icon

Děda/babi odmítají očkování proti Covid19. Máte ve svém okolí také někoho?

lenkaluk
10. bře 2021

Mate prosím někdo ve svém okolí osoby, které odmítají očkování proti Covid 19? Naše babi s dědou, oba 70+ se tváří, že se jich očkování netýká. Je to téma, které vůbec nechtějí řešit. Nabízíme, ze je zaregistrujeme atd..Přitom pár jejich známých mělo těžší průběh nemoci a z těchto zpráv byli vyděšení. Věřím, že svůj postoj ještě přehodnotí, teď se o ně ale bojím....máte to někdo v rodině podobně?

Strana
z2
victress
12. bře 2021

@rosalline tak mně to teda jako mladého člověka moc neuklidnilo😀

victress
12. bře 2021

@rosalline a myslím si, že říci to obecně takto, je blbost, protože každý organismus je jiný, mladý nebo starý, záleží na imunitním systému člověka, ne na stáří....

janinasm
12. bře 2021

@lenkaluk Máme. Moje 82 letá teta se taky nechce očkovat. Nechápu proč, ale nechce. Samozřejmě obavy máme, ale je při smyslech a nutit ji k tomu nikdo vážně nebude. Sama ví , co jí hrozí, ale když nemá strach tak ať si dělá co chce.

rosalline
13. bře 2021

@victress .. neberu ti tvé domněnky... ale tohle mi tvrdilo několik zdravotníků v první linii ze dvou nemocnic ... těmi vedlejšími účinky myslím horečky 40, zimnice, bolesti... a jednalo se o očkování pfizerem

orisek56
13. bře 2021

Proč do toho někoho nutit? Nejsou nesvéprávni. Můj táta se taky nechce nechat naočkovat a to covid prodelal dokonce dvakrát. Jednou průběh horší, jako jsem měla já a druhý lehčí. Respektuju ho. Já se taky zatím očkovat nenechám, je to moje věc, stejně tak jako každého jiného.

Strana
z2