icon

Debata o všem a o ničem. Přidejte se

beruska2x
21. únor 2009

Ahojky vitam vas 😉

beruska2x
autor
30. bře 2009

holky malej se udrzi na 4!!!! vzdycky se tam dostane a cuci kolem a nevi co ma delat dal 😀 😀 😀 😀 😀 a padne na bricho 😀

patricia1971
30. bře 2009

berus to je super 🙂 to za pár dní na to príde 🙂 🙂 🙂 a potom si už neoddýchneš,budeš ho musieť sledovať stále 😀 to Lili kam ideme,tam mi všetko vyhádže,ona všade stojí a vyhadzuje veci.....som obedovala,tak mi už vyhádzala 2 skrinky...a čo je v detskej izbe a v obývačke ani nehovorím.....si poviem,že zlaté časy keď ešte nelozila 😵 teraz je zlatá,ale musím ju mať stále na očiach,ale úplne stále 😒a to ma už unavuje 😢....takže baby sa tešte 😀 😀 😀

beruska2x
autor
30. bře 2009

no my mame takovy blby madla tak doufam ze je tak brzo neotevre 😉 a ty zarazky jsi dat nezkusila?? 😝

patricia1971
30. bře 2009

nemám také....kde to predávajú???v IKEA???? 😉

beruska2x
autor
30. bře 2009

urco i v prodejnach pro deti a mozna v domacich potrebach...

http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/8010...

beruska2x
autor
30. bře 2009

maji i zarazky oken, dveri... ja je mam dame na dverich na balkon .. muzes nechat vetrat ale maly si neotevre a malou dirou neproleze 😉

patricia1971
30. bře 2009

berus dík....ty snáď ovládaš všetko 🙂 u nás to lepím lepiacou páskou 😀 a tú dáva zo šuflíkou preč 😀 ...ale v kuchyni mám 2 poličkové skrinky,tam mám všetky také kuchynské spotrebiče,tak tie mi rada vyhadzuje,tak snád to prežijú 😀

beruska2x
autor
30. bře 2009

kup ji v domackach sadu plastovych misek, drevene nacini - varecku a tak a at vari s tebou ale se svyma vecma a bude rada a nebude kramarit 😉

patricia1971
30. bře 2009

berus ona všetko má,ale to ju nebaví 😠 to ešte po Pauli má všelijaké riadiky,aj varešku som jej dala,ale smola,ju to baví vyhádzať na zem a vtedy je spokojná....a to sa naučila otvárať tie rolldoor skrine a to keby si ju videla,tam mám na zemi uložené v košíkoch všeličo,tak ako rada to vyhadzuje 😀

no už konečne spí,tak mám chvíľu volna,idem po nej spratať ten bordel 😀

daskak
30. bře 2009

kocky tak mi prosim pekne dnes nechcemeani nic jest ani spat ☹ ☹ ☹ ... den blbec....

pati: presne toto poznam... len ja nastastie nemam v obyvacke sufliky... 😎 😎 a tie v kuchyni nevladze este zatial otvorit...

berus: gratulujeme 😉 😉 😉 .. za chvilku budete lozit... vsadeeeeeeeeee.... je to naozaj krasne, ale ako napisala patka narocne obdobie na pozornost...

saska.t
30. bře 2009

aj ja gratulujem, 😀 tak mala je na 4 -roch uz mesiac a dopredu jej to stale nejde len dozadu, ona asi tusi ze je znamenim rak 😀

daskak
30. bře 2009

uz konecne zaspal..... 😎 😎 😎 😎 ....
sasi: aj moj muz je znamenie rak a tiez niektore veci robi naopak... 😀 😀 😀

beruska2x
autor
30. bře 2009

tak mi jime super ale totalne nespime pres den dneska v souctu 1 hodinu za cely den ... na 3x 😅 😅 😅 😅 😅
ted uz samo spi byl totalne grogy, no hlavne ze neni protivny a snad se to brzo nejak upravi 😠

jinak holky moc dekujeme, zatim nevi jak na to tak uvidime 😉

ja jsem ted dodelala rizoto s kurecim masem a domyvam nadobi a je to 😀 a konecne k nam dorazilo jaro!!!! 😉

erika107
30. bře 2009

ahojcek babulky

tak aj nas matisek sa da na 4 ale prd stoho pokolise sa a znova padne na brusko :( no tak je mi jasne ze si este dllllllllllllho pockame kym mu to pojde 🙂 je lenivy ako vos pod chrastou 🙂

erika107
30. bře 2009

pati: tie zabezpecovacie prkotinky na dvere a na zasuvky som videla aj v mobelixe byvaly europamobel na zlatych pieskoch

beruska2x
autor
30. bře 2009

ahojky eri 😉 no neboj on taky cuci a nevi co a padne na cuchometr 😀

erika107
30. bře 2009

dnes som bola po obchodoch a ani za prd neviem kupit malemu prechodnu bundu ani capicku ... bundy ani capicky uz nemaju v obchodoch neviem kedy vykladali jarny tovar ked uz nicoho niet :(

beruska2x
autor
30. bře 2009

hm ja koupila v povanocnim vyprodeji 😉 bundu z next za 400,- a to ji jeste bude mit na podzim 😀

erika107
30. bře 2009

no ja chcem tiez kupit 86 stym ze to bude mat aj na jesen ...

tuto noc sme mali prisernu maly sa mi stale budil a potom nakoniec spal celu noc primne lebo by som ani oko nezazmurila ... neviem co mu zase bolo :(

beruska2x
autor
30. bře 2009

jasan ohrnula jsem mu rukavy a je to 😉 me spis ted trapi ze nevim jak s fusakem, dneska jsme sli v 8 rano do mesta a bylo 5 stupnu, takze poho ale v poledne je 15.. tak jak ho mam oblikat a fusak jak?? no .. 😅

erika107
30. bře 2009

no toto aj mna trapi lebo s tym pockom je to nevyspitatelne :( chvilku slniecko svieti a o chvilku lejak tiez mam z toho velku hlavu :( bojim sa aby mi neprechladol

beruska2x
autor
30. bře 2009

no prave, ja teda mam zimni zavinovacku od Emitexu , takze ted asi kdyz pocasi vydrzi tak 4 dny takhle teple tak budu davat tu, je teplo, ....

erika107
30. bře 2009

no ved uvidime vraj sa ma do konca tyzdna oteplit na 18 stupnov moc sa tesim 🙂

moaj idem ta opustit nie som vobec vyspana tak idem dohnat aspon trosinku spanok...bru nocku a pozdravujem vsetky babulky pacek

beruska2x
autor
30. bře 2009

eri mej se krasne a doubrou noc at se pekne vyspis 😉

beruska2x
autor
30. bře 2009

vsichni spite 😢 😢 😢 😢

3558
30. bře 2009

no ja zase neskoro.
baby maly mi place pred vecernym spankom 2 hodiny v kuse. opakuje sa to uz tyzden. neviem co mam robit som zufala. ked ho chytim na ruky prestane. dam ho do postielky zacne.
problem je v tom, ze maly mal silny reflux do nedavna. a ked sa rozplace, vsetko sa z neho vyleje a zacne sa dusit. mam strach ho nechavat sameho v izbe. neivem co mam robit. 😢 😢 😢 😢 😢

patricia1971
31. bře 2009

ahojte, no kde ste boli včera večer???? mne syn nedal pc,tak som mala smolu,ale o 21 hod. som išla spať,lebo tento môj poklad v noci dosť mrnčí 😠 idem za chvílu na gyndu pre antikoncepciu, štvrté bábo nechcem,tak sa musím ošetriť takto 🙂 a potom idem pre tie čajíky,tak uvidíme,ako budú Lili chutiť 😵

u nás vyzerá krásne,len je zima,tak snáď už bude normálne počasie

daskak
31. bře 2009

ahojte 🙂 🙂
pati aj nam posli slniecko 😉 😉 😉 ... kolko krat ste boli v noci hore?? mylen tri 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzi: okolo 8 - 9 mesiaca je vraj babo najviac naviazane na mamu.. a vraj viaczacina vnimat strach ☹ ☹ .. no my sme mali to iste a ako to samo prislo tak to samo odislo... chce to trpezlivost...

eri: mali ste lepsiu noc ako predoslu??

berus, sasi: este spite?? 😉 😉

patricia1971
31. bře 2009

ahoj dasi 🙂 ....noc strašná!!!!!! 😠 asi 5x mrnčala,som tam stála pri nej s čajíkom ako krava a mala som nervy,lebo sa mi chcelo stráááááášne spať 😀 ...neviem,kedy to prejde,lebo tie staršie dve mi v noci spávali 😵

a slnko už zašlo aj u nás a sú tu 4 stupne,takže kosa jak v ri.. 😀

saska.t
31. bře 2009

Ahojte kocky,
no ja som sa vcera k PC tiez nedostala, mali sme tu nanho technika 😉 , mala dnes v noci v pohode mrncala asi len 2x

zuzi - vyvis matrac na spanie daj pod neho vankus tym padom maly bude mat vyvysenu hlavicku a uzkost osemmesacnych je normalna tak si nerob starosti 😉

pati - aj ja idem buduci pondelok na gyndu chvalabohu ale furt nemam jasno ci tabletky alebo vnutromaternicove 😅

Strana