icon

Dětská kniha, vyráběly jste si ji samy?

zloba89
11. črc 2015

Ahoj, přidávám odlehčenou diskuzi...
V knihkupectví prodávají nepřeberné množství knih typu: ,,Můj první rok, Narodil se chlapeček/holčička "..... žádná ale není podle mých představ.
Je tu některá maminka, která si ji vyráběla sama?

Já bych se do toho ráda pustila, ale chybí mi inspirace

lrg
•
11. črc 2015

Tak mně se hodně líbí alba typu Project life a scrapbooking, ale přijde mi to zas docela velká finanční zátěž. Já oběma holčičkám od prvního ultrazvuku píšu sama knížku, lepím tam fotky, obrázky, maluju, psala jsem tam i nějaké básničky a recepty na příkrmy. Píšu o všem možném skoro každý měsíc, co je nového, co se u nás děje, jak se cítím apod. Žádné velké umění to není, ale doufám, že jednou ocení hlavně ty informace, než design 🙂

rousse
•
14. črc 2015

já jsem se do toho pustila sama, protože ty kýče, co se prodávají, to mi kroutilo palcema u nohou🙂 od sestřenky jsem vloni dostala takový krásný zápisník (úplně obyčejný zápisník s tvrdýma deskama udělanýma graficky) a dovnitř lepím, zapisuju, dávám všechny možné a nemožné artefakty....od okamžiku otěhotnění. A píšu to fourmou "pro ni" ne formou "udělala první krok", ale "udělala jsi" 🙂

hanih
•
14. črc 2015

@zloba89 Já taky něco podobného plánuju. Zatím si tedy jen píšu deníček a schovávám všechno možné, ale snad se k tomu dopracuju 🙂 Pokud hledáš inspiraci, zkus kouknout k mamince, která tady je pod jménem @vrrdesign (doufám, že nevadí, že tu na ni odkazuju). Její tvorba se mi hrozně moc líbí.