyz se mala rehtala na plavani.. vubec o tom nevedeli 😉
tak uvidime...

ja jsem si taky vcera vzpomela na kiss..
na pati jsem zvedava, kdyz hostum u nas u hotelu ukradli auto tak prijeli policajti i s psacim strojem, asi mysleli ze my mame na klavesnici jiny pismenka 😀
mam na to docela vesely vzpominky ale pred lidma jsem se za ne stydela - byli to cizinci 😅
tak jsem zvedava jak dopadne 😵

saska.t
27. bře 2009

no ja som tiez dufala ze nebudeme o nich vediet a vidis ako sa trapime ☹ takze moc sa neteskaj 😀 aby si si potom stihla vobec vydychnut 😉

daskak
27. bře 2009

ahojky babenky,
aj my sa trapime so zubkami... ja cakam ako diva ze uz uz ich uvidim hore a oni svinuchy vylezu dolu... takze hore nemame nic a dolu 4 🙂 😀 ....
sasi ajmy v dnoci spime na h... 😠 uz radsej v noci ani nepozeram na hodinky.. a ellka ako papka? my uplne hrozne kym sa mu prerezali, teraz o cosi lepsie..
berus: ani my sme o zubkoch pri prvom ani nevedli kym sme ich nezbadali.. a teraz 😝 😝 😝
pati: a mala uz nechce ceckat ani v noci?

saska.t
27. bře 2009

dasi - ahoj aj papanie sa nam o dost zhorsilo, hlavne obed no co uz musim vydrzat aj ked uz som z toho dost vycerpana a nevyspana ☹

3558
27. bře 2009

ani moj nechce papat a stale place

a kisska mi pisala ze maju pokazeny pocitac, tak par dni bude mimo. ale zajtra pozajtra uz hadam pride medzi nas. 😉

maly konecne zaspal a mal spat o desiatej. ale tak plakal,ze mi zaspal na rukach. chuda unavene.

dnes mame este struckovu polievku na kyslo a vyprazany syr, ale zajtra som sa rozhodla ze budu palacinky v ramci setrenia. 🙂 nemozem ist ani do tesca mame auto na MOT. tak cakame kolko si zapytaju. 😢

3558
27. bře 2009

MOT= STKcka

saska.t
27. bře 2009

jaj zuzi ani nehovor mala tiez stale place ale uz som citila ze dalsi sa rve von ☹ a ja som uz taka unavena ze ani nevidim.
My sme davali auto dokopy na SK a vyslo nas to 360 eur, tu by nas to stalo 2x tolko 😠 ja budem v nedelu robit sekanu som sa rozhodla 😉

3558
27. bře 2009

sekanu miluje moj P. so zemiakmii na kyslo. 😵 😵 😵 😵

ty mas muza slovaka?

beruska2x
autor
27. bře 2009

holky jeste ze nemam auto, samy prachy to stoji a jeste se kradou kola 😀 😀 😀 😀

Sima opet poo spal hodku, tak jdeme ven a pak ho dam jeste jednou, koupim aspon tvarohy a udelam strudly s tvarohem a merunkama 😉

ja mam na zitra jeste hrachovou kasi a manza chce uvarit koleno, Sima jidlo ma a v nedeli udelam rybu na zelenine a brambor..
pristi tyden chodim manza na obedy tak si udelam nejake rizoto nebo neco sup sup a nevarim!

saska.t
27. bře 2009

zuzi - cecha (moravaka)Brno 🙂

3558
27. bře 2009

tak mu sprav aj ten privarok, 😉

3558
27. bře 2009

a kde ste, vo svajci?

patricia1971
27. bře 2009

ahojte moje,tak všetko je na prd 😠 poliš super,ochotný,že bude pomáhať,ale to bol nejaký nadriadený z kriminálky,to manža musí teraz ísť na normálnu políciu a tí musia riešiť,je to podľa obvodov...takže potom dám vedie ☹
sasi som sa nahodila,len tá kojenecká podprda 😀 všetky normálne sú mi malé 😀 a doteraz chodím len v kojeneckých 😀
ste zlaté,že ste na mňa mysleli 🙂berus tie tvoje trefné poznámky 🙂 🙂 🙂

zuzi dne som bola u mesiara,kúpila som 15dkg hovädzinky,ako si písala,už je naporcovaná v mrazáku,aj kuracie a veprové pre Lili,tak to tam má na mesiac

dasi malá ke´d vidí a cíti cecok,tak sa otáča na druhú stranu,ale už to neriešim 😉

beruska2x
autor
27. bře 2009

jen se smej mam jeste jeden - osobni zazitek v praci z kancelare mi ukradli batoh s penezenkou s dokladama a vsim, zbyl mi jen mobil a klice od bytu - zavolala jsem policajty - kvuli dokladum - zneuziti a tak a prvni co mi rekli - Dobry den, to ukradli vam?? - ANO. - Tak mi ukazte doklady a sepiseme to... DVE minuty pred tim jsem jim rekla co se ztratilo!!!!!!!!!!

myslej za mam sebou patery nahradni??? manza jim tenkrat rekl jestli nejsou padli ny hlavu 😀

proste gumy, hlavne ze to maji vse sepsany 😝 😝 😝

saska.t
27. bře 2009

zuzi - nemecko ale aj v svajci sme boli len tam ti nedaju trvale papiere a moj drahy zil uz 13 rokov v DE a ma tu dobre platenu pracu tak zatial tu ostaneme ale obaja dufame ze nie navzdy 😉

pati - no zachvilu koj. podprdu odlozis a aj prsa sa zmensia 😀 potom budes moc nahodit push-up aby ti mali policajti kam pozerat 😀

patricia1971
27. bře 2009

berus 😀 😀 😀 😀 😀

sasi veď aj teraz majú kam pozerať 😀 😀 😀 potom to bude horšie 😠 to už len ush-up mi pomôže,mám odkojené 3 deti,tak už mi tak pekne nedržia ako v 20tke 😀 😀 😀 😀

a aké podprdy sú dobre????máte nejaké typy???

saska.t
27. bře 2009

no to my hovor ked mi odislo mlieko a kukla som do zrkadla skoro som odpadla a to si vzdy vsetci mysleli ze mam silikony 😀
ja teraz nosim sportove este som sa nedostala do obchodu aby som si kupila nove a stare podprdy su mi male, ale uz sa chystam 😀

beruska2x
autor
27. bře 2009

je to trapne ale ja mam rada hlavne pohodlne, samo mam taky krajkove a korzetovou kdybych chtela byt za damu ale spise nosim normalni s kostici...

kdyz jsem doma se Simou tak me to nejak nebere, ale posledni dobou se mi nejak sape po vystrihu 😀

pati no a oni na ne nevlitnou, urco tam je kontakt, tak bych je zkontaktovala atd...hele tohle je asi vsude stajny co? 😅

patricia1971
27. bře 2009

berus to máš pravdu,to je

no idem za malou,zase tu reve,pa večer 😉

saska.t
27. bře 2009

beru - preco trapne? ja tiez nosim tie sportove pretoze su max. pohodlne pevne siroke ramienka, nosila som ich ked som bola tehu, aby mi udrzali tie balony 😀

beruska2x
autor
27. bře 2009

no moc sexy to neni 😉

Strana